Můj účet

2500 montáží za námi

Na sklonku roku 2017 trošku rekapitulujeme. Naše montážní dílna je zde pro vás již od roku 2012 a za tu dobu jsme provedli více jak 2500 instalací.

Jak jsme začínali v roce 2009 s kamenným obchodem

Na jaře roku 2005 stávající jednatel Ahifi, s.r.o., Ing. Karel Šudák, založil živnost na prodej použitého zboží, a v ten samý čas spustil i první verzi e-shopu, který se ze začátku specializoval na levné použité zesilovače z Německa. Postupem času ale na e-shop přibyly i nové produkty a v roce 2007 se to přehouplo tak, že na e-shopu byly už jen produkty nové, staré zesilovače již nebyli prodejně zajímavé. S rostoucím zájmem o služby e-shopu Ahifi.cz začal Karel Šudák uvažovat o otevření malého kamenného obchodu v Brně. To se uskutečnilo na jaře roku 2009, kdy už to nebyla "OneManShow," ale kdy Ahifi.cz už měla prvního zaměstnance, který se staral o prodej na kamenné prodejně. Kamenná prodejna byla tehdy v Černých Polích na Zemědělské ulici, jednalo se o malou prodejnu se vším na danou dobu potřebným. Postupně do prodejny začlo chodit více a více lidí, z některých se postupně stali naši další zaměstnanci a rostla poptávka po montáži, kterou jsme v té době ale neuměli nabídnout.

Zlomový rok 2012

Proto jsme na začátku roku začali vést jednání s mejitelem prostor na Rybnické ulici v Brně, který nám je nakonec pronajal, a kde jsme dodnes. Vznikla tak prodejna a velká montážní dílna, sklad, kancelář a veškeré potřebné zázemí. Byl to pro nás zásadní rok. Do té doby jsme měli sklad v garáži v rodinného domku, kde Karel Šudák bydlel a další malý sklad v prodejně na Zemědělské ulici. Od června 2012 jsme ale vše sjednotili a na Rybnické se tak začlo odehrávat vše na jednom místě. Krok to byl správným směrem, od samého začátku byl o montáže zájem a ten trvá do současnosti.

17.11.2017 u Ahifi.cz

Když se podíváme zpět, zjištujeme, že ten čas neúprosně letí. Když budeme rekapitulovat na sklonku roku 2017, zjistíme, že máme za sebou více jak 2500 provedených montáží, z čehož na webu je aktuálně necelých 1500 fotomontáží s textem, kde se každý může podívat, co vlastně montujeme. Focení montáží a následné zpracování fotek do článků nám zabralo více jak 1800 hodin, což je skoro půl roku za těch více jak 5 let, kdy instalace provádíme. "A jedeme dál!"
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku