Můj účet

Představujeme nové náhradní vozidlo Volkswagen Golf 8 - model GTE

V roce 2012 jsme začali realizovat naše první montáže v montážní dílně na Rybnické ulici v Brně. Postupem času ale zazníval požadavek od našich zákazníků na možnost zapůjčení náhradního vozidla po dobu montáže, a proto jsme se rozhodli náhradní vozidlo pořídit. V roce 2015 jsme pro tyto účely zakoupili v C&K novou Toyotu Yaris, která nám spolehlivě sloužila čtyři roky. Bylo to příjemné, nové auto, ale postupem času se objevoval názor, že je malé a "chtělo by to automat". V roce 2018 jsme tedy malou Toyotu Yaris vyměnili za Volkswagen Golf VII v provedení s DSG převodovkou, který nám sloužil až do dnešního dne. Po dlouhém hledání a zvažování všech pro a proti padla volba na zánovní Volkswagen Golf 8 v netradičním a velmi ojedinělém provedení GTE. Pořízení vozu VW Golf 8 GTE nám dává smysl z několika důvodů. Jedná se o aktuální model, velikostně je to ideální kompromis na zapůjčení na jeden den. Má DSG automatickou převodovkou pro pohodlné řízení a moderní, sportovní design. Na jednu stranu velmi úsporné, na druhou stranu pekelně rychlé auto. Jedná se o provedení mild-hyb. Vůz je osazen motorem 1.4 TSI s výkonem 150 koní a elektromotorem o výkonu 95 koní, reálným dojezdem až 60 km čistě na elektrickou energii, což dává pro převážně městský provoz velký smysl, a to nejen z důvodu nulových emisí. My máme rádi jak benzínová auta, tak i ta elektrická a myslíme si, že ten, kdo je jednou vyzkoušel, nám dá za pravdu. Jízda čistě na elektřinu je tichá, plynulá, reakce na plynový pedál okamžitá a nemusíte si "špinit ruce" tankováním. Vybrali jsme pro vás auto, které je velmi slušně vybavené. Součástí výbavy jsou např. LED Matrix světlomety IQ Light, vyhřívaný volant, velký displej s Apple CarPlay a Android Auto, elektrické tažné zařízení pro možnost držáku na kola, adaptivní temponat s funkcí Stop & Go, vyhřívané čelní sklo, plný počet airbagů atd. Přejeme si, aby se naši zákazníci cítili příjemně a bezpečně. Věříme, že jízda v našem náhradním vozidle bude dělat radost všem, kteří se rozhodnou využít jeho služeb.

Podmínky a možnosti zapůjčení náhradního vozidla

Auto je určeno pro všechny naše zákazníky, kteří zanechají své vlastní auto u nás v montážní dílně. Auto je možno si zarezervovat v naší prodejně osobně, e-mailem nebo telefonicky. Vzhledem k velkému počtu montáží, doporučujeme zarezervovat si vozidlo s dostatečným předstihem. Pokud se rozhodnete naši službu náhradního vozidla využít, stačí pouze podepsat nájemní smlouvu a vyrazit. Poplatek za auto se vypočítá jednoduše - platíte 10,- vč. DPH za každý ujetý kilometr, za pohonné hmoty ani elektřinu neplatíte nic. To vše je v ceně! Velmi oceníme, když se k autu budete chovat obezřetně, ohleduplně a s citem. Na autě je aplikovaná keramická ochrana laku Aqua E-Coating Pro, ale ta není všemocná. Auto je samozřejmě havarijně pojištěné se spoluúčastí 5%, dálniční známku vhledem k provedení auta neplatíte, můžete tedy na všechny české dálnice bez poplatku. Přejeme všem, kteří usednou za volant našeho Golfu GTE, spoustu bezproblémových a pohodových kilometrů!!
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Zúčastnili jsme se tréninku P. Steinbachera!
Náš technik Ján Dadej se zúčastnil 7denního tréninku s Peterem Steinbacherem alias PSsound. Spoustu zajímavostí a mnoho dalšího se dočtete v tomto netradičním článku.
Celý článek
Gumové vany Rigum - novinka v sortimentu
Před příchodem zimy jsme rozšířili náš sortiment o kvalitní české gumové vany do kufru aut značky Rigum. Tyto vany jsou jednička v České republice! Určitě je poznáte i vy!
Celý článek
Představujeme nové logo Ahifi
Naše logo je s námi spjato od založení Ahifi v roce 2005 a bylo tedy na čase přijít se změnou, která odpovídá současným trendům. Představujeme nové, moderní logo Ahifi.
Celý článek
Rozšiřujeme sortiment o gumové autokoberce
Zima na sebe nenechá dlouho čekat, a proto s jistým předstihem uvádíme do prodeje velkou novinku. Rozšiřujeme náš sortiment o kvalitní gumové autokoberce Geyer & Hosaja!
Celý článek

Komentáře k článku