Můj účet

Spot repair systém od německé značky FLEX

Asi málokdo ví, co je a co znamená spot repair systém. Pokud se více zajímáte o svět auto detailingu, tak dříve nebo později narazíte na místa na karoserii, kdy si pomyslíte - tak toto nelze vyleštit! A právě do těchto nejhůře přístupných míst se používají různé spot repair systémy. Ty nejlepší - podle nás nejlepší, nabízí německý FLEX. Spot repair, česky klidně bodové opravy, je systém malých pěnových kónusových kuželů nebo miniaturních lešticích kotoučů. FLEX toto vyřešil hřídelí, která se připne na místo unašeče. Hřídel má délku 14 cm a v podstatě se s ní dostane téměř všude. A tomu se dá právem říkat detailing!

Dvě možnosti spot repair systému FLEX

  1. Samotná flexibilní hřídel FLEX 140 pro PXE 80 10.8-EC - spolu s leštičkou PXE 80 10.8-EC tvoří inovativní systém pro oblast spot-repair (bodové opravy), na štěrbiny a těžko přístupná místa, která není možno s běžným nářadím opracovat. Délka 1400 mm s maximálními otáčkami 6000 / min. Použité kvalitní materiály zaručují maximální životnost. Beznástrojové upínání na PXE rychlo-výměnným mechanizmem a beznástrojové výměny nástavců s přírubou pro bity. Perfektní ergonomie díky extrémně štíhlému provedení a ideální možnosti úchopu umožňuje vedení nástroje při nejjemnějších pracovních úkonech pro ty nejlepší výsledky.
  2. Set s lešticími houbičkami FLEX 140 Set pro PXE 80 10.8-EC - set se skládá z 1 přepravního kufru L-BOXX® 102, 6 kuželovitých a 6 válcových lešticích houbiček v provedení měkká, střední a tvrdá. Vždy po 2 kusech.

Šest nástavců pro spot repair systém FLEX

  • Lešticí houbička FLEX PZ-O 35 HEX VE5 - oranžová houbička s jemnou pěnovou strukturou pro finišování a vysoký lesk. Válcový tvar je ideálně pro úzké lišty a spot-repair.
  • Lešticí houbička FLEX PZ-V 35 HEX VE5 - fialová houbička se středně tvrdou pěnovou strukturou na střední až jemné odstranění škrábanců. Válcový tvar je ideální pro úzké lišty a spot-repair.
  • Lešticí houbička FLEX PZ-G 35 HEX VE5 - zelená houbička s tvrdou pěnovou strukturou pro vysoký úběr materiálu a opracování hlubokých škrábanců. Válcový tvar je ideální pro úzké lišty a spot-repair.
  • Kónusová lešticí houbička FLEX PK-O 35 HEX VE5 - oranžová houbička s jemnou pěnovou strukturou pro finiš a vysoký lesk. Kuželovitý tvar je ideální na leštění výstupků u klik dveří, chladičů, ráfků a v interiéru. Kónicky tvar hlavice zabraňuje nežádoucímu probroušení laku. Zaoblené hrany zabraňují vytvoření nežádoucích rýh, s praktickou špičkou na leštění v rozích a koutech.
  • Kónusová lešticí houbička FLEX PK-V 35 HEX VE5 - fialová houbička se středně tvrdou pěnovou strukturou na střední až jemné odstranění škrábanců. Kuželovitý tvar je ideální na leštění výstupků u klik dveří, chladičů, ráfků a v interiéru. Kónicky tvar hlavice zabraňuje nežádoucímu probroušení laku.
  • Kónusová lešticí houbička FLEX PK-G 35 HEX VE5 - zelená houbička s tvrdou pěnovou strukturou pro vysoký úběr a opracování hlubokých škrábanců. Kuželovitý tvar je ideální na leštění výstupků u klik dveří, chladičů, ráfků a v interiéru. Kónicky tvar hlavice zabraňuje nežádoucímu probroušení laku.

Vyřazeno z ceníku - výprodejové položky!

Několik produktů bylo v rámci aktualizace značky vyřazeno z ceníku a ty vždy nabízíme za akční výprodejové ceny. Pokud máte zájem pořídit špičkové leštičky Flex za výprodejové ceny, přídáváme vám odkazy:
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Doplnili jsme na e-shop novinky od Auto Finesse
Nejpopulárnější anglická značka autokosmetiky? To je Auto Finesse. Právě jsme doplnili všechny aktuální novinky od této značky na náš e-shop.
Celý článek
Gyeon novinky pro sezónu 2022
Korejský Gyeon konečně uvádí na trh novou generaci keramických povlaků EVO, ale i mnoho dalšího. Ceny ovšem zůstávají většinou původní, nebo jen mírně vyšší.
Celý článek
Flexipads nové produkty
Specialisté na příslušenství pro detailing - Flexipads, razantně zvětšují svoji nabídku produktů. My jsme nyní na e-shop zařadili veškeré novinky pro rok 2022.
Celý článek
Leštící pasty Scholl Concepts
Rozšiřujeme naši nabídku o produkty pro strojní leštění laku. Jedná se o německou značku Scholl Concepts, která nabízí prémiové pasty a leštící kotouče.
Celý článek

Komentáře k článku