Můj účet

Kia ProCeed GT - odhlučnění

Kia ProCeed GT
  • VozidloKia ProCeed GT
  • Datum realizace03.08.2020
  • Cena instalace1 Kč s DPH
Popis instalace:

Odhlučnění vozu Kia ProCeed GT. Zákazník si přál své vozidlo účinně odhlučnit a zároveň co nejméně navýšit hmotnost vozidla. Individuální nabídka zahrnovala odhlučnění předních a zadních dveří, předních podběhů, zavazadlového prostoru a pátých dveří. Většinou jsme volili kombinaci velmi lehkého protihlukového materiálu Comfortmat Vision, který i přes extrémně nízkou hmotnost poskytuje zvukovou izolaci -15 dB a ultralehkého antivibračního materiálu Comfortmat Dark D2. Pouze na dveře, které jsou velmi zatěžované hlukem jsme aplikovali membránový materiál Comfortmat Integra, který zajistí maximální odhlučnění dané oblasti. Díky zvolení výše uvedených materiálů se nám povedlo odhlučnění s celkovou hmotností materiálů pouhých 25 Kg.

Přední dveře odhlučňujeme ve 4 vrstvách, jelikož se jedná o oblast velmi zatíženou vibracemi a hlukem. Nejprve na vnější plech aplikujeme prémiový antivibrační materiál Comfortmat D2 a následně protihlukový materiál Comfortmat Integra, který disponuje zvukovou izolací -28 dB. Poté aplikujeme opět antivibrační materiál Comfortmat D2 na vnitřní plech plech dveří. Posledním krokem je odhlučnění čalounění dveří pomocí flexibilní tvarové pěny Comfortmat Soft Wave. Podobným postupem odhlučňujeme i páté dveře.

Zavazadlový prostor odhlučňujeme v tomto případě dvěma vrstvami. Jako první vrstvu aplikujeme na celý zavazadlový prostor antivibrační materiál Comfortmat D2, který disponuje velmi malou hmotností při zachování vysoké hodnoty MLF 0,35. Druhou vrstvu tvoří zvukově i tepelně izolační materiál Comfortmat Vision se schopností zvukové izolace -15 dB. 

Poslední oblastí odhlučnění v rámci této montáže jsou přední podběhy. Kovovou část tlumíme antivibračním materiálem Comfortmat D2 a plastové podběhy kombinací materiálů Comfortmat D2 a Comfortmat Vision. 

► Datum realizace: 11.6.2020
► Délka montáže: 18 hodin 
► Kompletní cena instalace (materiál + práce): 20.183 CZK vč. DPH

Aplikované tlumící materiály:

Zobrazit produkty >Skrýt produkty >

Odhlučnění vozidel

Využijte našich cenově zvýhodněných balíčků odhlučnění včetně instalace.

Potřebujete se na něco zeptat?

Zavolejte nám na naši zákaznickou linku, napište email, nebo využijte online formulář.

+420 607 383 838dotazy@ahifi.cz