Můj účet

Mini John Cooper Works GP - hi-end ozvučení Morel

Mini John Cooper Works GP
  • Druh instalaceKompletní ozvučení s Hi-end komponenty Morel
  • VozidloMini John Cooper Works GP
  • Datum realizace25.08.2020
  • Časová náročnost9 hodin (1 pracovní den pro 1 technika)
  • Cena instalace66 611 Kč s DPH
Mám zájem o podobnou montáž
Cena: 66 611 Kč s DPH
Mini John Cooper Works GP a ozvučení pro ty nejnáročnější zákazníky. Tato bestie s 306 koňskými silami se může nyní chlubit nejen brutálním zvukem motoru a výfuků, ale i luxusním ozvučením. Konkrétně kombinací reproduktorů od izraelských mistrů zvuku Morel a špičkového osmikanálového zesilovače s DSP procesorem Audison. K tomu subwoofery stejného výrobce a samozřejmě aktivní zapojení. Z toho nemůže vzniknout nic jiného než absolutní zvuková lahůdka. Ve výbavě tohoto vozu byl takový mix základního ozvučení a příplatkového systému BMW Hi-Fi Sound System, které již dobře známe z vozidel BMW. Mix z toho důvodu, že ačkoliv byl ve voze tovární zesilovač, reproduktory i subwoofery byly ze základního ozvučení, tedy bez výškových reproduktorů a pouze se 165 mm subwoofery pod sedačkou. Takové ozvučení zdaleka neodpovídá ceně vozidel BMW a Mini a velmi často tento systém měníme za OEM řešení od italského výrobce Audison. V této montáži jsme však šli ještě mnohem dál a od Audisonu jsme ponechali pouze zesilovač, subwoofery a zejména jejich "chytrou" kabeláž. Pro toto nadupané Mini jsme zvolili reproduktory Morel z třetí nejvyšší modelové řady Morel Hybrid. Reproduktory disponují úchvatným a téměř dokonalým zvukem s detailními výškovými reproduktory, ve kterých uslyšíte vše, co autor hudby zamýšlel. Vždy nás doslova překvapí jak je možné, že tak malé reproduktory o průměru středobasu pouhých 100 mm dokáží vyprodukovat tak dynamický a neskutečně muzikální zvuk, který umí snad jen Morel. Výsledkem je ozvučení, které vám po pár sekundách poslechu naježí všechny chlupy na těle a způsobí malý hudební orgasmus. Zobrazit produkty >Skrýt produkty >

Podobné montážeProhlédněte si podobné realizace z naší montážní dílny

10 let zkušeností

S montážemi ozvučení a odhlučnění vozidel jsme začali již v roce 2013 a za tu dobu naší dílnou prošlo několik tisíc vozů. Díky tomu jsme získali velké množství nenahraditelných zkušeností, které uplatňujeme i při instalaci do vašeho vozidla.

Trhem prověřené značky

Pracujeme výhradně s produkty výrobců, kteří představují aktuální světovou špičku v daném oboru. Můžete se tedy spolehnout na velmi vysokou kvalitu, bezproblémovou funkčnost, skladovou dostupnost i rychlý záruční a pozáruční servis.

4 zkušení montážní technici

Máme stabilní team 4 zkušených techniků, kteří mohou všichni zároveň pracovat na vašem autě. Díky tomu zvládneme většinu instalací během 1 pracovního dne. Auto nám tedy v 8 hodin ráno přistavíte a v 17 hodin odjíždíte.

Moderní montážní dílna

Na naší montážní dílně o rozloze 120 m2 mohou být ve stejnou dobu až 4 vozidla, což nám umožňuje pracovat na několika instalacích denně a zkrátit čekací lhůtu na montáž. Špičkové vybavení dílny zaručuje tu nejlepší péči o váš vůz.

Náhradní vůz VW Golf VII

Po dobu montáže si můžete zapůjčit naše firemní vozidlo Volkswagen Golf VII a využít vůz dle vašich potřeb. Můžete si například udělat na výlet po okolí Brna. Zapůjčení a pohonné hmoty jsou zcela zdarma a platíte pouze za ujeté kilometry.

Záruka na naši instalaci

U nás se nemusíte obávat reklamací ani po zákonné záruční době. Námi dováženým instalovaným produktům natolik důvěřujeme, že na ně poskytujeme pětiletou záruku. Instalací tedy naše služby zdaleka nekončí.

Potřebujete se na něco zeptat?

Zavolejte nám na naši zákaznickou linku, napište email, nebo využijte online formulář.

+420 607 383 838dotazy@ahifi.cz