Můj účet

Několik nových produktů od japonského výrobce Nakamichi

S pravidelným naskladněním produktů od japonského výrobce Nakamichi již tradičně představujeme několik novinek. A jinak tomu není ani tentokrát, protože jsme zařadili do nabídky hned několik produktů, které zaujmou především zajímavým poměrem kvality a ceny. Dnes zmíníme zejména první část nových autorádií pro rok 2022/2023 a také několik nových subwooferů. 
  • Nakamichi NQ523BD - nový základní model 1 DIN bezmechanikového autorádia s velmi bohatou výbavou. Samozřejmostí je Bluetooth handsfree, USB vstup, AUX nebo multicolor podsvícení, zaujme však možnost přehrávání FLAC souborů, 3 páry výstupů na zesilovač (2V) a v dané ceně především integrovaný DSP procesor s širokými možnostmi nastavení zvuku.  
  • Nakamichi NQ723BD - vylepšený model 1 DIN bezmechanikového autorádia, který přináší oproti výše uvedenému modelu několik dalších funkcí navíc. Zásadní změnou oproti modelu NQ523BD je odnímatelný čelní panel, druhý USB vstup, který najdete na zadní straně autorádia a je možné přes něj i dobíjet telefon a dotřetice 4V výstupy pro připojení zesilovače. 
  • Nakamichi NAM1612 - 2 DIN autorádio bez mechaniky s 7" dotykovým displejem, Bluetooth handsfree, USB a AUX vstupem na čelním panelu, variabilním podsvícením a možností přehrávání videí ve FullHD. Potěší možnost přehrávání FLAC souborů, 4V výstupy pro zesilovač v konfiguraci 5.1 nebo možnost připojení kamery. V balení najdete i dálkový ovladač.
  • Nakamichi NAM1630 DSP - Designově stejné 2 DIN autorádio jako výše uvedený model NAM1612 s řadou unikátních vylepšení pro fanoušky kvalitního zvuku. Autorádio obsahuje plnohodnotný profesionální DSP procesor, jehož základní funkce můžete nastavit přímo v autorádiu. Po připojení k PC je možné spustit stejný program, jaký nabízí i samostatné DSP procesory Nakamichi s plnohodnotnými funkcemi a to včetně časových korekcí nebo parametrického ekvalizéru. Zaujme i dotykový displej s HD rozlišením, 2x USB vstup, podpora Hi-Res Audia nebo osmikanálový výstup pro připojení zesilovače.
  • Nakamichi NA2300 - nový základní model 2 DIN autorádia s CD/DVD mechanikou. Kromě toho nabídne 6,2" dotykový LCD displej, Bluetooth pro telefonování i streamování hudby, USB vstup na čelní i zadní straně, možnost přehrávání FLAC nebo připojení parkovací kamery, výstupy pro zesilovač v konfiguraci 5.1 a v balení najdete i dálkový ovladač. 
  • Nakamichi NBF20.0A - vlajková loď plochých subwooferů Nakamichi, která byla původně dostupná pouze s rozměrem měniče 10" (250 mm) a nyní jsme naskladnili i menší 8", tedy 200 mm. V dané cenové kategorii vynikající zvuk, malé rozměry a přesto dostatečný výkon 100 W RMS. Zaujme i povedený decentní design.
  • Nakamichi NBF618S-II - nejmenší aktivní subwoofer pod sedadlo od Nakamichi v nové verzi pro rok 2022. Výkon 100 W RMS, měnič o rozměru 6x8" a zejména velmi malé rozměry 290 x 210 x 73 mm zajistí dostatečnou porci basů i v tom nejmenším prostoru pod sedačkou. Samozřejmostí je ovládací panel s možností nastavit vstupní citlivost, dolní pásmovou propust, Bass boost nebo Subsonic filtr. V balení najdete také dálkový ovladač pro snadné nastavení výkonu.
  • Nakamichi NBX350 - Připravte se na pořádnou porci basů se subwooferem Nakamichi NBX350. Uvnitř této bassreflexové ozvučnice se totiž ukrývá subwoofer o výkonu 350 W RMS. Přesně naladěná štěrbina spolu s výkonným 12" subwooferem umožní hluboké a úderné podání basové složky. Designová ozvučnice se zaoblenými hranami a vyšitým logem Nakamichi na horní straně ozvučnice.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku

2|Jiří , 17.10.2022, 16:46
Stejně neodpovídají
Odpověď: Odborný prodejce - AHIFI.CZ, 18.10.2022 11:34
Dobrý den Vážený zákazníku, bohužel Vašemu příspěvku nerozumím. Pokud máte nějaký dotaz, kontaktujte nás, prosím, na email dotazy@ahifi.cz .
1|Karel Beneš , 01.12.2022, 19:21
Dobrý den,Vybral jsme si u Vás Autorádio Nakamichi NA3605-M9 . Chtěl bych to do vozidla Renault Trafic vyrobeno 2019. Co vše potřebuji aby bylo možné zapojit a chodily všechny funkce ( mikrofón, ovládání na volantu, atd. ) Samozřejmě i ten redukční rámeček. Také zvažuji subwoofer. Můžete mi to nabídnout vše komplet ?děkuji za infoS pozdravemKarel Beneš727 908 574
Odpověď: Robert Čech - AHIFI.CZ, 06.12.2022 09:52
Dobrý den Vážený zákazníku. Bohužel toto rádio nelze do vašeho vozu osadit. Možností je pouze klasické 2DIN autorádio.