Můj účet

Technologicky vyspělá autokosmetika CarPro from South Korea

Existují dokonalé přípravky

Někdy se bojíme použít silná slova, jako třeba slova "dokonalé!" V případě autokosmetiky CarPro se toho ale opravdu nebojíme. Větší část přípravků této značky máme otestováných a sami je používáme při každodenním čištění auta, při renovaci laku či aplikaci keramické ochrany laku CQuartz. Při používání jsme z funkčnosti nadšení a někdy je nám líto, že jsme tuto špičkovou značku "objevili" až v roce 2018. Tato značka si zcela právem zaslouží to nejlepší hodnocení svých přípravků, a to v poměru cena / funkčnost / výdrž. Asi nebudeme sami, kdo má stejný názor. Navíc jejich nový design je konečně moderní a líbivý. Velký podíl na kvalitě má jejich vlastní vývoj, testování a následná výroba pod kontrolou značky. O Jihokorejcích je známo, že patří k nejpracovitějším a velmi pečlivým národům, a to vše se krásně zrcadlí ve vývoji a vymýšlení autokosmetiky.

Novinky CarPro pro zlomový rok 2020

Blížící se rok 2020 bude pro nás zlomový. V roce 2020 máme v plánu spoustu nových projektů a inovací, ale o tom až v příštích měsících. Teď si pojďme ukázat horké novinky CarPro. Jsme rádi, když jakákoliv značka "nespí" a neustále vyvíjí nové produkty a svoje stávající produkty inovuje. Tato značka nám přichystala několik zajímavých novinek, které bychom vám rádi ukázali, a které budeme mít co nevidět skladem. Na sociálních sítích CarPro se už nyní objevují nové revoluční přípravky a my se těšíme až dorazí i k nám. Mezi stávající novinky uvádíme:
  • CarPro EcH2o - úplně nový přípravek na čištění automobilů bez použití vody, nebo vysoce účinný Quick Detailer. Po 2 letech výzkumu v laboratořích CarPro vznikl produkt, který je navržen pro harmonickou práci s keramickými povlaky CQuartz. Unikátní složení umožňuje pracovat i při vyšších teplotách a dokonce i na přímém slunci. Ekologické řešení, které zajišťuje dokonalou očistu vozidla a zároveň zcela bezpečnou bez poškození laku. Tajemstvím je spojení SiO2 částic se špičkovými lubrikanty. Možno pořídit ve 4 baleních o různém objemu.
  • CarPro CQuartz Lite - nový, uživatelsky přívětivý a snadno aplikovatený keramický povlak. „Lite“ je založen na vysoce sofistikované a kvalitní technologii CQuartz UK Ceramic Coating, která se stala známou po celém světě. CQuartz Lite lze aplikovat jako samostatný keramický povlak, jehož životnost je delší než 6 měsíců, nebo jako posilnění pro stávající keramický povlak CQuartz. Tento přípravek byl navržen pro ty, kteří si netroufnou na aplikaci profesionálních keramických povlaků, ale chtějí využít řadu výhod, které povlaky CQuartz nabízejí. CQuartz Lite překlenuje mezeru mezi permanentními vosky a povlaky CQuartz, do kterých se mnozí zamilovali. CQuartz Lite znamená následné snazší čištění, odolnost vůči zbytkům hmyzu a chemikáliím s pH 3–14 a škodlivému UV záření a vynikající hydrofobní vlastnosti.
  • CarPro CQuartz Fabric - ochranný povlak, který je určen pro látky a textílie v interiéru i exteriéru vozidla. Chrání proti vodě, nečistotám a skvrnám. Produkt je velmi snadno použitelný a zcela bezpečný. Neovlivňuje vzhled, texturu nebo prodyšnost. Po aplikaci látka neztuhne, nezbarví se, má hydrofobní vlastnosti a je flexibilní.
  • CarPro CQuartz Leather - poskytuje maximální ochranu koženým a plastovým povrchům. Nové "high tech" složení, které bylo vytvořeno s použitím nejkvalitnějších složek a přináší výsledek, který je "lepší než nový." Cílem bylo vytvořit produkt, který je jemný na dotek, poskytuje extrémní ochranu a neuvěřitelnou trvanlivost. CQuartz Leather byl navržen tak, aby odolával skvrnám, prachu, otěru z oblečení a UV záření na mnoho měsíců. Následná údržba interiéru se stane tak jednoduchá, že postačí pouze vlhká utěrka - a je hotovo!
  • CarPro CQuartz Skin - ochranný povlak pro fólie, clear bra, vinyl, matte / satin povrchy a jiné. Největším nepřítelem fólii na ochranu laku a plastů je UV záření. CQuartz Skin obsahuje vysoce kvalitní UV blokátory, které poskytují ochranu před UVA i UVB zářením, a proto si můžete být jisti, že vaše fólie dostává tu nejvyšší ochranu. CQuartz Skin je také odolný vůči chemikáliím, soli a běžnému znečištění.
  • CarPro FlyBy30 - tekuté stěrače s nano technologií FlyBy30 efektivně odpuzují déšť z čelního skla, zvyšují viditelnost a snižují potřebu stěračů při rychlostech nad 45 km/h. Výrazně se tak zvyšuje bezpečnost jízdy v nepříznivém počasí, snižuje přilnavost ledu a hmyzu k ošetřeným skleněným plochám. Trvanlivost povlaku je dle používání 6 - 8 měsíců.
  • CarPro HydrO2 - revoluční, extrémně efektivní a velmi snadno použitelný přípravek pro ochranu laku. Je totiž možné ho aplikovat na celý povrch vozu - lak, skla, plasty, kola, brzdové třmeny, podběhy i látkové střechy kabrioletů. Unikátní technologie Nano Glass Fiber Technology vytváří na povrchu odolnou, trvanlivou a extrémně vodoodpudivou ochrannou vrstvu. Navíc poskytuje intenzivní ochranu před UV zářením. Stačí aplikovat na mokrý vůz po umytí a následně opláchnout vodou. Na laku zanechává dokonalý lesk a hladký povrch. Výrazně usnadňuje a urychluje následné sušení. Životnost ochrany je 3 až 6 měsíců.
  • CarPro HydrO2 Lite - nekoncentrovaná verze populárního přípravku HydrO2. Výrobek je připraven ihned k použití, neředí se.
  • CarPro Hydro2 Foam - vysoce pěnivý pH neutrální autošampon, který navíc poskytuje keramickou ochranou laku. Hustá a bohatá pěna vytváří během mytí odolnou nanokeramickou vrstvu (na bázi SiO2 - křemičitého skla), která odpuzuje vodu a zanechává velmi vysoký lesk. Tento povlak má vysokou chemickou stabilitu, díky které odolává saponátům, silným odmašťovačům, rozpouštědlům, soli, kyselinám i agresivním alkalickým čističům. Chrání povrch vozu až po dobu 3 měsíců.
  • CarPro IronX Paste - koncentrovaná verze přípravku CarPro IronX určená pro odstraňování nejsilnějšího znečištění železným prachem, především na kolech. Přípravek je ve formě pasty, která přilne k zanešenému povrchu v silné vrstvě, nestéká a působí mnohem déle než klasický IronX. Používá se lokálně na místa s nejsilnějším znečištěním.
  • CarPro ImmoLube - univerzální lubrikant. Speciální směs lubrikačních složek, které jsou navrženy, aby snižovaly tření při broušení, leštění či clayovaní. Zvýšená viskozita zabraňuje poškození laku. CarPro ImmoLube neobsahuje žádné polymery ani přídavné prvky, které by bránily ve sledování stavu laku při strojním leštění.
  • CarPro EliXir - představte si Quick Detailer, který se aplikuje jednoduše jako CarPro EcH2o, je super hydrofobní a jeho výdrž se počítá na týdny! CarPro EliXir je směsí nanotechnologií, které vytvářejí zrcadlově hluboký lesk a zvýrazňují každý odstín laku. Hodí se nejen pro lak, ale i všechny další povrchy - plastové díly, skla i kola.
  • CarPro MultiX - vysoce koncentrovaná formule, která je schopná odstranit téměř každý druh znečištění a mastnoty. CarPro MultiX můžete použít na začátku čistícího procesu (na odstranění nejtěžší špíny nebo čištění kol), jakož i na jeho závěru. Podle naředění si zvolíte to správné využití na široké škále povrchů - pneumatiky, motorový prostor, interiér, čalounění a jiné. MultiX je vyroben z aktivních látek vysoké kvality, má optimalizované pH a při doporučeném ředění je tedy pro váš vůz zcela bezpečný.
  • Prémiové leštící pasty CarProCarPro Reflect - pasta, která poskytne konečný lesk před aplikací ochranných povlaků CarPro Quartz. Je možné ji použít pro ruční leštění i pro rotační a excentrické leštičky. Obsahuje nanočástice, funguje velmi rychle, nedokonalosti nezakrývá, ale zcela je odstraňuje. CarPro Fixer je pokročilá jednokroková lešticí pasta obsahující směs nanotechnologií a sofistikovaná rozpustná činidla. Je schopná poprat se se širokou škálou povrchových nedokonalostí, a to od odstranění škrábanců po broušení se zrnitostí P1500 až po finální leštění. CarPro ClearCUT je vysoce abrazivní leštící pasta CarPro, která dokáže odstranit stopy po broušení až do zrnitostí P1000 a výše. Ideální nástroj pro dvoukrokové leštění (spolu s pastou CarPro Essence nebo CarPro Reflect). CarPro ClearCUT je první krok v odstraňování defektů (před CarPro Reflect nebo CarPro Essence). Tato pasta rychle odstraňuje defekty, přičemž výsledek práce můžete průběžně sledovat díky její průhlednosti. Už po 1 - 2 pracovních krocích můžete vidět jak poškození mizí. CarPro ClearCUT je pasta s obsahem extrémně rychlých abraziv, která dosahují nejvyšší výkon. Na rozdíl od jiných brusných past na trhu, ClearCUT nemaskuje poškození žádnými plniči a silikonem. Od tradičních leštících past této kategorie se odlišuje i vlastním způsobem použití. Na rozdíl od postupu "silný tlak na začátku - malý tlak ke konci," začínáme s jemným tlakem a končíme se silnějším. CarPro Essence Plus je revoluční leštící pasta s obsahem SiOurčená pro opravy keramických povrchů, které byly narušeny různými vlivy. Dosud se v případě potřeby keramická ochrana laku musela zbrousit a nanést nanovo. S tím je nyní konec! Stačí přeleštit povrch neabrazivní pastou Essence Plus a povrch je zbaven škrábanců, doplňuje opotřebovaná či poškozená místa, odstraňuje šmouhy po nesprávné aplikaci a keramická ochrana získá opět původní, hydrofobní a ochranné vlastnosti! Essence Plus dodá povrchu ten nejvyšší lesk a dodatečnou SiO2 vrstvu, která prodlouží životnost ochrany na další rok. CarPro Essence je jemná leštící pasta obsahujicí směs nano-tech Quartz. Vytváří hluboký lesk a zároveň poskytuje keramickou ochranu laku. Používá se jako finišovací leštící pasta. V kombinaci s vhodným mikrovláknovým kotoučem dosahuje úžasného korekčního účinku.

10 osvědčených produktů, které doporučujeme pořídit

Léty prověřené a oblíbené produkty CarPro, které stojí za vaši pozornost. Vybrali jsme pro vás deset přípravků, které nejsou sice horké novinky, ale jsou velmi populární a za nás - jejich koupi můžeme jen doporučit. S těmito přípravky bude péče o auto příjemným zážitkem a pro spoustu z vás jistě i zaslouženým relaxem.
  1. Legendární odstraňovač polétavé rzi CarPro IronX a IronX Lemon s vůní - citrusové aroma (nezapáchá, voní!)
  2. CarPro TarX odstraňovač asfaltových skvrn, hmyzu, dehtu a lepidla
  3. Jeden z nejlepších čističů laku na trhu CarPro Eraser
  4. Světově známý keramický povlak CarPro CQuart UK ve verzi 3.0
  5. Jedinečný přípravek na ochranu pneumatik CarPro Perl
  6. Odstraňovač hmyzu CarPro Bug Out, který šetrně odstraní zbytky hmyzu
  7. Luxusní detailer s obsahem SiO2 CarPro Reload
  8. Pěnivý čistič na interiér s mírně lesklým finišem CarPro Inside
  9. 2 v 1, to je CarPro TriX - na polétavou rez a tér zároveň
  10. High-tech tekuté stěrače CarPro FlyBy Forte v kompletní sadě pro aplikaci.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Související produkty

CarPro Multi X (500 ml)Koncentrovaný čistič CarPro Multi X (500 ml)Rychlý náhled (3 hodnocení)všestranný a vysoce koncentrovaný univerzální čistič, 500 ml309 KčSklademCarPro FlyBy FORTE (15 ml)Tekuté stěrače CarPro FlyBy FORTE (15 ml)Rychlý náhledtekuté stěrače, 15 ml, životnost až 2 roky899 KčSklademCarPro FlyBy30 (20 ml)Tekuté stěrače CarPro FlyBy30 (20 ml)Rychlý náhled (3 hodnocení)tekuté stěrače - účinnost od 45 km/h, životnost 6 - 8 měsíců, 20 ml419 KčSklademCarPro CQuartz Skin (50 ml)Keramická ochrana pro fólie CarPro CQuartz Skin (50 ml)Rychlý náhledkeramická ochrana barevných wrapových a čirých fólií (PPF), 50 ml1.999 KčSklademCarPro CQuartz Lite Kit (150 ml)Sada CarPro CQuartz Lite Kit (150 ml)TipRychlý náhled (2 hodnocení)keramický nanopovlak pro začátečníky + příslušenství k aplikaci, životnost 6 - 12 měsíců, 150 ml1.669 KčSklademCarPro IronX (500 ml)Odstraňovač polétavé rzi CarPro IronX (500 ml)TipRychlý náhled (45 hodnocení)přípravek k odstranění vzdušné koroze (polétavé rzi), 500 ml399 KčSklademCarPro Mini Wool Wash MittMycí rukavice z ovčí vlny CarPro Mini Wool Wash MittPoslední kusyRychlý náhledmini rukavice z přírodní vlny pro jemné čištění těžko přístupných místProdej skončilCarPro TriX (100 ml)Odstraňovač polétavé rzi a asfaltu v jednom CarPro TriX (100 ml)Rychlý náhled (3 hodnocení)odstraňovač polétavé rzi a asfaltových skvrn v jednom, 100 ml149 KčSklademCarPro TarX (500 ml)Odstraňovač asfaltu CarPro TarX (500 ml)TipRychlý náhled (17 hodnocení)odstraňovač asfaltových skvrn, hmyzu, dehtu a lepidla, 500 ml499 KčSklademCarPro SO2Pure 2.0 (120 ml)Odstraňovač zápachu CarPro SO2Pure 2.0 (120 ml)Rychlý náhled (3 hodnocení)eliminuje nepříjemné pachy, zabraňuje jejich tvorbě i v budoucnu, 120 ml249 KčDočasně nedostupnéCarPro FlyBy FORTE (50 ml) Doprava zdarmaTekuté stěrače CarPro FlyBy FORTE (50 ml)Rychlý náhledtekuté stěrače, 50 ml, životnost 2 roky2.759 KčSklademCarPro HydrO2 (100 ml)Keramická ochrana CarPro HydrO2 (100 ml)Rychlý náhled (2 hodnocení)rychle aplikovatelná keramická ochrana laku s životností 3 až 6 měsíců, 100 ml599 KčSklademCarPro HydrO2 Lite (1 l)Keramická ochrana CarPro HydrO2 Lite (1 l)Rychlý náhled (7 hodnocení)keramická ochrana laku, 1000 ml, životnost 3 měsíce619 KčSklademCarPro EliXir (500 ml)Quick detailer CarPro EliXir (500 ml)Rychlý náhled (17 hodnocení)keramický quick detailer, 500 ml449 KčSklademCarPro ECH2O (500 ml)CarPro ECH2O (500 ml)Rychlý náhled (19 hodnocení)koncentrát pro přípravu Quick Detaileru, clay lubrikantu a přípravku pro mytí bez vody, 500 ml339 KčSklademCarPro ImmoLube (500 ml)Lubrikant CarPro ImmoLube (500 ml)Rychlý náhled (2 hodnocení)univerzální lubrikant, 500 ml299 KčSklademCarPro Reflect (250 ml)Lešticí pasta CarPro Reflect (250 ml)Rychlý náhled (7 hodnocení)ultrajemná lešticí pasta, 250 ml489 KčSklademCarPro Fixer (250 ml)Lešticí pasta CarPro Fixer (250 ml)Rychlý náhled (5 hodnocení)středně hrubá lešticí pasta, 250 ml389 KčSklademCarPro ClearCut (250 ml)Lešticí pasta CarPro ClearCut (250 ml)TipRychlý náhled (10 hodnocení)abrazivní lešticí pasta, 250 ml489 KčSklademCarPro IronX Paste (150 g)Čisticí pasta na kola CarPro IronX Paste (150 g)Rychlý náhled (5 hodnocení)velmi intenzivní čisticí pasta na kola, 150 g209 KčSklademCarPro IronX Lemon Scent (1 l)Odstraňovač polétavé rzi s citrónovou vůní CarPro IronX Lemon Scent (1 l)Rychlý náhled (2 hodnocení)přípravek k odstranění vzdušné koroze (polétavé rzi) s citronovým aroma, 1000 ml819 KčDočasně nedostupnéCarPro Essence Plus (250 ml)Neabrazivní pasta CarPro Essence Plus (250 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)neabrazivní pasta na opravy keramických povrchů, 250 ml719 KčDočasně nedostupnéCarPro Reset (500 ml)Koncentrovaný autošampon CarPro Reset (500 ml)TipRychlý náhled (10 hodnocení)koncentrovaný auto šampon určený pro automobily ošetřené nanopovlakem CarPro, ředění 1:500, 500 ml449 KčDočasně nedostupnéCarPro Perl (500 ml)CarPro Perl (500 ml)TipRychlý náhled (35 hodnocení)koncentrovaný přípravek na péči o pneumatiky, plastové, vinylové, pryžové a kožené prvky, 500 ml389 KčSklademCarPro Essence (250 ml)Lešticí pasta CarPro Essence (250 ml)Rychlý náhled (2 hodnocení)špičková jemná lešticí pasta s nanočásticemi, 250 ml599 KčSklademCarPro Eraser (500 ml)Odmašťovací kapalina CarPro Eraser (500 ml)TipRychlý náhled (13 hodnocení)kapalina pro odmašťování povrchu laku, odstraňuje zbytky lešticích past, 500 ml359 KčSklademCarPro CQuartz UK 3.0 (50 ml) + Reload Doprava zdarmaSada CarPro CQuartz UK 3.0 (50 ml) + ReloadRychlý náhled (4 hodnocení)keramický povlak pro ochranu laku + Reload2.459 KčSklademCarPro CQuartz UK 3.0 (30 ml)CarPro CQuartz UK 3.0 (30 ml)Rychlý náhled (3 hodnocení)keramický povlak pro ochranu laku, 30 ml1.539 KčDočasně nedostupnéCarPro Reload (500 ml)Detailer s keramikou CarPro Reload (500 ml)-31 %TipPoslední kusyRychlý náhled (8 hodnocení)detailer s příměsí keramiky, ochrana až 4 měsíce, 500 mlProdej skončilCarPro CQuartz Leather 2.0 (30 ml)Keramická ochrana kůže CarPro CQuartz Leather 2.0 (30 ml)TipRychlý náhledhigh-tech keramická ochrana kůže a plastů v interiéru vozu, 30 ml1.890 KčSklademCarPro Cquartz Dlux kit (30 ml)Sada na kola a plasty CarPro Cquartz Dlux kit (30 ml)Rychlý náhled (3 hodnocení)sada pro péči o kola, plasty a nelakované plastové díly v exteriéru (lišty, nárazníky, mřížky), 30 ml1.049 KčDočasně nedostupnéCarPro Cquartz ApplicatorAplikační blok CarPro Cquartz ApplicatorRychlý náhled (5 hodnocení)aplikátor s nízkou nasákavostí, 40 x 90 x 23 mm 59 KčSklademCarPro CeriGlass (150 ml)Pasta na sklo CarPro CeriGlass (150 ml)Rychlý náhled (17 hodnocení)lešticí a čisticí pasta na sklo, 150 ml339 KčSklademCarPro CQuartz Fabric (100 ml)Impregnace textilu CarPro CQuartz Fabric (100 ml)-45 %Poslední kusyRychlý náhled (4 hodnocení)hydrofobní ochrana textilu (látkové čalounění, koberečky, střechy kabrioletů), 100 mlProdej skončilCarPro FlyBy FORTE Kit (15 ml)Sada CarPro FlyBy FORTE Kit (15 ml)Rychlý náhled (4 hodnocení)sada na čištění skla včetně tekutých stěračů, 15 ml1.199 KčDočasně nedostupnéCarPro FlyBy30 (50 ml)Tekuté stěrače CarPro FlyBy30 (50 ml)Rychlý náhled (4 hodnocení)tekuté stěrače - účinnost od 45 km/h, životnost 6 - 8 měsíců, 50 ml719 KčSklademCarPro Micro Suede 10 x 10 cmMikrovláknová utěrka CarPro Micro Suede 10 x 10 cmPoslední kusyRychlý náhled (8 hodnocení)mikrovláknová utěrka pro aplikaci keramických povlaků, 10 x 10 cmProdej skončilCarPro maskovací páska 24 mmCarPro maskovací páska 24 mmTipRychlý náhled (28 hodnocení)červená maskovací páska, šířka 24 mm, 40 m návin99 KčDočasně nedostupnéCarPro maskovací páska 15 mmCarPro maskovací páska 15 mmTipRychlý náhled (17 hodnocení)maskovací páska, šířka 15 mm, návin 40 m69 KčSklademCarPro IronX Snow Soap (500 ml)CarPro IronX Snow Soap (500 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)vysoce koncentrovaný čistič - lze použit jako automobilový šampon nebo aktivní pěnu a odstraňovač polétavé rzi, 500 ml489 KčSklademCarPro Inside (500 ml)Profesionální čistič CarPro Inside (500 ml)Rychlý náhled (13 hodnocení)vysoce pěnivý čistič na všechny povrchy v interiéru vozu, 500 ml529 KčDočasně nedostupnéCarPro HydrO2 Foam (500 ml)Autošampon CarPro HydrO2 Foam (500 ml)Rychlý náhled (4 hodnocení)pH neutrální autošampon s keramickou ochranou laku vhodný do pěnovače, koncentrát, 500 ml559 KčSklademCarPro Gliss (30 ml)Keramická ochrana laku CarPro Gliss (30 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)doplňková vrstva pro keramické povlaky, super kluzká a hladká, 30 ml1.290 KčSklademCarPro Fog Fight (100 ml)Sada proti mlžení oken CarPro Fog Fight (100 ml)Rychlý náhled (16 hodnocení)sada proti zamlžování skel, 100 ml299 KčSklademCarPro FlyBy30 kit (20 ml)Sada pro tekuté stěrače CarPro FlyBy30 kit (20 ml)Rychlý náhled (9 hodnocení)tekuté stěrače - kompletní sada pro přípravu skla i aplikaci povlaku, 20 ml639 KčSklademCarPro BugOut (500 ml)Odstraňovač hmyzu CarPro BugOut (500 ml)TipRychlý náhled (4 hodnocení)odstraňovač hmyzu a jeho těžko odstranitelných zbytků, 500 ml319 KčSkladem

Podobné články

Prémiové mikrovláknové utěrky a ručníky Purestar!
Neustále pracujeme na tom, abychom přinášeli zajímavé produkty z celého světa. S příchodem podzimu vám představujeme prémiové utěrky a sušící ručníky PURESTAR.
Celý článek
Fictech - made in France
Francie, to nejsou jen vína a Eiffelova věž. Nově přivážíme na český trh luxusní značku autokosmetiky Fictech, která se zrodila ve francouzské Bretaňi.
Celý článek
Gyeon nově na Ahifi
Zařadili jsme do naší nabídky v Česku a na Slovensku populární jihokorejskou autokosmetiku GYEON. Určitě ji budete znát.
Celý článek
Anglická autokosmetika Sam's Detailing na Ahifi
Další novinkou ze světa detailingu je populární anglická autokosmetika Sam's Detailing. V článku se dozvíte více o Samovi i jeho skvělých produktech.
Celý článek

Komentáře k článku