Můj účet

Několik nových produktů od Purestar

Sortiment oblíbeného jihokorejského výrobce Purestar naskladňujeme ve větším množství několikrát do roka a prakticky vždy se objeví i několik zajímavých novinek, které nás mile překvapí svou kvalitou i účelem použití. Jinak tomu není ani tentokrát a představíme vám několik produktů, které stojí za zmínku. Kromě toho jsme naskladnili všechny produkty, které byly krátce kvůli velkému zájmu vyprodané.

  • Purestar Speed Polish Multi Towel Mini Yellow - základní sada mikrovláknových utěrek od Purestar byla doposud k dostání v černé a zelené barvě, nyní přichází pro velký zájem i varianta v barvě žluté. Utěrky disponují gramáží 320 g/m², bezokrajovým designem s laserem řezanými hranami a mikrovlákny s uzavřenou strukturou, které nepouští a jsou velmi šetrné ke všem povrchům. Ideální pro všestrané využití i například na sleštění keramické ochrany nebo sealantu. V sadě 5 utěrek o rozměru 30 x 30 cm za dostupnou cenu 269 Kč. 
  • Purestar Two Face Buffing Towel Purple/Gray - Two Face Buffing Towel patří již mezi stálice a nejprodávanější utěrky od Purestar. Dvoustranný design s laserem řezanými hranami, gramáž 320 g/m², rozměry 40 x 40 cm a super kvalitní mikrovlákna dělají z této utěrky ideálního všestranného pomocníka. Dve strany utěrky s různým typem vláken využijete opravdu na cokoliv. Nyní tuto oblíbenou řadu, ve které najdete utěrky žluté a tyrkysové barvy, doplňuje sada dvou utěrek s trendy fialovou a šedou barvou. Cena 199 Kč za 2 kusy.
  • Purestar Speed-Up Polish Multi Towel Coral - řada Speed Polish Multi Towel je již k dostání na našem eshopu v mnoha rozměrových variantách a ještě více barvách. Utěrky jsou oblíbené pro svou všestranost, vysokou kvalitu mikrovláken s uzavřenou strukturou s gramáží 320 g/m². Nyní však přichází vylepšená verze Speed-Up Multi Towel, která disponuje zvýšenou gramáží 430 g/m², rozměry 40 x 40 cm v celkem třech sadách s krásnými pastelovými barvami. Oranžová barva Coral je dostupná v sadě po 2 kusech za cenu 219 Kč.
  • Purestar Speed-Up Polish Multi Towel Aqua - tyrkysová barva momentálně vládne detailingovému světu a proto nesmí chybět v nové sadě Speed-Up Multi Towel v barvě Aqua. Parametry tedy zůstávají stejné jako u barvy Coral. Zvýšenou gramáž oceníte zejména při slešťování ochrany laku jako jsou keramické povlaky, sealanty, ale i vosky. Vyšší gramáž a tloušťka oproti klasické utěrce Purestar Speed Polish Towel zajišťuje zlepšenou absorbci a rychlejší sleštění. Baleno opět po dvou kusech za cenu 219 Kč. 
  • Purestar Speed-Up Polish Multi Towel Lavender - poslední sadou nové řady Speed-Up je Lavender v tlumené fialové barvě. Pokud byste si tedy z nějakého důvodu nevybrali mezi tyrkysoou a oranžovou, máte další variantu. Vše ostatní zůstává stejné, včetně ceny 219 Kč za sadu dvou utěrek. Všechny sady jsou baleny v uzavíratelném obalu pro zamezení vniknutí prachu a nečistot.
  • Purestar High Density Glass Towel Navy - naše nejprodávanější utěrka na skla nyní v alternativní modré barvě. Utěrka, která nepouští je složena z pevných vláken velmi vysoké hustoty, nejsou abrazivní a nezanechávají šmouhy. Utěrky na skla Purestar s lehkostí odstraní ze skla mastnotu, otisky prstů, šmouhy, prach a veškeré další nečistoty. Díky své velmi jemné struktuře jsou bezpečné pro okna, zrcadla a dokonce i dotykové obrazovky a další vysoce lesklé povrchy. Rozměry 40 x 50 cm.
  • Purestar Nano-Fiber Scrubbing Pad - poslední zajímavou novinkou je multifunkční dvoustranný aplikátor, který využijete pro rozdílné účely. Každá strana aplikátoru je vyrobena z jiného materiálu, což umožňuje použití na různých površích. Na jedné straně aplikátoru jsou použitá jemná bílá nylonová vlákna, která vynikají nejen svou jemností, ale i trvanlivostí a schopností rychle schnout. Svě hlavní využití najde například pro čištění kůže. Černá strana aplikátoru je vyrobená z husté a jemné pěny, kterou využijete například pro nanášení sealantu nebo vosku.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku