Můj účet

Fungujeme dál - eshop, prodejna i montážní dílna zůstávají otevřené

Náš eshop, prodejna i montážní dílna zůstávají i v této době díky udělené výjimce stále v provozu. Zboží můžete tedy zakoupit přes eshop a nechat si jej zaslat, je možné navštívit i naši brněnskou prodejnu a zboží zakoupit přímo zde, případně využít osobního vyzvednutí internetové objednávky. Prodejna je otevřena v běžné otevírací době od pondělí do pátku 8:00 - 17:00. Montážní dílna funguje taktéž, již nasmlouvané montáže samozřejmě platí a příjímáme i poptávky na nové montáže. 

Jsme tu pro vás i online

Pokud potřebujete poradit s výběrem produktu, zjistit informace o objednávce, probrat podrobnosti montáže, nebo se chcete na cokoliv zeptat, jsme tu pro vás i online. Naše zákaznická telefonní linka funguje i nadále a k dispozici jsme vám i po celou pracovní dobu na emailu, facebooku i messengeru. Na našem blogu a sociálních sítích vás i nadále budeme zásobovat novinkami a zajímavými články ze světa autohifi, odhlučnění vozidel a autokosmetiky.

Bezpečnost na prvním místě

Všichni naši zaměstnanci musí samozřejmě striktně dodržovat pravidla, které jsou v současné době povinné. Mezi takové patří zejména nošení roušky i v zaměstnání po celou pracovní dobu. Prodejna je samozřejmě pravidelně dezinfikovaná a dezinfekci máme u vstupu i pro naše zákazníky. Všichni naši skladníci nosí v pracovní době také chemicky odolné nitrilové rukavice, které po pracovní době vždy vyhodí. Hlavní sklad každý večer pro jistotu dezinfikujeme. Apelujeme také na naše zaměstnance, aby po pracovní době byli doma, dodržovali zásady hygieny a stýkali se pouze s těmi nejbližšími. I díky těmto krokům jsme přesvědčeni, že děláme maximum pro váš bezpečný nákup. Přesto doporučujeme návštěvu naší prodejny zvážit a nechat si zboží zaslat.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku