Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Škoda Octavia 2

Na výměnu předních reproduktorů ve Škodě Octavia 2 použijte

Přední reproduktory ve Škoda Octavia 2. generace mají průměr 180 mm a nejčastěji je redukujeme na nejčastější rozměr 165 mm. Reproduktory jsou zde klasické 2-pásmové. Náš osvědčený Tip na nové přední reproduktory pro Škoda Octavia 2 jsou německé reproduktory Gladen Alpha 165 nebo z dražších German Maestro CS 6508 IV. Nové výškové reproduktory se dají po malé úpravě umístit na originální pozici a uchycení řešíte tavnou pistolí. Nový středobas se šroubuje do MDF podložky. Kabely můžete ponechat originální z výroby, pokud nejsou nikde poškozené. Abyste si hudbu v autě užili opravdu naplno, nezapomeňte na tlumení dveří. Na poctivé vytlumení 1 dveří použijte 3, ideálně 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který roztříhnete na 1/4 nebo ideálně na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu rovnou za středobas. Abychom vám výběr nových reproduktorů co nejvíce usnadnili, vymysleli jsme pro vás sety reproduktorů do Škoda Octavia 2. Naleznete zde více možností námi vyzkoušených a často montovaných reproduktorů v různých cenových kategoriích.

Tlumení předních dveří Škoda Octavia 2

Na výměnu zadních reproduktorů Škoda Octavia 2 použijte

Průměr zadních reproduktorů ve Škoda Octavia 2 je už standardní a sice 16,5 cm. Náš Tip na nové zadní reproduktory do Škoda Octavia 2 jsou bestsellery Gladen M 165 V2, levnější Gladen Alpha 165 nebo ekonomická varianta v koaxiálním provedení Gladen Alpha 165 coax. Opět doporučujeme i zadní dveře pořádně vytlumit, počet plátů na 1 zadní dveře: 3 pláty Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát Gladen Aero Wave, který nastříháte na 1/4 nebo ideálně na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu rovnou za středobas.

Tlumení zadních dveří Škoda Octavia 2

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Nechce se vám přemýšlet a hledat informace jak se reproduktory ve Škoda Octavia 2 mění? Využijte možnosti odborné instalace v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž reproduktorů. Montáž můžete objednat telefonicky na čísle 602 547648, na emailu montaze@ahifi.cz nebo se můžete zastavit osobně na prodejně v Brně.
Autor: Alžběta Mareková
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku