Můj účet

Hledá se další týmový hráč

Každá dobrá firma by měla časem růst a toho je schopna pouze v případě, že na své pozice obsazuje zodpovědné a kvalitní zaměstnance, kteří dokážou firmu jako team, jako ekosystém, posouvat kupředu. Nyní jsme se dostali do bodu, kdy chceme i my dále růst a k tomu potřebujeme najít 2 další nové členy teamu. Pokud máte rádi naši firmu, hudbu, jste petrolheadi, prosím čtěte dál.

1. pozice "zapálený" montážník

Popis práce: montáže ozvučení aut, odhlučnění.
Nutné vlastnosti: totální zapálení pro to, aby nově namontovaná hudba hrála na maximální možnou kvalitu. Samovolná snaha se učit novým věcem a chuť hrát si: DSP procesory, ladění výhybek a zesilovačů, nastavování aparatury jako celku. Nutná je zručnost, mít to v hlavě srovnané a být spolehlivý. Schopnost opravit plošný spoj, napojit se netradiční cestou na OEM autorádio atd. atd.
Co nabízíme: vysoké platové ohodnocení, výrazné slevy na zboží, skvělý team lidí, kteří si vzájemně pomáhají.

2. Skladník

Popis práce: na našem skladu momentálně pracují 4 skladníci, kteří mají na starost příjem zboží od dodavatelů, naskladňování zboží do regálů, balení produktů k expedici a výdej balíků přepravcům. A jelikož sklady neustále rozšiřujeme a balíků posíláme čím dál více, už to dál bez pomoci dalšího člověka nezvládneme. 

Co požadujeme: na skladě je důležitá maximální pečlivost, spolehlivost, pracovitost a dobrá organizace práce. Je nezbytné zákazníkům poslat přesně to, co si objednali a dělat minimum chyb. Praxe na podobné pozici bude pro tebe výhodou, ale nikoliv podmínkou, vše podatné tě naučíme.

Co nabízíme: víme, že práce skladníka není vůbec snadná. Vysoké pracovní nasazení, celodenní soustředění a schopnost nedělat zbytečné chyby je nezbytné adekvátně ocenit. Nabízíme nástupní plat 27 tisíc hrubého, který se po zapracování zvedne na rovných 30 tisíc. Pokud budeme s tebou spokojeni, může tě čekat i další osobní ohodnocení. Mladý a přátelský kolektiv je u nás samozřejmostí, stejně tak jako slevy na sortiment a příspěvek na sport a kulturu!   

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku