Můj účet

Nové modely autorádií JVC pro rok 2020

Autorádia JVC modelový rok 2020

JVC přichází sice trošku později s novými modely autorádií pro rok 2020, ale o to je nabídka novinek rozsáhlejší. Nyní u nás najdete 13 nových autorádií se svým specifickým designem značky JVC - a za super cenu! Většina zákazníků dnes pořizuje autorádia Pioneer nebo Kenwood, ale s JVC rozhodně chybu neuděláte a budete se alespoň odlišovat od ostatních. Ty nejzajímavější nové modely jsme pro vás vybrali a doplnili k nim stručné informace. 
  • 1DIN autorádio s LCD displejem JVC KD-X560BT - dnes málokterý značkový výrobce autorádií nabízí 1DIN autorádia s LCD displejem. JVC pro rok 2020 uvedlo na trh právě tuto zajímavou novinku - rádio s 3" LCD displejem, na kterém můžete mít třeba i obraz z couvací kamery. Hodně zajímavá možnost, jak oživit interiér vašeho auta a navíc za super cenu!
  • Autorádio bez mechaniky JVC KD-X362BT - možnost ovládat autorádio přes aplikaci v chytrém telefonu, vestavěné Bluetooth rozhraní - a opět super cena!
  • Autorádio bez mechaniky JVC KD-X162 - základní autorádio bez CD mechaniky s červeným podsvícením. Autorádio pro nenáročné uživatele za nízkou cenu.
  • Autorádio bez mechaniky JVC KD-X161 - nejzákladnější model s modrým podsvícením za cenu 1190,- Kč.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Související produkty

Komentáře k článku