Můj účet

E-shop ahifi.cz na největším českém porovnávači Heureka.cz

Dobrý internetový obchod se nepozná jen podle toho, že má velký výběr zboží a výhodné ceny. Důležité také je, aby zákazníci měli pocit, že dobře nakoupili. Jsme rádi, že za těch více než 10 let, co e-shop ahifi.cz existuje, těchto spokojených zákazníků přibývá a je to jasně viditelné i na největším českém porovnávači cen Heureka.cz.
Certifikát Ověřeno zákazníky pro e-shop ahifi.cz

Vlastníme certifikát Ověřeno zákazníky 

Už od roku 2011 máme certifikát Ověřeno zákazníky a patříme k nejlépe hodnoceným e-shopům v oboru autohifi. Textově nás ohodnotilo již více než 3 000 zákazníků, čím v v segmentu autohifi patříme bezkonkurenčně k nejvíce hodnoceným. V případě, že někdo k našim službám nebo produktům má nějaký negativní komentář, vždy reagujeme a obvykle již do 60 minut. Mnoho věcí jsme právě na základě negativních komentářů na e-shopu změnili ke spokojenosti zákazníka.

Služba Heureka Point

Samozřejmě u e-shopů je velmi důležité, jaké používají dopravce. Kromě těch tradičních, jako je Česká pošta a DPD, proto nabízíme i službu Heureka Point. Lidé si díky ní mohou zásilku vyzvednout na řadě míst po celé České republice. Je to levnější a také hodně flexibilní – výdejní místa mají dlouhou otevírací dobu.

Slibujeme, že se budeme i nadále snažit poskytovat co nejlepší služby, abychom pak mohli mít radost z vašeho pozitivního hodnocení na Heureka.cz. 


Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku