Můj účet

Nasazujeme Zásilkovnu

Jsme úplně stejní jako vy, taky nakupujeme na nejrůznějších internetových obchodech. Poslední rok sami při nákupech využíváme často právě Zásilkovnu. Spokojenost s doručením a možnost si balíček vyzvednout skoro na každém rohu je prostě super. Sami jsme si tedy Zásilkovnu opakovaně vyzkoušeli a otestovali. Také musíme reagovat na Vaše podněty, kdy jste si o Zásilkovnu často psali v emailech nebo v recenzích na Heurece. Jsme moc rádi, že se nám podařilo Zásilkovnu implementovat a můžeme tuto možnost přepravy nabídnout i vám. Zásilkovna má po celé ČR tisíce tzv. odběrných míst a rychle rostoucí síť Z-Boxů - výdejních schránek, kde si na jeden klik přes aplikaci Zásilkovny na dálku otevřete svoji schránku a balíček si odnesete. Výhodou aplikace Zásilkovny je i možnost odeslat zásilku nebo ji vrátit. Dobrým pomocníkem je i archiv zásilek, kde vidíte jak často a kde jste nakupovali přes Zásilkovnu. Nově je možné balíček vyzvednout i v Alzaboxu, takže za nás super!

POZOR - má to jeden háček !

V naší nabídce můžete najít malé anténní redukce, ale i velké dvojboxy pro 15" subwoofery. Zásilkovna jako taková má velké omezení co se týče hmotnosti a také rozměrů balíčku. Maximální hmotnost balíčku u Zásilkovny je 15 kg a rozměr všech stran v součtu nesmí přesáhnout 120 cm. Víme, že těžko něco měřit nebo vážit od počítače. Jen vás moc prosíme, přes Zásilkovnu si objednávejte pouze menší a lehčí produkty. Určitě přes Zásilkovnu nejde poslat subwoofer, tlumící materiál nebo koberec. Pro objemnější a těžší zásilky zde bude vždy PPL, které si s tím hravě poradí. Děkujeme vám.

Osobní odběr na prodejně v Brně za 0,-

Od dnešního dnes jsme zrušili poplatek za osobní odběr na kamenné prodejně v Brně. Vyšli jsme vstříc Vašim prosbám a připomínkám. Od teď už nebudeme účtovat poplatek za osobní odběr na kamenné prodejně.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku