Můj účet

Meguiars novinky 2019

Novinky Meguiars 2019

Léto právě přichází a zájem o autokosmetiku v našem e-shopu roste stejně jako venkovní teploty. Neradi býváme pozadu, a proto jsme na přelomu měsíce května a června zařadili na e-shop novinky od Meguiars. Pokud máte chvilku čas a zajímají Vás různé novinky, budeme moc rádi, když si přečtete naši aktualitu, ve které Vám chceme tyto novinky od Meguiars představit. Jsou to:
  • Meguiars Air Re-Fresher Odor Eliminator - Summer Breeze Scent (71 g) - Nová verze oblíbeného čističe klimatizace Meguiars - vůně Summer Breeze. Tento přípravek je určen pro snadné a velmi účinné čištění klimatizace a odstranění nežádoucího zápachu v interiéru vozu. Na rozdíl od běžných čističů a pohlcovačů pachu neklesá aerosol k podlaze auta, ale cirkuluje v celém interiéru i klimatizačním systému, což zaručuje vysokou efektivitu nejen na těžko dostupných místech, ale i na svislých plochách a stropnicích.
  • Meguiars Air Re-Fresher Odor Eliminator - Black Chrome Scent (71 g)  - Nová verze oblíbeného čističe klimatizace Meguiars - vůně Black Chrome. Tento přípravek je určen pro snadné a velmi účinné čištění klimatizace a odstranění nežádoucího zápachu v interiéru vozu. Na rozdíl od běžných čističů a pohlcovačů pachu neklesá aerosol k podlaze auta, ale cirkuluje v celém interiéru i klimatizačním systému, což zaručuje vysokou efektivitu i na těžko dostupných místech a na svislých plochách a stropnicích.
  • Meguiars Ultimate Insane Shine Tire Coating (425 g) - Meguiars Ultimate Insane Shine Tire Coating je ten nejlesklejší přípravek na ochranu a perfektní vzhled pneumatik, který v sortimentu Meguiars naleznete. Jedinečná technologie syntetických polymerů dodává nepřehlédnutelný lesk! Speciální pryskyřice zajišťují výdrž na dlouhou dobu a obsažené antiozonanty chrání pneumatiky před puchřením, hnědnutím a světláním.
  • Meguiars Ultimate Waterless Wheel & Tire (709 ml) - Nejsou vaše kola natolik špinavá, že by potřebovala kompletní péči čističem a tlakovou vodou, ale přesto jim chcete dopřát čistotu a péči? A když už tedy kola vyčistíte, chcete jim zároveň dodat lesk a tmavý vzhled? Máme pro vás řešení 2 v 1, ke kterému nepotřebujete vodu! Stačí vám pouze přípravek Meguiars Ultimate Waterless Wheel & Tire a mikrovláknová utěrka. Dodejte rychle a snadno svým diskům čistotu a pneumatikám skvělý vzhled jediným produktem a bez jediné kapky vody! Setřete zbytky brzdového prachu a silničních nečistot, nablýskejte pneumatiky a ochraňte kola před účinky nepříznivých vlivů okolního prostředí, vč. silničních nečistot a UV záření!
  • Meguiars Carpet & Upholstery Cleaner (539 g) - Ať už chcete vyčistit konkrétní skvrnu, nebo osvěžit a provonět celý interiér, Meguiars Carpet & Upholstery Cleaner je ideální volbou! Aktivní pěna proniká do hloubky vláken a uvolňuje nečistoty směrem nahoru. Díky tomu efektivně a snadno vyčistíte i odolné skvrny, zlikvidujete zápach a provoníte tkaniny oblíbenou vůní nového auta (New Car Scent). Součástí balení je navíc kartáček, který pomůže ještě zvýšit čisticí účinek pěny. Vysoce účinná směs čističů a povrchově aktivních látek odstraňuje i velmi odolné nečistoty, oživuje tkaniny a obnovuje jejich nový vzhled. Unikátní a mezi zákazníky velmi oblíbená technologie Meguiars Re-Fresher Technology, zajišťuje efektivní odstranění zápachů pomocí rozrušení jejich vazeb na molekulární úrovni.
  • Meguiars Professional Wheel & Paint Iron Decon (3,79 l) - Velmi účinný čistič na kola, který je pH neutrální, zbarvuje se do ruda, a zároveň funguje jako chemická dekontaminace laku? Ano! Přesně to splňuje D1801 Meguiars Professional Wheel & Paint Iron Decon! Extra účinný, extra šetrný, extra nepostradatelný! Jedinečná, profesionální technologie efektivně, a přitom šetrně odstraní přichycené železité nečistoty z karoserie, kol i lakovaných brzdových komponentů. Zároveň je velmi účinná při odstraňování silničních nečistot, mastnoty a špíny z kol a brzd. Speciální přilnavá konzistence přípravku zajistí, že produkt nestéká ze svislých ploch kol jako ostatní podobné čističe, a díky tomu uvolňuje brzdový prach i silniční nečistoty z povrchu kol po celou dobu působení. Kompletně přepracované složení tohoto přípravku zvýšilo čisticí schopnosti, avšak zachovalo jeho neutrální pH i maximální šetrnost pro všechny typy kol, stejně jako pro pneumatiky i brzdové komponenty. Meguiars Professional Wheel & Paint Iron Decon obsahuje příměsi, které při kontaktu s nečistotami na bázi železa (Fe) zbarví přípravek do ruda. Tento efekt není důkazem čisticího účinku produktu, ale pouze indikátorem, zda nečistoty na povrchu obsahují železo. Pokud jsou povrchy silně znečištěny, avšak bez obsahu železitých nečistot, přípravek se nezbarví, ale stále bude stejně výborně čistit povrch od všech zbytků nečistot.
  • Meguiars Citrus Blast Wash & Wax (3,79 l) - Špičkový profesionální autošampon s voskem pro ruční mytí, s obsahem karnauby a polymerů pro posílení ochrany laku, lesku a hladkosti povrchu, to je Meguiars Citrus Blast Wash & Wax! Biologicky odbouratelné složení účinně lubrikuje povrch laku, uvolňuje nečistoty, hýčká lak a extrémně podporuje jeho hloubku a lesk již při samotném mytí. Navíc je zcela šetrný k voskům i dalším typům ochrany laku a účinně je posiluje díky směsi karnauby a polymerů. Díky vysokému ředícímu poměru 128:1 Vám šampon vydrží velice dlouhou dobu a v kombinaci s velmi příznivou cenou je jeho použití naprosto ideální pro všechny domácí i profesionální způsoby využití.
  • Meguiars Detailing Bag - Meguiars Detailing Bag vyniká svou velikostí a prostorem, do kterého se vejde spoustu autokosmetiky, kterou už budete mít jednou provždy na jediném místě! Vnitřní prostor lze libovolně rozdělit pomocí nastavitelných přepážek, abyste v něm vytvořili od jediné velké kapsy až po 6 sekcí, které přehledně a precizně oddělí všechny převážené produkty. Z vnější strany navíc najdete další 4 prostorné kapsy na aplikátory, lešticí kotouče, utěrky, kartáče, štětce a řadu dalšího příslušenství. Samozřejmostí je nastavitelný popruh přes rameno a suchý zip na spodní straně, který zajistí, že se Meguiar's Detailing Bag nebude samovolně přesouvat ve vašem zavazadlovém prostoru. Tolik místa na autokosmetiku Meguiar's jste dosud v jedné tašce neměli šanci získat. Až nyní!
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku