Můj účet

Představujeme rodinu bluetooth reproduktorů na steroidech - JBL Partyboxy

Vánoční party za zvuku JBL Partybox 1000

Někdy se na trh dostanou produkty, o kterých si leckdo může myslet, že je nikdo nebude chtít. Často se ale stane, že je tomu právě naopak. Tato situace se stala právě u JBL Partybox. Když jsme poprvé viděli tyto obří bedny, ťukali jsme si na čelo a říkali si, kdo to asi bude kupovat?! Spletli jsme se, o JBL Partyboxy je vcelku velký zájem, a to se bavíme o globálním trhu, my jich zase tolik neprodáme, ale když jsme viděli čísla všech prodejců, bylo to vcelku ohromující číslo. Už se tedy nedivíme, že JBL je schopno dodat na trh opravdu brutálně velký a po čertech těžký bluetooth reproduktor JBL Partybox 1000 - my mu pracovně říkáme král, král všech bluetooth reproduktorů. Na Youtube kanálu WhiteRabbit můžete vidět recenzi právě na tohoto obřího dinosaura!

JBL Partybox jsou 4 bratři

JBL Partybox se vyrábí ve čtyřech provedeních a liší se, jak už možná odhadujete, ve velikosti a výkonu. Začíná to Partyboxem 100, který váží necelých 10 kg a vydrží vám hrát půl dne v kuse! Následuje "dvoustovkou" resp. JBL Partybox 200, který váží více jak 15 kg a má vstup na kytaru. Třetím z bratříčků je JBL Partybox 300, ten váží skoro 20 kg a vydrží hrát celý den, resp. 18 hodin, tedy až "do zblbnutí". Dinosaurus JBL Partybox 1000 stojí více jak 25 000 CZK, váží 35 kg a dokáže předvést mamutí výkon, který si zamilujete, a možná nejen vy, ale i soused a jeho soused...
P.S. Blikají ve stylu hudby - vcelku "fakt machrovinka!"

Nový JBL Flip 5

Ne všichni se chtějí ukazovat a provokovat s JBL Partybox. Pro ty skromnější máme horkou novinku JBL Flip 5. série, kterou máme nově na e-shopu a určitě bude skvělým dárkem k Vánocům. Jedná se o léty prověřené a neustále zdokonalované šikovné malé bluetoth reproduktory, které i přes svoji subtilní velikost hrají neskutečně kvalitně. Navíc jsou vodotěsné a na výběr je 11 barevných kombinací. Svůj nový JBL reproduktor si tedy můžete dokonale barevně sladit se svými potřebami.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku