Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Škoda Fabia 3

Na výměnu předních reproduktorů ve Škodě Fabia 3 použijte

Průměr originálních reproduktorů ve Škoda Fabia 3 je 165 mm, jedná se zde o klasické 2-pásmové komponentní reproduktory. Náš Tip na nové přední reproduktory pro Škoda Fabia 3 jsou kvalitní německé reproduktory Gladen M 165 V2. Nové výškové reproduktory je třeba uchytit, např. pomocí tavné pistole. Uchycení pro výškáče je třeba poupravit. Kabely lze ponechat původní, výměna není nutná. Abyste si hudbu v autě užili opravdu naplno, doporučujeme tlumení dveří. Na vytlumení 1 dveří použijte 3 až 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, který si nastříháte na 1/4 nebo ještě lépe na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Náme pro vás i sety reproduktorů přímo pro Škoda Fabia 3.

Přední reproduktory Škoda Fabia 3

Na výměnu zadních reproduktorů Škoda Fabia 3 použijte

Průměr zadních reproduktorů ve Škoda Fabia 3 je standardní 16,5 cm. Náš Tip na nové zadní reproduktory do Škoda Fabia 3 jsou bestsellery Gladen M 165 V2, levnější Gladen Alpha 165 nebo ekonomická varianta v koaxiálním provedení Gladen Alpha 165 coax. Opět doporučujeme i zadní dveře pořádně vytlumit, počet plátů na 1 zadní dveře: 3 pláty Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát Gladen Aero Wave, který nastříháte na 1/4 nebo ideálně na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu rovnou za středobas.

Výměna zadních reproduktorů Škoda Fabia 3

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Nechce se vám přemýšlet a hledat informace jak se reproduktory ve Škoda Fabia 3 mění? Využijte možnosti odborné instalace v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž reproduktorů. Montáž můžete objednat telefonicky na čísle 602 547648, na emailu montaze@ahifi.cz nebo se můžete zastavit osobně na prodejně v Brně.

Autor: Alžběta Mareková
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku