Můj účet

Od 18.7.2022 Ahifi najdete v areálu CTParku v Brně Líšni

Stěhování máme úspěšně za sebou, byť s vynuceným uzavřením prodejny na 14 dní a bohužel i zpožděním expedice zásilek, které momentálně ze všech sil doháníme. Za všechny komplikace způsobené stěhováním se omlouváme, minimálně 10 dalších let se to však nebude opakovat. Právě na tuto dobu máme prozatím domluvené prostory v areálu CTParku v Brně Líšni, kde najdete naši novou prodejnu, dílnu i rozsáhlý sklad. Veškeré důležité informace se dozvíte v tomto článku.

Nově nás najdete v areálu CTPark Brno Líšeň

Sídlo Ahifi na ulici Rybnická v Brně je již minulostí. Po 10 letech jsme se museli přestěhovat a to zejména z kapacitních důvodů. Neustále se navyšující skladové zásoby již nebylo kam umístit a poslední měsíce jsme všichni pracovali doslova na skladě. Zboží bylo všude, včetně parkoviště, na které jsme museli umístit 4 velké lodní kontejnery. A další čtyři byly v zadní části areálu. Nedostatečná byla i naše montážní dílna, na které mohlo pracovat jen 5 techniků a čekací doba na instalaci je kvůli tomu aktuálně přes půl roku. A velké rezervy měly i kancelářské prostory. Stěhování tedy bylo nevyhnutelné a my jsme velmi rádi, že se nám povedlo zajistit prostory v moderním areálu CTParku v Brně Líšni. V nové hale budeme mít k dispozici celkem 4 boxy z 8 s celkovou plochou okolo 1900 m2, což nám zajistí tolik potřebný prostor, moderní dizpozice, i potenciál k dalšímu růstu.

A jak se k nám dostanete?

Líšeňský CTPark najdete na ulici Trnkova v bývalém areálu Zetoru. V těsné blízkosti CTparku se nachází například prodejna Lidl, případně Česká televize. Pokud k nám pojedete autem, tak hned za parkovištěm u České televize odbočte doprava a pak stačí jet pořád rovně. Naše hala s označením ZET7 stojí na samém konci areálu naproti velké hale společnosti Rohlík. Tu zajísté neminete, pro jistotu si však můžete dát do své navigace souřadnice 49°11'42.6"N 16°40'25.7"E, které vás k nám zavedou. A nahráli jsme Vám i video, podle kterého nás snad již najdete se stoprocentní jistotou. Hala je nová a ještě tedy nemá přidělené číslo ulice a adresa naší společnosti ještě není zobrazena například na Google mapách. Věříme však, že se tak velmi brzo stane.

Prodejna zatím pouze v provizorních podmínkách

Dnešní doba stavbám nepřeje a problémy s termíny potkaly bohužel i nás. Ačkoliv původně jsme měli v tuto dobu otevřít již kompletně hotové sídlo, prozatím se termín dokončení odkládá. Jsme nakonec šťastní, že se nám v termínu povedlo přestěhovat sklady, na dalších důležitých prostorách se však ještě pracuje. Proto se velmi omlouváme, ale naše nová prodejna momentálně není ještě připravena a termín dokončení se plánuje někdy na září tohoto roku. Přesto jsme pro vás připravili provizorní prodejnu ve vedlejší místnosti, na kterou jsme umístili pult a regály z naší staré prodejny. Můžete si tedy u nás vyzvednout jak objednávky z eshopu, tak osobně zakoupit požadované zboží, případně prodiskutovat instalaci do vašeho vozu. Prodejna je viditelně označena a neměli byste ji tedy přehlédnout. Za provizorní a bohužel nedůstojné prostory se ještě jednou omlouváme, někdy prostě věci podle plánu nejdou. Přesto děkujeme zaměstnancům společnosti CTP i všem na stavbě za vstřícné jednání i pracovní nasazení, které urychluje dokončení prací. A vám, našim skvělým zákazníkům, za pochopení této situace. Příjemnou změnou oproti prodejně na ulici Rybnická je i dostatek parkovacích míst, na kterých s jistotou vždy zaparkujete svůj vůz.

Sklad i montážní dílna fungují bez omezení

Snad nejdůležitějším prostorem naší společnosti je sklad. A ten jsme potřebovali dostatečně velký hned pro tři jazykové mutace našeho eshopu. Možná to nevíte, ale fungujeme již nejen v České republice, ale i na Slovensku a Maďarsku. A další země máme v plánu. Zásilky našich zákazníků nově expedujeme na skladě o ploše 900 m2, který bude v druhé fázi postaven na dvě patra do výšky 6 metrů. Celkem tedy cca 1600 m2 plochy pro paletové i klasické regály by nám mělo zajistit potřebné prostory na mnoho let, výrazné zvýšení skladových zásob a samozřejmě rychlou expedici vašich zásilek. Dalším důvodem ke stěhování byla i nedostatečně velká montážní dílna o ploše 100 m2. Nová dílna je přesně 3x větší a disponuje plochou 300 m2. To nám umožní navýšení počtu techniků na dílně a díky tomu i zkrácení čekací lhůty na naše instalace. Koncem léta již budeme mít k dispozici hned 8 techniků, takže spustíme stíhací termínovou jízdu.

Na co dalšího se můžete v blízké budoucnosti těšit

Kromě navýšení skladových zásob, zrychlení procesu expedice a snížení čekací lhůty na naše instalace se můžete těšit i na novou prodejnu v moderním designu, rozsáhlé parkoviště nebo relax room pro zákazníky. V tomto prostoru bude v budoucnu možné počkat i celý den na dokončení instalace na vašem voze, odpočinout si na pohodlné sedačce, pracovat na notebooku nebo se dívat na netflix a hrát hry na playstationu. Samozřejmostí je občerstvení zdarma a pokud byste se chtěli projít, v okolí areálu najdete hned několik zajímavých míst. S novým sídlem souvisí i nový designový jazyk a proto nyní pracujeme nejen na novém logu, ale i celém webu. Pokud se o dění okolo naší firmy zajímáte, sledujte naše sociální sítě. Na Instagramu průběžně zvěřejňujeme příběhy ze stavby našeho nového svatostánku a můžete tedy nakouknout i do budoucích interiérů nového Ahifi.

Ještě jednou se omlouváme za komplikace způsobené stěhováním

Na závěr bychom se ještě jednou chtěli omluvit za všechny problémy spojené se stěhováním. Ne vše vyšlo podle našich plánů, stěhovali jsme déle, než jsme zamýšleli a museli jsme na 14 dní zavřít prodejnu a neplánovaně na celý týden i eshop. Něco takového nenastalo za celou historii firmy a nesli jsme to opravdu s těžkým srdcem. Omlouváme se všem za zpoždění zásilek, nemožnost navštívit naši prodejnu, i za provizorní prodejnu a nedokončené prostory firmy. Všichni pracujeme na tom, aby vše bylo co nejrychleji dokončené a naši zákazníci si brzy mohli užívat moderní prostory nového Ahifi. Bude to stát za to!

Děkujeme za pochopení.

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku

4|Petr Možný , 18.07.2022, 10:53
Skvělé počtení o tom, jak se firmě daří. Jsem vaším zákazníkem někdy od roku 2010 (to to letí..), ještě když jsem jezdil na prodejničku na ulici Zemědělská / Demlova :) vždy jsem si k vám našel cestu a věřím, že si ji nadále najdu. Blahopřeji ke krásným novým prostorám a těším se, až se zastavím. Hodně štěstí a síly do budoucna.
Odpověď: Odborný prodejce - AHIFI.CZ, 19.07.2022 08:35
Dobrý den Vážený zákazníku, mockrát děkujeme za přízeň, tyto řádky nás neuvěřitelně těší :) Rádi Vás uvidíme na nové adrese v Líšni, zastavte se, budeme se těšit.
3|Libor , 17.07.2022, 13:40
Přeji hodně štěstí v novém prostředí, moc Vám fandím a těším se na další nákup.
Odpověď: Robert Čech - AHIFI.CZ, 19.07.2022 09:45
Dobrý den, moc děkujeme :-)
2|Michal Hejný , 15.07.2022, 20:04
Páni, vypadá to nádherně! Je úžasný sledovat jak další česká firma roste, mám z vás obrovskou radost! Sice spolupracujeme relativně krátko, ale věřím, že se vám bude nadále dařit jako dosud a nové sídlo je jen krok kupředu! Vážně jsem až v údivu jak krásně to vypadá, asi si někdy udělám výlet do Brna. :)Za celý team Pěkné klasiky vám přejeme, abyste všichni stěhování přežili ve zdraví a ať se vám v novém \"domově\" skvěle bydlí, funguje a pracuje!Závěrem jen chci popřát hodně štěstí a úspěchu v budoucnu. :)
Odpověď: Robert Čech - AHIFI.CZ, 19.07.2022 09:29
Dobrý den. Moc Vám děkujeme :-)
1|Honza Lupač , 05.08.2023, 13:08
Ahoj, opět budu klikat na nový woofer do O3 FACE RS. Poctivě vás sleduji na FB nové logo supr 👍. Dnes mám vybráno už jen odeslat a domluvit vše jako naposled. A jako naposled když jsem u vás kupoval hudbu komplet CRUNCH která hrála fantasticky tak i tentokrát jste v novém 😉. Nicméně to vypadá parádně, už se moc těším 👍.