Můj účet

Stovky nových produktů od Flexipads

Nyní, v polovině prázdnin, pro vás mámě dobrou zprávu! Podařilo se nám získat výhradní zastoupení anglické značky Flexipads, která vyrábí opravdu široký sortiment příslušenství, a to nejen pro strojní leštění laku. Jedná se převážně o cenově dostupné leštící kotouče a příslušenství, které můžete používat spolu s pastami Rupes, Menzerna a dalšími značkami. V nabídce značky najdete i ručníky nebo speciální mycí rukavice. Nově máme v nabídce neuvěřitelných 521 položek této značky! Postupně je naskladňujeme!

Představení nejzajímavějších produktů Flexipads

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Přípravky na kůži od Colourlock
Kožené interiéry se v autech objevují čím dál častěji. Z toho důvodu rozšiřujeme nabídku speciální autokosmetiky zaměřené na kůži, a to od německé značky Colourlock.
Celý článek
Přípravky na kůži Gliptone Liquid Leather
Rozšiřujeme nabídku produktů pro péči o kožené povrchy. Nově u nás můžete zakoupit přípravky Gliptone Liquid Leather. Globálně uznávaný výrobce přípravků na kůži v autě.
Celý článek
Leštění 2.0 - Aku a kabelové leštičky FLEX
Zařazujeme do nabídky bezdrátové leštičky Flex, které se řadí k tomu nejlepšímu na světě. Najdete u nás kompletní sortiment pro leštění auta od této špičkové německé značky.
Celý článek
Novinky Fictech pro sezónu 2020
Fictech rozšířil svoji nabídku produktů pro letadla, motocykly a lodě. Došlo také k výraznému snížení cen a upravení popisků. Fictech v plné síle pro sezónu 2020 je právě tady!
Celý článek

Komentáře k článku