Můj účet

Poslechněte si BMW X5 se špičkovým ozvučením Audison

Pokud vlastníte vozidlo značky BMW a nejste spokojeni s jeho ozvučením, nabízíme do všech moderních vozidel této bavorské značky špičkové ozvučení Audison, které výrazně předčí tovární příplatkové ozvučení Harman Kardon i Bang & Olufsen. Řešení od Audison vyniká nejen bezkonkurenčním zvukem a vysokým výkonem, ale také montáží bez jakéhokoliv zásahu do původní elektroinstalace vozu. Pokud vlastníte nový vůz, nemusíte se bát ztráty záruky a můžete si užívat nové ozvučení. Díky specifickým reproduktorům totožného tvaru, jako mají tovární reproduktory, je instalace snadná a rychlá. To samé platí také o zesilovači s DSP procesorem Audison, který integrujeme na stávající systém bez nutnosti dodatečných úprav. Každé vozidlo od nás odjíždí s individuálním zvukem, který přesně nastavíme pro daný vůz v softwaru DSP procesoru. V našem článku "jak na ozvučení BMW" se dozvíte veškeré informace o ozvučení Audison i jeho variantách. Můžeme vyměnit pouze reproduktory, subwoofery, nebo nahradit kompletně celý systém. Volba je vždy jen na vás. 

Předváděcí vozidlo BMW X5 s ozvučením Audison v maximální konfiguraci

Abyste nekupovali zajíce v pytli a nedali pouze na naše slova, můžete si u nás ozvučení od renomovaného italského výrobce Audison poslechnout a přesvědčit se na vlastní uši o jeho kvalitách. Pro tyto účely jsme ozvučili náš firemní vůz BMW X5 (F15), do kterého jsme nainstalovali maximální možnou konfiguraci systému Audison. Původní ozvučení v tomto vozidle byla příplatková varianta BMW Hifi-Sound System, která disponuje v rámci prémiové třídy vozu pouze podprůměrným zvukem. Konkrétně jsme vyměnili přední a zadní reproduktory, centrální reproduktor, oba subwoofery pod sedačkami a všechny tyto komponenty jsme zapojili na organizací EISA oceněný osmikanálový zesilovač s DSP procesorem. Do tohoto vozu jsme tedy instalovali následující produkty od italského výrobce Audison:

A kolik ozvučení od Audison stojí?

Ozvučení Audison je velmi variabilní a finální cena se odvíjí od počtu reproduktorů, které vyměníme a typu zesilovače. Zvolit můžete pouhou výměnu reproduktorů, která zvuk ve voze posune na výrazně vyšší úroveň, ale i instalaci kompletního systému s až 12 reproduktory a osmikanálovým zesilovačem. Tato konkrétní instalace do našeho firemního vozu v maximální konfiguraci vyjde na 53 711 Kč a vozidlu jsme se věnovali celkem 9 hodin. V ceně je samozřejmě práce, včetně de-ekvalizace továrního systému a detailního naladění zvuku na DSP procesoru. Ať už posloucháte taneční hudbu, jazz nebo klasiku, díky DSP procesoru vyladíme reproduktory Audison dle vašich preferencí. Můžete se také podívat na podrobnou fotogalerii z montáže do tohoto konkrétního vozidla BMW X5. V případě zájmu o poslech ozvučení, nás prosím vždy předem kontaktujte emailem dotazy@ahifi.cz, případně telefonicky zavoláním na 607 38 38 38. Jen tak můžeme zaručit, že dané vozidlo bude pro tyto účely k dispozici na naší brněnské prodejně. 

Na závěr článku si shrňme hlavní výhody ozvučení Audison:
  • Ozvučení, které zvukově i výkonově výrazně předčí ozvučení od Harmann Kardon nebo Bang & Olufsen.
  • Úplná integrace na tovární systém a žádný zásah do původní elektroinstalace vozidla.
  • Jednoduchá montáž - není nutné nic řezat, stříhat, pájet, nebo tahat novou kabeláž.
  • Zvuk řízený špičkovým osmikanálovým zesilovačem s DSP procesorem.
  • Vyladění ozvučení pro konkrétní vozidlo, žádný vůz od nás neodjíždí se stejným nastavením.
  • Neriskujete ztrátu záruky nového vozu nebo změnu designu interiéru vozidla. 
  • Možnost všechny komponenty z vozu kdykoliv demontovat a vrátit vše do původního stavu.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku