Můj účet

Prémiová autokosmetika ze Švédska Tershine v Česku

Víte kdo je Tobias Ericson?

Tjing tjong (čti šing šong) - tímto pozdravem Tobias zdraví své fanoušky ve videích na Youtube a na Instagramu. Tobias je Švéd, který severně od Stockholmu v roce 2017 spustil prodej značky Tershine. Z videí a jeho přístupu na vás dýchne totální nadšení a zapálení pro vše, co se týká detailingu. Svoji práci a produkty předvádí ve velké hale, kde auta čistí, umývá, prodává autokosmetiku, nebo jen tak v mezičase hraje s kamarády Xbox. Tobias nás natolik zaujal svým přístupem a svými produkty, že jsme se s ním spojili a jeho značku dovezli i do ČR.

Jeho příběh

Všechno to začalo jeho prvním autem, grafitově šedým Saabem 900 Turbo s plyšovými sedačkami, elektrickým střešním oknem a veškerým možným vybavením, které bylo v té době k dispozici. Na auto si postupně vrstvil různé ochrany laku od nejrůznějších výrobců a začal si také uvědomovat, že potřebuje mít vůz neustále leský, hodně lesklý. Auto nakonec mělo technickou vadu a tak začal auta více měnit. Jeho garáží prošla spousta aut a u všech se snažil o maximálně brilantní lesk laku. Během let trávil spoustu času učením se všeho, co souviselo s péči o auto. Vše od různých technik leštění, výrobků, doplňků atd., kolik vrstev a jak se mohou na lak aplikovat, aby byl lesk a ochrana maximální. Poté, co se mu dařilo mít svoje auto natolik lesklé, že to upoutávalo pozornost, začal dostávat dotazy od přátel, kteří také chtěli, abych jejich auta takto zářila. Lidé, kteří ho sledovali na sociálních médiích, vědí, že v minulosti dokázal dokonale vyleštit exkluzivní sportovní automobily nebo exotické vozy, kde jsou na konečný výsledek kladeny ty nejvyšší požadavky. Po celá léta si představoval, že by bylo velmi zábavné, kdyby si mohl v určité době vyrobit vlastní produktovou řadu, kde by se zaměřil na široké spektrum nadšenců, kteří by mohli produkty používat a získat skvělý konečný výsledek, aniž by museli být "podivíni" jako Tobias, nebo platit spoustu peněz specializovým firmám.

Portfolio značky Tershine

V roce 2015 začal Tobias jednat s lidmi z průmyslu o autochemii. Po tisících e-mailech, schůzkách, přísahách, neúspěšných mixech a zamítnutých návrzích produktů, nakonec svoji řadu produktů stvořil. Vydání prvních produktů proběhlo v létě 2017 v Täby, severně od Stockholmu. Produkty Tershine byly vytvořeny s důrazem na maximální možnou kvalitu a účinnost, která je sice na úkor mírně vyšší ceny, můžete si být však jisti, že za dané peníze dostanete vždy prémiový produkt. A to ne ledajaký. Hledáte vosk nebo detailer s SiO2? Spolehněte se, že tak vysoké procento oxidu křemičitého vám žádná konkurence nenabídne. Nebo očekáváte vysoce koncentrovaný autošampon? To je v dnešní době běžná klasika, ale nabízí nějaký výrobce ředění v poměru 1:1900? O žádném jiném nevíme. A tak bychom mohli pokračovat, každý produkt je svým způsobem unikát v dnešním přesyceném trhu. Velký důraz je kladen také na snadné použití autokosmetiky i pro zákazníky bez velkých zkušeností a znalostí. S Tershine je aplikace rychlá a snadná. Tato značka vás nikdy nezklame, vyzkoušejte ji!
  • Tershine Purify - prémiový a extrémně koncentrovaný autošampon s nadstandardními čistícími a lubrikačními schopnostmi. Ředění neuvěřitelných 1:1900, což je světový unikát. 
  • Tershine Purify S - autošampon s vysokým obsahem SiO2, který i při běžném mytí dodá laku ochranu na několik týdnů s vysokým leskem a hydrofobními účinky. Ředení 1:1000 je taktéž vysoce nadprůměrné.
  • Teshine Refract - sealant s vysokým obsahem SiO2 a velmi snadnou aplikací. Stačí aplikovat na mikrovláknovou utěrku, nanést na lak a rozleštit. Výsledkem je vysoký lesk, hydrofobní účinky a ochrana na několik měsíců. 
  • Tershine Vision - vysoce účinný čistič skel, který nezanechá žádné šmouhy a zabraňuje i mlžení oken. 
  • Tershine Relive - šetrný odstraňovač polétavé rzi, který je pH neutrální a nealkalický. Je tedy bezpečný pro všechny povrchy, odstraní veškerou špínu z kol, včetně brzdového prachu. 
  • Tershine Apex - rychlý detailer obsahující kvalitní karnaubský vosk, který dodá laku vysoký lesk. Vhodný i pro mytí bez vody, nebo na čištění hmyzu a trusu.
  • Tershine Apex+ Gloss Booster - špičkový detailer s ještě větší dávkou karnaubského vosku pro maximální a hluboký mokrý vzhled laku. Je možné jej vrstvit i použít jako samostatnou opchranu laku. 
  • Tershine APC Interior Cleaner - všestranný čistič interiéru, který můžete použít na čištění plastů, kůže, nebo třeba alcantary. Oproti běžným APC má i schopnost absorbce zápachu. Na výběr limetková nebo melounová vůně.
  • Tershine Magnify Ceramic Wax - prémiový vosk s obsahem SiO2, který nabízí extrémní odvod vody a lesk srovnatelný s plnohodnotnou keramickou ochranou. 

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku