Můj účet

BMW 5 (E60) - ozvučení Audison s DSP procesorem a odhlučnění dveří

BMW 5 (E60)
  • Druh instalaceKompletní ozvučení Audison a odhlučnění dveří
  • VozidloBMW 5 (E60)
  • Datum realizace27.07.2020
  • Časová náročnost16 hodin (1 pracovní den pro 2 techniky)
  • Cena instalace65 639 Kč s DPH
Mám zájem o podobnou montáž
Cena: 65 639 Kč s DPH
Špičkové ozvučení od italského Audisonu do BMW 5 (E60). Nový systém vyniká nejen svým zvukem, ale zejména instalací bez jakéhokoliv zásahu do původní elektroinstalace. Audison nabízí kompletní ozvučení se specifickou kabeláží, která zajistí integraci na tovární systém, aniž by bylo nutné cokoliv stříhat, pájet nebo natahovat novou klasickou kabeláž. V tomto konkrétním vozidle bylo pouze základní BMW ozvučení. Tato výbava obsahuje papírové širokopásmové reproduktory ve předních dveřích a stropu a pod sedačkami najdete papírové subwoofery o průměru 165 mm. Všechny reproduktory jsou zapojeny na autorádio bez externího zesilovače. Co je na tomto systému nejvíce zarážející je absence výškových reproduktorů. Zvuk je tedy bez jakýchkoliv detailů a pokud očekáváte alespoň minimální kvalitu, budete výsledkem velmi zklamáni. Kompletní výměna reproduktorů a montáž zesilovače je v tomto případě mírně náročnější než u vyšší výbavy ozvučení Hi-Fi Sound System. Důvodem je fakt, že ve výbavě není tovární zesilovač a reproduktory i subwoofery jsou zapojené na tovární autorádio. V Audisonu však mysleli na vše a i montáž do tohoto vozu se nese ve znamení Plug & Play instalace bez jakéhokoliv zásahu do původní elektroinstalace, nekoná se žádné pájení nebo stříhání a vše je řešeno pomocí totožných konektorů. Neriskujete tak ztrátu záruky nového vozu a je možné kdykoliv nové ozvučení demontovat a vrátit původní, například z důvodu prodeje vozidla. A co tedy montáž zahrnovala? Ve předních dveřích jsme nahradili původní širokopásmové reproduktory za komponentní reproduktory s oddělenými výškami od značky Audison, které jsme umístili do nových originálních domečků BMW. Do zadního plata jsme instalovali koaxiální reproduktory Audison a pod předními sedačkami jsme vyměnili původní papírové subwoofery o průměru 165 mm za výkonné subwoofery Audison s membránou o průměru 200 mm. U všech reproduktorů a subwooferů je instalace velmi jednoduchá díky stejnému tvaru reproduktorů i konektorů. Nejsložitější na celé instalaci je montáž zesilovače. Abychom mohli využít tovární kabeláž, je nutné natáhnout od zesilovače originální Plug & Play kabeláž Audison k hlavní jednotce a k subwooferům. Opět zde ovšem platí, že vše instalujeme bez zásahu do původní kabeláže, pouze novou kabeláž nacvakneme na stávající kabeláž, což umí pouze řešení od Audison. V této montáži jsme zvolili výkonnější verzi zesilovače Audison Forza pro maximální využití nových reproduktorů a subwooferů. Poslední fází instalace je vyladění ozvučení na DSP procesoru, kde nastavíme výhybky, propusti, časové korekce nebo detailní ekvalizér. Výsledkem je špičkové ozvučení šité na míru danému vozu, které výrazně předčí i příplatkové systémy Harman Kardon a Bang & Olufsen. Zobrazit produkty >Skrýt produkty >

Podobné montážeProhlédněte si podobné realizace z naší montážní dílny

10 let zkušeností

S montážemi ozvučení a odhlučnění vozidel jsme začali již v roce 2013 a za tu dobu naší dílnou prošlo několik tisíc vozů. Díky tomu jsme získali velké množství nenahraditelných zkušeností, které uplatňujeme i při instalaci do vašeho vozidla.

Trhem prověřené značky

Pracujeme výhradně s produkty výrobců, kteří představují aktuální světovou špičku v daném oboru. Můžete se tedy spolehnout na velmi vysokou kvalitu, bezproblémovou funkčnost, skladovou dostupnost i rychlý záruční a pozáruční servis.

4 zkušení montážní technici

Máme stabilní team 4 zkušených techniků, kteří mohou všichni zároveň pracovat na vašem autě. Díky tomu zvládneme většinu instalací během 1 pracovního dne. Auto nám tedy v 8 hodin ráno přistavíte a v 17 hodin odjíždíte.

Moderní montážní dílna

Na naší montážní dílně o rozloze 120 m2 mohou být ve stejnou dobu až 4 vozidla, což nám umožňuje pracovat na několika instalacích denně a zkrátit čekací lhůtu na montáž. Špičkové vybavení dílny zaručuje tu nejlepší péči o váš vůz.

Náhradní vůz VW Golf VII

Po dobu montáže si můžete zapůjčit naše firemní vozidlo Volkswagen Golf VII a využít vůz dle vašich potřeb. Můžete si například udělat na výlet po okolí Brna. Zapůjčení a pohonné hmoty jsou zcela zdarma a platíte pouze za ujeté kilometry.

Záruka na naši instalaci

U nás se nemusíte obávat reklamací ani po zákonné záruční době. Námi dováženým instalovaným produktům natolik důvěřujeme, že na ně poskytujeme pětiletou záruku. Instalací tedy naše služby zdaleka nekončí.

Potřebujete se na něco zeptat?

Zavolejte nám na naši zákaznickou linku, napište email, nebo využijte online formulář.

+420 607 383 838dotazy@ahifi.cz