Můj účet

Kvalitní redukční rámečky pro autorádia od ACV

Rozhodnutí pro změnu dodavatele redukčních rámečků

V posledních letech jsme bojovali s horší kvalitou redukčních rámečků, které jsme nakupovali od tří různých dodavatelů. Bohužel se stávalo, že některé rámečky byly totožné a lišili se pouze cenou, což bylo pro zákazníky matoucí. Některé redukční rámečky pocházející z Polska měly nižší kvalitu, než jakou bychom chtěli nabízet. V roce 2019 jsme udělali definitivní stop všem těmto rámečkům a rozhodli se nabízet pouze rámečky vysoké kvality.

Vysoce kvalitní redukční rámečky ACV

Začali jsme tedy řešit kvalitu a navázali jsme spolupráci s německým výrobcem redukčních rámečků ACV. Už jsme nechtěli dále nabízet polské rámečky, kterých je v českých e-shopech hodně, jsou levné, často přesně nepasují, praskají při montáži a někdy nevydrží ani přepravu k zákazníkovi. Proto jsme se rozhodli všechny tyto rámečky doprodat za likvidační výprodejové ceny a začali nabízet pouze a jen vysoce kvalitní redukční rámečky ACV, které dodáváme v originálním obalu a u kterých máte jistotu kvalitního zpracování. Jsou pevné, ale zároveň pružné a pasují přesně na svoje místo, které redukují.

Cenové rozdíly ACV vs. ostatní rámečky

Redukční rámečky ACV přitom nejsou výrazně dražší. Některé mají o 10 až 20% vyšší cenu, většina ale stojí stejně, nebo jsou často i levnější. Díky tomu, že nakupujeme přímo u výrobce, jsme schopni ceny nastavit nízko. Jsme toho názoru, že pokud si pořizujete značkové autorádio, které stojí řádově několik tisíc korun, nevyplatí se šetřit na nekvalitním redukčním rámečku, který pak celý výsledek a radost z nového autorádia může zhatit.  

Široká nabídka redukčních rámečků ACV

Se změnou dodavatele jsme nyní schopni flexibilně reagovat na nové modely rámečků, které budeme mít často jako první v nabídce na českém internetu. V současné chvíli máme v nabídce zhruba 1000 nových redukčních rámečků ACV a spousta z nich je na úplně nové modely aut. Nově u nás najdete také redukční rámečky s nabíjením, ve kterých je již zabudováno bezdrátové nabíjení Inbay za velmi přijatelné ceny.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku