Můj účet

2 nové high-tech povlaky Carbon Collective

Dlouho očekávané nové povlaky Carbon Collective jsou konečně tady!

Anglický specialista na keramické povlaky už v létě avizoval, že aktivně pracují na zcela nových produktech v oblasti keramické ochrany laku. Před koncem roku konečně pustili tyto produkty do prodeje a my jsme z nich neskutečně nadšení. Tvrdost 9H a dokonce i samoléčivé vlastnosti. Super hydrofobní povlak a životnost povlaku slibuje Carbon Collective až na 7 let. Je neskutečné, kam se technologie ochrany laku mohou posouvat. Dovolte nám představit sourozence od Carbon Collective v novém 'darkness' designu:
  • Keramický samouzdravující se povlak Carbon Collective Nero Self-Healing Ceramic Coating 30 ml - jedná se o ultrahydrofobní keramický povlak s univezálním použítím na plasty, vinyl a samozřejmě i lak. Po nanesení se povlak stává aktivní vrstvou na povrchu, chránící před chemikáliemi, ptačí trusem, UV paprsky a dokonce i drobnými škrábanci po dobu až pěti let. Nero má vysoký aktivní obsah, který se skládá z diamantových částic, což pomáhá maximalizovat lesk a ochranu. Současně napomáhá procesu samoléčení a navíc dokáže eliminovat vlasové škrábance. Nero můžete také použít jako horní vrstvu na povlak Carbon Collective Molecule, zvýšíte tak ochranu laku proti škrábancům až na sedm let!
  • Keramický povlak Carbon Collective Molecule 9H Ceramic Coating 30 ml - Molecule je skutečný 9H ultrahydrofobní povlak. Po aplikaci se ochrana stává aktivní vrstvou na povrchu, chránící před poškrábáním, chemikáliemi, ptačím trusem a UV paprsky po dobu až pěti let. Tato ochrana může být použita jako samostatná vrstva nebo jako základní vrstva pro Nero Ceramic Coating, což zvyšuje trvanlivost a odolnost proti poškrábání až na sedm let!
 

Ptáte se v čem je tedy zásadní rozdíl mezi Nero a Molecule?

Molecule je v podstatě super odolná keramická ochrana laku, která má tvrdost 9H. Velmi statečně chrání lak a vydrží až 5 roků. Nero má tvrdost "pouze" 3,5H, ale zase má výrazně lepší hydrofobní vlastnosti, nabídne ještě vyšší lesk a do určité míry je tento povlak samoléčivý, čili běžné škrábance se sami zatáhnou při vystavení teplu. Je tedy čistě na vás, jestli vám bude stačit špičková ochrana a tradiční vlastnosti keramického povlaku - pak zvolte Molecule. Pokud hledáte povlak, který je extrémně lesklý, má rychlý odvod vody a nepotřebujete tvrdost 9 - pak zvolte Nero. Nejlepší je oba povlaky kombinovat, první vrstva Molecule a na ni aplikovat Nero. Vznikne vám tak dokonalá ochrana laku s výdrží až sedm let!
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku