Můj účet

Vnitřní anténa ACV 288007

anténa aktivní se zesilovačem vnitřní, na sklo, AM/FM
Více o produktu
Pomůžeme vám s nákupem
  • Využijte naši poradnu
  • Zboží nám můžete vrátit do 14 dnů
  • Vyzkoušejte si produkt u nás na prodejně
Vnitřní anténa ACV 288007

AM / FM univerzální vnitřní anténa se zesilovačem, nalepovací na sklo z vnitřní strany

  • délka anténního svodu: 2,5 m
  • oddělené napájení anténního zesilovače: +12 V
  • konektor u autorádia: DIN
  • LED dioda pro indikaci napájení
Katalogové číslo288007
ZnačkaACV

Komentáře k produktu

3|Václav Hnízdil , 23.11.2020, 21:19
Dobrý den, prosím o radu. Rád bych instaloval nějakou takovouto anténu, nicméně s diskuze výše jsem usoudil, že tato asi nebude příliš kvalitní. Jde mi o vnitřní antenu do VW Brouk z roku 1958 a proto bych ji potřeboval co nejvíce schovat. Anténa na čelní sklo nepřipadá v úvahu, čelní sklo je malé a bylo by to jak pěst na oko. Rádio mám kvalitní repliku. Anebo bude vyhovující i tato? Jezdím málo a vůz nijak odhlučněn není :). Děkuji za odpověď.
Odpověď: Odborný prodejce - AHIFI.CZ, 24.11.2020 09:15
Dobrý den Vážený zákazníku, bohužel všechny vnitřní antény pro příjem FM tuneru jsou určeny k nalepení na sklo. Pokud bude osazeno jinde, pravděpodobně nebude plnit sprívně funkci. Obávám se, že pokud má mít anténa i příjem, nezbývá, než ji opravdu nalepit na okno. Zmíněná anténa ACV lze použít, pokud bych však měl doporučit anténu s dobrým příjmem (v rámci možností nalepovací vnitřní antény), pak bych volil CALEARO.
2|Honza Čapek , 06.04.2020, 09:04
Dobrý den, mám v e36 cabrio tuto anténu, ale radio stejně chytá hrozně špatně signál, poradite nějaký zesilovač? Nebo třeba jiný produkt?
Odpověď: Odborný prodejce - AHIFI.CZ, 06.04.2020 11:13
Dobrý den Vážený zákazníku, anténa ACV není zcela ideální, co se příjmu týká. Podstatně lepší zkušenost máme s vnitřní anténou CALEARO. Další zesilovač již nepomůže, antény již v sobě zesilovač mají a instalací dalšího si již nepomůžeme. Je třeba počítat s tím, že vnitřní nalepovací anténa je takový kompromis, nikdy nebude mít tak dobrý příjem, jako klasický prut.
1|Otruba Karel , 02.01.2020, 18:04
Dobrý den, mám dotaz ohledně vnitřní aktivní antény ACV 288007 co uvádíte na stránkách, přestala mě fugovat autoanténa na fabii kombi(ani zesilovač nepomohl) tak jsem se rozhodl pro novou vnitřní anténu, vím že doporučujete Calearo , ale mě se rozměrově líbi ACV(lze tuto anténu umístnit na sklo pod zpět.uzrcátko?) Děkuji za odpověď.
Odpověď: Odborný prodejce - AHIFI.CZ, 03.01.2020 08:26
Dobrý den Vážený zákazníku, ano, anténu lze umístit pod zrcátko, pokud však máte v plánu poslouchat FM tuner, doporučuji použít anténu, která bude mít příjem, což tato nebude. Vhodnou je například anténa CALEARO. Externí zesilovače většinou nepomohou, antény u koncernových vozů mají zesilovač osazen přímo v základně antény, na střeše. Pokud dojde k poškození, je třeba vyměnit za novou, jiné řešení to nemá. Vnitřní anténa není správná cesta.

Hodnocení

Celkové hodnocení
98 %
9 zákazníků hodnotilo
Ověřený uživatel
29. 8. 2019

solidní příjem, jednoduchá montáž, dobrá cena.

Tomas Doubek
3. 7. 2017

Jsem překvapen funkcí, montáží i konečným zesílením :-)

Milan Styblik
26. 6. 2016

dobrá cena, jednoduchá montáž, spokojenost

Ohodnoťte produkt:
Zeptejte se nás
Vaše údaje použijeme pouze pro zaslání odpovědi.