Můj účet

Ruské záznamové kamery Neoline

Přemýšlíte o pořízení záznamové kamery? Máme pro vás Neoline!

Situace na českých silnicích je poslední dobou hodně napjatá. Policejní kontroly jsou vidět zřídka, a proto mnozí řidiči jezdí bezohledněji a často dokonce hazardují se životy okolních řidičů - je proto vhodné umístit záznamovou kamera nejen do svého auta, ale i do aut rodinných příslušníků. Někdy může nastat situace, kdy si říkáte, že je škoda, že nemáte nainstalovanou záznamovou kameru, a to hlavně v případě, pokud se stanete účastníkem nějaké napjaté a riskantní situace na silnici. Kamera by příště mohla pomoct objasnit viníka, ušetřit Vám spoustu nepříjemností, peněz, nervů a drahocený čas. Sami tuto situaci vnímáme, a proto jsme se rozhodli rozšířit naší nabídku o špičkové ruské záznamové kamery Neoline. Kamery Neoline vypadají skvěle oproti některým jiným kamerám na trhu. Design něčeho, co máme celý den na čelním okně, by měl být na vysoké úrovni, a to včetně zpracování.
 

Máme v nabídce 4 modely černých skříněk Neoline

  1. Neoline Wide S31 (2.940,-) -> mini kamera s displejem, Full HD rozlišení, úhel snímání 140°, polarizační filtr proti slunci, detekce pohybu, váha pouhých 58 g.
  2. Neoline G-Tech X72 (3.540,-) -> luxusní design, Full HD rozlišení,  2" IPS displej, možnost 128 GB karty, snímač Sony se světelností f 1.8, Full HD, MP4 video formát, úhel snímání 140°, polarizační filtr proti slunci, noční režim, datum a čas, evidenční číslo vozidla - možnost zadat a zobrazit na záznamu, detekce pohybu atd.
  3. Neoline G-Tech X53 (7.230,-) -> duální systém - přední i zadní kamera, úhel snímání 130°, snímač Sony Exmor, Full HD rozlišení, 3-osý G senzor, detekce pohybu, možnost připojení na chytrý telefon přes Wi-Fi, vestavěný GPS, hlasové upozornění atd.
  4. Neoline X-COP 9100S (13.994,-) -> zabudovaný kvalitní antiradar, ovládání gesty, inteligentní režim na potlačení oslnění a slunečního světla (WDR), senzor SONY Exmor IMX 322, 2" IPS displej, GPS, 2 sloty na SD karty až 128 GB, 12/24V napětí, parkovací režim atd.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku