Můj účet

Nové přípravky Infinity Wax, které vám přijdou vhod na jarní sezónu

Jsou značky, které jsou světoznámé a lidé je kupují buď ze setrvačnosti, nebo na základě silného jména, což ale nemusí být pokaždé sázka na jistotu. Velcí hráči se mnohdy spoléhají na sílu své značky a už se tolik nezajímají o funkčnost a kvalitu svých produktů - tvoří hlavně silný marketing. Potom existují značky, které nemají takové zázemí a silný marketing, ale posouvají se mílovými kroky a tvrdě pracují na kvalitě a unikátnosti svých produktů. A právě to je typické i pro značku ze Spojeného království - Infinity Wax. Tuto značku nabízíme již šestým rokem a za tu dobu jejich produkty zaznamenaly velký progres. Pro rok 2024 se nabídka značky opět rozšířila o více jak deset produktů. Přichází také s novým designem obalů, který je neskutečně povedený a moderní. Produkty "v novém" budeme během roku 2024 mít v naší nabídce i my (na e-shopu už je většina fotek s novým obalem). Skladem máme ještě menší množství produktů v původním obalu, které budeme postupně doprodávat a nahrazovat je těmi novými. (Pokud obdržíte produkt v původním obalu, tak se za to prosím na nás nezlobte, obsah je totožný - děkujeme!)

Představení novinek Infinity Wax pro sezónu 2024

  • Detailer Infinity Wax Millions Strawberry Detailer - nejrychlejší způsob, jak dát vašemu autu okamžitý voskový lesk, hladkost a super rychlý odvod vody. Strawberry detailer používá makroemulze modifikovaného siloxanu, která je kombinována s pěti dalšími klíčovými složkami pro podporu slešťování a odstraňování produktu s minimální námahou. Jeho další komponenty dodávají charakteristický lesklý a mokrý vzhled, který vypadá podobně jako karnaubský vosk. Zároveň nabízí velmi jednoduché použití a vytváří vodní perličky podobné keramickému povlaku s Si02. Strawberry Detailer je radost používat a přitom ještě neuvěřitelně hezky voní.
  • Předmytí Infinity Wax Millions Apple Pre-Wash - nové předmytí, které má vybrané ​​složení se zcela odlišnou chemií než podobné produkty na trhu. Kombinuje pH vyváženou bezpečnost s čistící silou, a to vše ještě podtrhuje vůní Apple Millions. Používá unikátní neiontové detergentní složení, které bylo vyvinuto s použitím nejkvalitnějších materiálů z Německa před smícháním v Infinity Wax. Zabudované, povrchově aktivní látky na bázi cukru jsou také vyráběny z udržitelných zdrojů a nabízejí výjimečný výkon. Současně poskytují jistotu, že jsou bezpečné i pro ten nejjemnější lak, dokonce i pro vozidla v PPF fólii (včetně matu).
  • Autošampon Infinity Wax Millions Cola Car Shampoo - je vším, co by autošampon měl být. Hustý, s osvěžující vůní coca coly, který nejen skvěle voní v obalu, ale vůně se přenese i do kbelíku s vodou při mytí. Úctyhodný poměr ředění poskytuje stabilní krémovou pěnu s vynikající mycí lubrikací. Šampon Cola je vyroben s použitím nejnovějších, povrchově aktivních látek a lubrikačních přísad a díky tomu poskytuje vysoce účinný čisticí účinek co nejbezpečněji. Obsah lahve si vysloužil přezdívku "tekuté hedvábí". Jednoduše řečeno, tento šampon je absolutní radost používat! Cola šampon se vyznačuje skvělými poměry ředění, kdy z 500 ml můžete provést 75 bezpečných umytí vašeho vozidla, a to vše s vůni, která je okamžitě rozpoznatelná.
  • Odstraňovač silničního filmu Infinity Wax Big Red - vysoce účinný odstraňovač filmu a mastnoty ze silničního provozu, který je dodávaný jako ultra koncentrát. Pět litrů přípravku lze naředit tak, aby vzniklo 200 litrů roztoku připraveného k použití, který pak projde vstřikovacím systémem, nebo se použije pomocí ručního postřikovače s čerpadlem, nástavce na sněhovou pěnu apod. Jeho složení je ekologicky šetrné a z 89% biologicky odbouratelné. Po zředění není žíravý nebo korozivní, je bezpečný pro většinu materiálů, kromě neošetřených nebo nelakovaných surových kovů a hliníku.
  • Autošampon Infinity Wax Synergy Refresh Shampoo - mírně kyselý, hloubkově čisticí šampon - dokonalý autošampon pro obnovu vozidel, kde je aplikována keramická ochrana laku. Synergy Refresh je jemný, ale neuvěřitelně silný šampon, který je navržen tak, aby obnovil vrstvu dříve aplikované keramické ochrany laku, která je již zanesená a nemusí už fungovat tak, jak má. Složení je bohaté na lubrikační, povrchově aktivní látky, které jsou na spodním konci stupnice pH. Vznikl tak šampon, který je nejen bezpečný pro použití na jemné laky, ale také šampon, který má silné účinky i v oblastech s tvrdou vodou, kde se některé šampony marně snaží vytvořit požadovanou úroveň pěny a kluznosti. Synergy Refresh je více než jen obyčejný šampon, jeho schopnost snadno odstraňovat vodní spot a minerální usazeniny z něj dělá nezbytného pomocníka pro každého.
  • Směs do ostřikovačů Infinity Wax Screen Wash - zimní připravenost bez námahy. Porazte chlad s inovativním mycím a odmrazovacím prostředkem 2 v 1! Tento přípravek je navržen pro boj s nejkrutějšími zimami, rozlučte se s rány, kdy musíte škrábat led - toto řešení funguje až do nízkých -15 °C! Stačí naředit, nastříkat a sledovat, jak led rozmrzá a stéká dolů. Proč zaplňovat garáž různými produkty pro každé roční období? Infinity Wax Screen Wash je řešení 2 v 1 a je velmi všestranné a zběhlé v odstraňování letních nebo zimních nečistot po celý rok. Infinity Wax Screen Wash zajistí, že vaše čelní okno bude vždy čisté, bez ohledu na roční období. Není to jen tak ledajaký čistič oken, jeho bezpečné složení doporučuje např. i BMW. Ať už se jedná o odmrazovač nebo čistič oken, očekávejte špičkový výkon s minimální námahou.
  • Detailer na interiér Infinity Wax Interior Detailer - antistatický čistič a detailer interiéru v jednom. Osvěžuje a čistí veškeré povrchy v interiéru včetně kůže a Alcantary. Interior Detailer je šetrný až středně silný čistič, který je vhodný pro všechny povrchy v interiéru vašeho vozidla. Poskytuje antistatický efekt, který minimalizuje budoucí otisky prstů na dotykových obrazovkách a lakovaných dílech v interiéru. Jeho složení na vodní bázi a isopropylalkoholu umožňuje vynikající čištění mastnoty, lepkavých zbytků a dalších běžných nečistot ve vozidlech. Protože se rychle odpařuje, můžete použít Interior Detailer mezi hloubkovým čištěním k osvěžení interiéru, a to zejména volantů a běžně se dotýkajících oblastí. Obnoví dokonale čistý a matný povrch s osvěžující vůní citronu a limetky. Protože se interiérový detailer tak snadno používá, má řadu potenciálních využití. Tento produkt vyniká zejména při běžné údržbě vašeho interiéru a antistatická vrstva, kterou zanechává, je zvláště užitečná pro majitele automobilů s velkými obrazovkami infotainmentu a dotykovými panely.
  • Ochrana na plasty Infinity Wax Plastic Coat - pokročilý ochranný a oživující přípravek na exteriérové plasty. Dokáže okamžitě obnovit vzhled venkovních plastových částí vozidla, jako jsou nárazníky, lemy apod. Po aplikaci za sebou zanechá silnou ochrannou a velmi odolnou vrstvu, která odpuzuje vodu. Plastic Coat je obzvláště působivý tím, že v některých případech může vydržet až 6 měsíců, což z něj činí ideální střední cestu mezi přípravkem s krátkou trvanlivostí a keramikou, která obvykle vydrží 1 rok. Složení přípravku Plastic Coat je založeno na technické směsi tří prémiových rozpouštědel pocházejících ze specializované chemické divize společnosti Shell. Ty jsou smíchány s pevným polymerem a více kapalnými polymery při vysokých teplotách, aby vznikl tento snadno aplikovatelný produkt. Na závěr troška citronové vůně příjemně završí uživatelský zážitek.
  • Osvěžovač vzduchu Infinity Wax Air Freshener Watermelon Crush (250 ml) & Infinity Wax Air Freshener Inspired By Creed Aventus (250 ml) - tekuté osvěžovače vzduchu ve spreji jsou namíchány tak, aby zlepšily projekci vůně, odolnost na textil a byly bezpečné na všech površích v interiéru. Infinity Wax Air Freshener vůně jsou vyrobeny z technické směsi isopropylu, fixativů, emulgátorů a malého množství destilované vody. Stávají se tak neuvěřitelně silnými a zároveň bezpečnými pro použití v uzavřeném prostoru, jakým je vaše vozidlo. Neobsahují žádný ethanol, živočišné produkty ani enzymy. Jsou to vůně, které ve vašem autě vydrží týden i déle. Tekuté osvěžovače vzduchu splňují nejen tato kritéria, ale nabízejí i úžasnou hodnotu s až 367 střiky v lahvičce. Osvěžovače vzduchu Infinity Wax lze použít kdykoli, ale nejúčinnější jsou při použití na čisté tkaniny nebo po hloubkovém čištění interiéru. Pro dosažení nejlepších výsledků nastříkejte trochu na koberečky v autě, na obložení střechy nebo bezpečnostní pásy.
  • Keramická ochrana na karbon Infinity Wax Synergy Carbon Coat - Carbon Ceramic Coating - díly z uhlíkových vláken na vozidlech jsou drahé a náchylné k poškození UV zářením. Infinity Wax Synergy Carbon Coat využívá termoplastické a keramické pryskyřice ke správnému spojení s pryskyřicí, která se používá při výrobě uhlíkových/kompozitních dílů. Na rozdíl od keramických ochran na lak, je Infinity Wax Synergy Carbon Coat více vhodný právě pro karbonové části. Synergy Carbon Coat je perfektní povlak pro tyto povrchové úpravy, které dokáže chránit až 5 let. (Je zcela šetrný i k domácímu použití.)
  • Keramická ochrana na kola Infinity Wax Synergy Revolution - Wheel Coating - nový keramický povlak na kola, který byl navržen speciálně tak, aby překonal vše ostatní, co je v současné době dostupné ve Spojeném království. Jeho použití je snadné a je vhodné pro svépomocné použití, což znamená, že jej můžete použít, i když nemáte žádné předchozí zkušenosti s instalací ochran na alu kola. Pokud jste profesionál, můžete Revolution snadno začlenit do svého pracovního postupu a uvidíte lepší výsledky a rychlejší dobu aplikace. Revolution je směs 7 klíčových ingrediencí a technických rozpouštědel, z nichž většina pochází z Německa. V Infinity Wax používají organickou polysilazanovou pryskyřici, jakou byste našli ve většině keramických povlaků, ale naplnili ji mnohem odolnější anorganickou variantou. To vytváří neproniknutelnou bariéru, která odolá teplotám až 1400 stupňů Celsia a cyklickým chladicím účinkům tepla a chladu, které obyčejné povlaky rychle zabíjejí. Třešničkou na dortu je aditivum diaminosiloxan, které dodává tepelnou stabilitu, chemickou odolnost a překvapivou úroveň pružnosti obvykle tvrdé a křehké potahové struktuře. Taková aditiva se nejčastěji vyskytují v leteckém průmyslu, kde je vyžadována extrémní teplotní a povětrnostní odolnost. Synergy Revolution využívá nejpokročilejší materiálové vědy a začleňuje je do snadno použitelného produktu, se kterým se může sžít každý a dosáhnout skvělých výsledků. Je odolný po dobu 2 let a více na vozidlech s denním provozem.
  • Keramická ochrana na okna Infinity Wax Synergy Clarity - Glass Coating - nová generace ochranného povlaku na okna, který je vyroben z keramické sol-gelové pryskyřice. Tento povlak se nepodobá ničemu, co jste používali doposud. Jeho hustší konzistence a extrémně snadné slešťování bez námahy z něj dělá skvělou alternativu tekutých stěračů nové generace a jeho hydrofobní vlastnosti jednu z nejlepších voleb ve své třídě.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Související produkty

Infinity Wax Millions Apple Pre-Wash (500 ml)Předmytí Infinity Wax Millions Apple Pre-Wash (500 ml)Rychlý náhledpH neutrální předmytí, koncentrát, 500 ml379 KčSklademInfinity Wax Millions Cola Car Shampoo (500 ml)Autošampon Infinity Wax Millions Cola Car Shampoo (500 ml)Rychlý náhledvysoce pěnivý šampon s přidanou lubrikací, 500 ml429 KčSklademInfinity Wax Millions Strawberry Detailer (500 ml)Detailer Infinity Wax Millions Strawberry Detailer (500 ml)TipRychlý náhledrychlý detailer s okamžitým leskem a skvělou ochranou, 500 ml419 KčSklademInfinity Wax Synergy Carbon Coat - Carbon Ceramic Coating (15 ml) Doprava zdarmaKeramická ochrana na karbon Infinity Wax Synergy Carbon Coat - Carbon Ceramic Coating (15 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)keramická ochrana na karbonové části auta, 15 ml2.990 KčDočasně nedostupnéInfinity Wax Synergy Revolution - Wheel Coating (15 ml)Keramická ochrana na kola Infinity Wax Synergy Revolution - Wheel Coating (15 ml)Rychlý náhledpokročilá keramická ochrana na alu kola a brzdiče, výdrž 2 roky, 15 ml949 KčSklademInfinity Wax Synergy Clarity - Glass CoatingKeramická ochrana na okna Infinity Wax Synergy Clarity - Glass CoatingRychlý náhledpokročilá keramická ochrana na okna949 KčDočasně nedostupnéInfinity Wax Air Freshener Inspired By Creed Aventus (250 ml)Osvěžovač vzduchu Infinity Wax Air Freshener Inspired By Creed Aventus (250 ml)Rychlý náhledluxusní vonný sprej s přidanými fixativy pro dlouhou životnost, parfém Creed Aventus, 250 ml269 KčSklademInfinity Wax Air Freshener Watermelon Crush (250 ml)Osvěžovač vzduchu Infinity Wax Air Freshener Watermelon Crush (250 ml)Rychlý náhledluxusní vonný sprej s přidanými fixativy pro dlouhou životnost, vůně melounu, 250 ml269 KčSklademInfinity Wax Plastic Coat (500 ml)Ochrana na plasty Infinity Wax Plastic Coat (500 ml)Rychlý náhledpokročilý oživovač a ochrana na plasty, výdrž až 6 měsíců, 500 ml539 KčSklademInfinity Wax Interior Detailer (5 l)Detailer na interiér Infinity Wax Interior Detailer (5 l)Rychlý náhledantistatický čistič a interiérový detailer, 5 l1.890 KčSklademInfinity Wax Interior Detailer (500 ml)Detailer na interiér Infinity Wax Interior Detailer (500 ml)Rychlý náhledantistatický čistič a interiérový detailer, 500 ml339 KčSklademInfinity Wax Screen Wash (5 l)Směs do ostřikovačů Infinity Wax Screen Wash (5 l)Rychlý náhledceloroční směs do ostřikovačů a odmrazovač v jednom, koncentrát, bezpečný pro vosk a keramický povlak, 5 l579 KčSklademInfinity Wax Screen Wash (500 ml)Směs do ostřikovačů Infinity Wax Screen Wash (500 ml)Rychlý náhledceloroční směs do ostřikovačů a rozmrazovač v jednom, koncentrát, bezpečný pro vosk a keramický povlak, 500 ml229 KčSklademInfinity Wax Synergy Refresh Shampoo (5 l)Autošampon Infinity Wax Synergy Refresh Shampoo (5 l)Rychlý náhledvysoce kvalitní šampon pro obnovu keramických povlaků a vosků bez použití agresivních chemikálií, 5 l1.990 KčSklademInfinity Wax Synergy Refresh Shampoo (500 ml)Autošampon Infinity Wax Synergy Refresh Shampoo (500 ml)Rychlý náhledvysoce kvalitní šampon pro obnovu keramických povlaků a vosků bez použití agresivních chemikálií, 500 ml419 KčSklademInfinity Wax Big Red (5 l)Odstraňovač dopravního filmu Infinity Wax Big Red (5 l)Rychlý náhledvysoce účinný odstraňovač silničního filmu a mastnoty, ultra koncentrát, 5 l1.149 KčSkladem

Podobné články

Nové lešticí pasty a sety od Auto Finesse
Pro příznivce značky Auto Finesse máme dobrou zprávu. Zařadili jsme do nabídky jejich nové, profesionální lešticí pasty, které sklízejí v UK velký úspěch.
Celý článek
Koch Chemie, Made in Germany
Od základu jsme přepracovali popisky produktů značky Koch Chemie a doplnili všechny novinky pro rok 2024. Doporučené ceny zůstaly beze změny.
Celý článek
Tershine - To nejlepší na Štedrý den
Inflace poražena. Po zlevnění značek Gliptone a Dodo Juice, dochází také ke snížení cen u značky Tershine, a to až o 20%! A můžete se těšit na hodně zajímavých novinek.
Celý článek
Zajímavé novinky Ewocar
Přesně před rokem jsme zahájili prodej litevské autokosmetiky Ewocar, a nyní nastal čas na aktualizaci a ukázku novinek pro sezónu 2024.
Celý článek

Komentáře k článku