Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Škoda Superb 1

Na výměnu předních reproduktorů ve Škodě Superb 1 použijte

Velikost předních reproduktorů ve Škoda Superb 1. generace je 165 mm, jedná se o klasické 2-pásmové komponentní reproduktory. Náš Tip na přední reproduktory do Škoda Superb I. jsou reproduktory Gladen Alpha 165 nebo levnější reproduktory Mac Audio APM Fire 2.16. Nové výškové reproduktory je třeba uchytit, např. pomocí tavné pistole a uchycení mírně upravit. Kabely můžete ponechat originální, pokud jsou v pořádku. Pro dokonalý zážitek z nové hudby doporučujeme tlumení dveří. Na vytlumení 1 dveří použijte 3 až 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát tlumení Gladen Aero Wave, který nastříháte na 1/4 nebo ještě lépe na 1/2 a nalepíte jej jako 2. vrstvu přímo za středobas. Abychom vám výběr reproduktorů co nejvíce usnadnili, vytvořili jsme pro vás sety reproduktorů do Škoda Superb 1. Najdete zde více variant námi otestovaných a nejvíce montovaných reproduktorů v několika různých cenových kategoriích.

Tlumení dveří Škoda Superb 1

Na výměnu zadních reproduktorů Škoda Superb 1 použijte

Velikost (průměr) zadních reproduktorů ve Škodě Superb 1 je 165 mm a jedná se o standardní 2-pásmové komponentní reproduktory. Náš Tip na zadní reproduktory do Škoda Superb I. jsou reproduktory Gladen Alpha 165 nebo ekonomická varianta v koaxu Gladen Alpha 165 coax či reproduktory Mac Audio APM Fire 16.2. Zase doporučujeme i zadní dveře vytlumit, počet plátů na 1 zadní dveře: 3 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát tlumení Gladen Aero Wave, který nastříháte na 1/4 nebo ideálně na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas.

Tlumení zadních dveří Škoda Superb 1

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Máte obavy, že montáž nemusíte zvládnout sami nebo nemáte kde nové reproduktory do Škoda Superb 1 namontovat? Využijte možnosti odborné instalace v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si u nás termín na montáž reproduktorů. Montáž můžete objednat telefonicky na 602 547648, na emailu montaze@ahifi.cz nebo příjít osobně na prodejnu v Brně.

Autor: Alžběta Mareková
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku