Můj účet

Mazda CX-5 - odhlučnění

Mazda CX-5
  • Druh instalaceKompletní odhlučnění v rámci balíčku Expert Plus
  • VozidloMazda CX-5
  • Datum realizace07.05.2021
  • Časová náročnost33 hodin (1 pracovní den pro 4 techniky)
  • Cena instalace48 719 Kč s DPH
Mám zájem o podobnou montáž
Cena: 48 719 Kč s DPH

Kompletní odhlučnění vozu Mazda CX-5 druhé generace. Při uvádění tohoto modelu v roce 2016 na trh se Mazda ve svých katalozích chlubila vyrazně účinnější zvukovou izolací, než tomu bylo u předchozího modelu. Úroveň akustického komfortu se skutečně zvýšila, stále však zůstává na nevyhovující úrovni. Se zvyšující rychlostí do interiéru přes tenký plech dveří a střechy snadno proniká okolní silniční a aerodynamický hluk a to obzvlášť při větrném a deštivém počasí. Ještě výraznější problémy však způsobují pneumatiky, motor a nízkofrekvenční hluk pronikající přes podlahu a středový tunel. Po několika měsících provozu se začínají ozývat i interiérové plasty. Naším úkolem je zamezit těmto nepříjemnostem aplikací špičkových antivibračních a zvukově izolačních materiálů ruského výrobce SGM v rámci našeho nejúčinnějšího balíčku odhlučnění Expert Plus. Odhlučnili jsme tedy všechny zásadní oblasti vozu, konkrétně přední, zadní a páté dveře, podlahu, zavazadlový prostor včetně zadních podběhů, střechu, kapotu, torpédo a přední podběhy. Na odhlučnění pracují zároveň čtyři naši technici, kteří montáž zvládnou v rámci 1 pracovního dne. 

Zobrazit produkty >Skrýt produkty >

Podobné montážeProhlédněte si podobné realizace z naší montážní dílny

Instalováno v tomto vozidle

Balíček odhlučnění Standard

Naše základní odhlučnění Standard zahrnuje odhlučnění všech důležitých oblastí vozu a to se zaměřením nejen na vysokou účinnost, ale i dostupnou cenu. Konkrétně se věnujeme odhlučnění kapoty, předních a zadních dveří, kufru, podlahy a předních i zadních podběhů z vnitřní strany. Používáme antivibrační a zvukově izolační materiály Comfortmat zejména z modelové řady Standard, díky kterým jsme schopni stlačit cenu na nižší úroveň. Na oblasti nejvíce zatížené hlukem však aplikujeme totožné materiály jako u balíčku odhlučnění Premium. Díky tomu již náš základní balíček umožňuje vysoce účinné odhlučnění, které v dané ceně nemá na našem trhu ekvivalent.

Cena od 26 990 KčZobrazit více informacíZobrazit více informacíOstatní balíčky odhlučnění
Instalováno v tomto vozidle

Balíček odhlučnění Standard Light

Balíček odhlučnění Standard Light je určen pro všechny zákazníky, kteří požadují vůz velmi účinně odhlučnit, ovšem s přihlédnutím na nízkou hmotnost materiálů. Odhlučňujeme stejné oblasti jako u balíčku Standard, tedy kapotu, přední a zadní dveře, podlahu, kufr a přední i zadní podběhy. Používáme však odlišné materiály, které vynikají nízkou hmotností a to při zachování vysoké účinnosti. V první i druhé vrstvě odhlučnění aplikujeme odlehčené antivibrační a zvukově izolační materiály, které umožní o 30 procent nižší hmotnost a přitom pouze mírně nižší účinnost než u balíčku Standard. Ve srovnání s našimi nejúčinnějším balíčky Expert a Expert Plus se jedná o snížení hmotnosti až o 50 procent.

Cena od 26 990 KčZobrazit více informacíZobrazit více informacíOstatní balíčky odhlučnění
Instalováno v tomto vozidle

Balíček odhlučnění Premium

Náš nejoblíbenější balíček odhlučnění Premium zahrnuje kromě střechy téměř kompletní odhlučnění vozidla. A jak i název balíčku napovídá, pracujeme výhradně se špičkovými materiály Comfortmat z modelové řady Premium a u těch nejvíce hlukem a vibracemi zatížených oblastí využíváme materiály z nejvyšší řady Expert. Konkrétně v rámci tohoto balíčku odhlučňujeme kapotu, přední a zadní dveře, podlahu, zavazadlový prostor, přední i zadní podběhy z vnitřní strany a páté dveře. Oproti balíčku Standard tedy nevolíme pouze výrazně účinnější antivibrační a zvukově izolační materiály, ale navíc odhlučňujeme i páté dveře. Výsledkem je rapidní snížení hluku i přijatelná hmotnost materiálů.

Cena od 36 990 KčZobrazit více informacíZobrazit více informacíOstatní balíčky odhlučnění
Instalováno v tomto vozidle

Balíček odhlučnění Premium Plus

Vylepšený balíček Premium Plus zahrnuje odhlučnění stejných oblastí jako u balíčku Premium, tedy kapoty, předních, zadních i pátých dveří, podlahy, zavazadlového prostoru a předních i zadních podběhů z vnitřní strany vozidla. Hlavní rozdíl je však v použitých materiálech, kdy se zaměřujeme na maximální možné odhlučnění současnosti. Používáme silnější a účinnější materiály a téměř na všechny oblasti vozu aplikujeme profesionální antivibrační a zvukově izolační materiály z nejvyšší řady Expert, které se pyšní rekordní a nepřekonatelnou účinností. Pokud tedy požadujete to nejlepší bez kompromisů, je náš balíček odhlučnění Premium Plus jasnou volbou.

Cena od 36 990 KčZobrazit více informacíZobrazit více informacíOstatní balíčky odhlučnění
Instalováno v tomto vozidle

Balíček odhlučnění Expert

Balíček odhlučnění Expert již zahrnuje kompletní odhlučnění vozidla. Konkrétně se v rámci tohoto balíčku zaměřujeme na kapotu, střechu, torpédo, přední, zadní a páté dveře, podlahu, zavazadlový prostor a na přední i zadní podběhy z vnitřní strany vozu. Volíme totožné antivibrační a zvukově izolační materiály jako u balíčku odhlučnění Premium, věnujeme se však navíc střeše a torpédu. To umožní komplexní odhlučnění bez rizika zvýšeného hluku v místech, kde nebyla provedena dodatečná zvuková izolace. S balíčkem odhlučnění Expert získáte nejen rapidní snížení hluku, ale i tepelnou izolaci a je tedy námi nejvíce doporučované řešení, pokud vůz nemá ve výbavě střešní okno nebo panoramatickou střechu.

Cena od 36 990 KčZobrazit více informacíZobrazit více informacíOstatní balíčky odhlučnění
Instalováno v tomto vozidle

Balíček odhlučnění Expert Plus

Náš balíček odhlučnění Expert Plus pro nejnáročnější klienty představuje kompletní odhlučnění vozu s nejvyšší účinností, která atakuje hranici 5 dB při dálniční rychlosti. Zaměřujeme se na stejné oblasti jako u klasického balíčku Expert, konkrétně tedy na kapotu, střechu, přední, zadní i páté dveře, podlahu, zavazadlový prostor a přední i zadní podběhy z vnitřní strany vozu. Stejně jako u balíčku Premium Plus však volíme silnější a výrazně účinnější antivibrační a zvukově izolační materiály z profesionální řady Expert, které nemají v účinnosti na současném trhu konkurenci. S balíčkem odhlučněním Expert Plus se tedy můžete spolehnout na maximální možné odhlučnění bez kompromisů.

Cena od 37 990 KčZobrazit více informacíZobrazit více informacíOstatní balíčky odhlučnění

10 let zkušeností

S odhlučněním vozidel jsme jako první v ČR začali již v roce 2013 a od té doby jsme odhlučnili již téměř 1000 vozidel většiny automobilek. Díky tomu jsme získali velké množství nenahraditelných zkušeností, které uplatňujeme i při odhlučnění vašeho vozidla.

Nejúčinnější materiály na trhu

Pracujeme výhradně s nejmoderními materiály ruských společností Comfortmat a SGM, které představují současnou světovou špičku v odhlučnění vozidel. S našimi materiály garantujeme nejúčinnější odhlučnění na dnešním trhu.

4 zkušení montážní technici

Máme stabilní team 4 zkušených techniků, kteří mohou všichni zároveň pracovat na vašem autě. Díky tomu zvládneme většinu montáží odhlučnění během 1 pracovního dne. Auto nám tedy v 8 hodin ráno přistavíte a v 17 hodin odjíždíte.

Moderní montážní dílna

Na naší montážní dílně o rozloze 120 m2 mohou být ve stejnou dobu až 4 vozidla, což nám umožňuje pracovat na několika instalacích denně a zkrátit čekací lhůtu na montáž. Špičkové vybavení dílny zaručuje tu nejlepší péči o váš vůz.

Náhradní vůz VW Golf VII

Po dobu montáže si můžete zapůjčit naše firemní vozidlo Volkswagen Golf VII a využít vůz dle vašich potřeb. Můžete si například udělat na výlet po okolí Brna. Zapůjčení a pohonné hmoty jsou zcela zdarma a platíte pouze za ujeté kilometry.

Záruka na montáž odhlučnění

Špičkové materiály ruské společnosti Comfortmat zaručují stejnou účinnost po celou životnost vozu i při provozu v extrémních teplotách. Proto můžeme poskytnout na naše montáže odhlučnění dvouletou záruku.