Můj účet

Umíme rozsvítit prostor nejen při práci - Unilite

Důvodů, proč vlastnit kvalitní svítilnu je několik. Může se Vám hodit, když v domě vypadne produ, když potřebujete v noci jít na místo, kde není veřejné osvětlení, při běhání, při práci nebo při úklidu doma nebo v autě. Kdo jednou vyzkoušel fungovat s čelovkou, většinou na ni pak už nedá dopustit. Osvětlení má zásadní vliv na výsledek práce, kterou provádíme. Pokud např. uklízíme a čistíme interiér auta, věřte, že osvětlení interiéru ve stropnici je totálně nedostačující a po vyjetí na slunce se ukáží všechna místa, která zůstala nevyčištěná. Pojďme si ukázat, že existují svítilny, které jsou na vysoké kvalitativní úrovni, jsou do detailu promyšlené a nejsou drahé. Chceme Vám představit anglické svítilny Unilite.

Představení značky Unilite

Unilite je rodinná značka, která se zrodila již v roce 1981 v Anglii, brzo tedy bude tato značka už 40 let na trhu. V roce 2020 má tato značka více jak 6000 přímých odběratelů z celého světa a její tempo růstu je neobvykle vysoké. Produkty Unilite se velmi rychle stávají oblíbenými v nejrůznějších odvětvích. Mezi ty, kteří svítilny Unilite používají nejvíce se řadí elektrikáři, instalatéři, stavitelé, mechanici, dálniční inženýři, mořeplavci a pracovníci na moři, hasiči, ambulance, policie, záchranáři atd. U nás tyto svítilny budou vyhledávat především detaileři a sportovci. Svítilny Unilite se dnes rozdělují do několika sekcí: čelovky, magnetická pracovní světla, inspekční světla, světla s možností změny barevného spektra (super pro leštění laku), ruční svítilny a potřebné příslušenství ke svítilnám všech typů. Co nás ale nejvíce zaujalo je propracovanost a smysl pro praktičnost a co nejideálnější použití, myšleno tím několik praktických vychytávek jako jsou magnetické úchyty, otočné hlavy, rozkládácí světla, úzké svítilny, pogumované plochy a super výrazné žluto-zelené prvky, podle kterých tuto značku vždy snadno identifikujete.

Čelovky Unilite

  • Čelovka Unilite PS-HDL1 umí nabídnout maximálně 200 lumenů bílého světla z LED Cree diod, když je v nastavení zesílení. Tři nastavení zesílení, vysoká a nízká jsou k dispozici z centrálního bodového Cree LED a dvě boční SMD LED poskytují možnost dalšího osvětlení. Váha 69 gramů a dosvit 90 metrů.
  • Čelovka Unilite PS-HDL2 je čelovka, kterou je možné připevnit na ochrannou helmu, s výkonem 200 lumenů za použití vysoce výkonné LED CREE diody. Jako napájení slouží 3 x AAA baterie. Nabízí více režimů osvětlení, což zahrnuje dvě boční LED diody pro signalizaci, nouzové použití a nastavení tlumení, a jednu hlavní LED diodu. Hlava je za všech podmínek plně odolná proti povětrnostním vlivům, je malá a kompaktní, váží pouhých 88 g a je velmi nízká. PS-HDL2 je víceúčelová čelovka pro všechny druhy práce i pro volný čas.
  • Čelovka Unilite HL-1R je dobíjecí čelovka, která nabízí ze své vysoce výkonné bílé LED Cree maximální výkon 125 lumenů. Kromě bílé LED má HL-1R také dvě 3 mm červené LED diody, které zajišťují červené světlo pro zachování nočního vidění a také blikající červené světlo, které přitahuje pozornost a zvyšuje tak Vaši bezpečnost. Váží pouhých 28 gramů a může vám spadnout s 1 metrové výšky a nic se jí nestane.
  • Čelovka Unilite HL-4R je nabíjecí čelovka, která nabízí maximální výkon 275 lumenů z vysoce výkonné bílé LED Cree diody. Kromě bílé LED diody má HL-4R také dvě 5 mm červené LED diody, které poskytují červené světlo pro zachování nočního vidění a také blikající červené světlo, které přitahuje pozornost a červené SOS světlo pro případ nouze. HL-4R je napájena vestavěnou lithiovou polymerovou dobíjecí baterií o kapacitě 1800 mAh a má výdrž 6 hodin a 30 minut ve vysokém režimu. Dosvítí na 95 metrů.
  • Čelovka Unilite CRI-H200R tuto čelovku můžete ovládat pouhým gestem, mávnutím ruky. Kromě této super funkce je také nápomocná pro práci v interiéru auta, kde je vždy obtížné získat dostatečně kvalitní osvětlení. Barevné teploty lze přepínat mezi 2500K / 4500K / 6500K. To poskytuje optimální podmínky pro kontrolu, ať už máte světlou nebo tmavou barvu karoserie.
  • Čelovka Unilite HL-5R je dobíjecí čelovka, která nabídne ze své vysoce výkonné bílé LED COB diody maximální výkon 325 lumenů. Je vybavena senzorovým ovládacím spínačem, který umožňuje zapínání a vypínání mávnutím ruky před čelovkou (vzdálenost snímání přibližně 15 cm), což je ideální pro provádění úkolů, při kterých mohou být vaše ruce špinavé nebo od oleje. Pokud nechcete používat senzorové ovládání, je zde také běžné tlačítko pro ovládání stisknutím. Abyste mohli světlo ovládat senzorovým ovládáním, je třeba jej aktivovat stisknutím levého tlačítka a poté, když před ním mávnete rukou, se světlo zapne / vypne na maximálním výkonu.
  • Čelovka Unilite PS-HDL6R poskytuje maximální výkon 350 lumenů bílého světla ze šesti LED diod Samsung SMD v maximálním nastavení. K dispozici jsou čtyři nastavení svítivosti: vysoké, střední, nízké a blesk. Cyklicky se mezi ssebou prochází jediným stisknutím tlačítka, které je umístěno na horní straně čelovky, pátým stisknutím zhasne světlo. PS-HDL6R může být napájena dvěma způsoby - buď přiloženou lithium-polymerovou baterií 3,7 V 1800 mAh, nebo pomocí tří baterií AAA (nejsou součástí balení), které mohou být vloženy do pouzdra na baterie typu AAA.
  • Čelovka Unilite HL-6R je dobíjecí čelovka, která nabízí maximální výkon 450 lumenů z bodové LED Cree diody a má také druhou LED s maximálním výkonem 260 lumenů. HL-6R je napájena přiloženou 18650 mAh lithium-iontovou dobíjecí baterií, která je umístěna v samostatném obalu na zadní straně hlavového pásu. Kromě dobíjecí baterie může HL-6R používat také dvě alkalické baterie AA. Při použití alkalických baterií AA se sníží lumenový výkon, ale pokud se vám vybije a nemáte kde dobít baterii, například v kempu, poskytují dobrou zálohu.
  • Čelovka Unilite PS-HDL9R  je dobíjecí čelovka s bílou LED Cree diodou s maximálním výkonem 750 lumenů. Je vybavena funkcí plynulého stmívání, která mění jas od 750 lumenů až po 5 lumenů při nejnižším výkonu. To dává uživateli větší flexibilitu než běžné skokové nastavení výstupů, protože úroveň osvětlení lze nastavit plynule pro potřebu většiny prostředí. Otočný spínač má také vypnutou polohu, když se světlo nepoužívá. Tato čelovka je navržena pro rozptýlené osvětlení s maximálním dosahem paprsků 100 metrů a širokoúhlým paprskem 70 °. Hlava může být nakloněna dopředu až o 45 °, takže můžete světlo nasměrovat tam, kde je to potřeba, navíc lze vysunout štít proti oslnění, který bude paprsek mířit dolů, aby se zabránilo ozáření proti osoby.
  • Čelovka Unilite HL-11R je dobíjecí čelovka s bílou LED Cree diodou s maximálním výkonem 1100 lumenů. Je vybavena funkcí plynulého stmívání, která mění jas od 1100 lumenů až po 15 lumenů při nejnižším výkonu. To dává uživateli maximální flexibilitu oproti nastavení výstupů krokově, protože úroveň osvětlení lze nastavit přesně pro určité prostředí. Otočný spínač má také vypnutou polohu, když se světlo nepoužívá. Tato čelovka je navržena pro bodové a široké osvětlení s maximálním dosahem paprsku 167 metrů při nejvyšším nastavení, pokud je použita jako bod bez štítu. Zatahovací štít lze před paprskem stáhnout dolů, aby se zajistilo rozptýlené širokoúhlé šíření světla pro větší množství paprsku, což je užitečné pro práci zblízka. Hlava může být nakloněna dopředu až o 45 °, takže můžete světlo nasměrovat tam, kde je to potřeba. Dosah paprsku má až 167 metrů.

Pracovní a inspekční světla Unilite

  • Svítilna Unilite CT-2 je inspekční pracovní světlo, kompaktní s výstupem 250 lumenů. Silná konstrukce z ABS plastu a odolnost proti nárazům IK07 zajišťují dokonalou ochranu svítilny. Pro umístění v pracovním prostředí má magnetický stojan otočný o 360° a zatahovací závěsný háček. Svítilna disponuje navíc užitečnou 100 lumenovou horní svítilnou, která se hodí do úzkých prostorů.
  • Inspekční světlo Unilite IL-175R je skládací kompaktní nabíjecí světlo s maximálním výkonem 175 lumenů z hlavního bílého COB LED světlometu. Kromě hlavního světlometu COB LED má IL-175R také zadní sekundární bílé světlo COB s výkonem 150 lumenů a třetí světlo v horní části s maximálním výkonem 70 lumenů bílého světla z SMD LED diod. V základně svítilny je zabudován velmi silný magnet a další dva magnety pak najdete na zadní straně, z nichž jeden je na kapesní sponě. Magnety umožňují připevnění svítidla ke kovovým povrchům pro použití bez držení svítilny, zatímco kapesní spona poskytuje snadné přenášení, když se nepoužívá.
  • Inspekční světlo Unilite IL-275 je kompaktní dobíjecí světlo s maximálním výkonem 275 lumenů z bílé COB LED svítilny s možností otočení o 360°. Kromě světlometu COB LED má IL-275R také další funkci svítilny v horní části s maximálním výkonem 150 lumenů bílého světla z SMD LED diod. Mimořádně silný magnet je zabudován do základny otočného kulového kloubu 360°, který umožňuje připevnění svítilny k magnetickým povrchům a následné natočení v libovolném směru.
  • Pracovní světlo Unilite SLR-500 je kompaktní USB dobíjecí pracovní světlo, které má maximální výkon 500 lumenů z bílého LED světla COB LED. Kromě hlavního světlometu má SLR-500 v horní části také přídavnou LED s maximálním výkonem 300 lumenů bílého světla z Cree LED. Jediným tlačítkem na boku se ovládají všechny světelné funkce. Jedním stisknutím světlo zapnete a přepínáte mezi horním světlem a hlavním světlem.
  • Pracovní světlo Unilite HX800R je kompaktní nabíjecí pracovní světlo se světelným výstupem 800 lumenů. Jeho duální LED diody poskytují jak rozšířený, tak soustředěný bodový paprsek. Kompaktní konstrukce světelného zdroje je uložena v odolném nylonovém polymeru a má 180° rotační magnetickou základnu. Stupeň krytí IP65 zabraňuje pronikání prachu i vody.
  • Inspekční světlo Unilite IL-850R je velmi tenké dobíjecí světlo s maximálním výkonem 850 lumenů z 6500 K bílé COB LED, se schopností otočení o 360°. Kromě světlometu COB LED má IL-850R také další funkci svítilny v horní části s maximálním výkonem 150 lumenů bílého světla z SMD LED diod. Do základny 360° otočného kulového kloubu je zabudován super silný magnet, který umožňuje připevnění svítilny k magnetickým povrchům a jeho natočení v libovolném směru. Na zadní straně světla jsou duální magnety, které jsou užitečné pro uložení na kovovou stěnu nebo pro další možnosti použití bez držení v ruce, v základně je navíc skrytý závěsný háček.
  • Svítilna s reproduktorem Unilite SP-750 je inovativní pracovní světlo se zabudovaným Bluetooth reproduktorem. Světlo disponuje sklopným stojanem v úhlu 180°, užitečným závěsným hákem, umožňuje montáž na stativ a silné zadní integrální magnety nabízí uchycení na kovové povrchy. Dobíjecí baterie typu USB C, která se rychle dobíjí, je poháněna silným světlem o výkonu 750 lumenů a přídavnou horní svítilnou o výkonu 300 lumenů. SP-750 má také tři nastavení tlumení světla, která prodlužují dobu výdrže baterie.
  • Pracovní světlo Unilite SLR-1000 je kompaktní USB dobíjecí pracovní světlo, které má maximální výkon 1000 lumenů LED světla COB LED. Nabízí rychlé nabíjení pomocí USB typu C. Kromě hlavního světla má SLR-1000 v horní části také přídavnou LED svítilnou s maximálním výkonem 300 lumenů světla z Cree LED. Tlačítkem na boku se ovládají všechny světelné funkce jedním stisknutím, čímž se rozsvítí světlo, a přepínáte mezi horním a hlavním světlem.
  • Pracovní světlo Unilite HX1500R je kompaktní nabíjecí pracovní světlo se světelným výstupem 1500 lumenů. Jeho duální LED diody poskytují jak rozšířený, tak bodový paprsek. Kompaktní konstrukce světelného zdroje je uložena v odolném nylonovém polymeru a má 180° rotační magnetickou základnu. Světlo samotné je tedy extrémně odolné. Stupeň krytí IP65 zabraňuje pronikání prachu i vody.
  • Pracovní světlo Unilite CRI-700R je kompaktní skládací dobíjecí pracovní světlo s LED CRI 96+ COB. Tři barevné teploty 2700k / 4500k / 6500k jsou ideální pro automobilový detailing a lakování. Další, horní 395 nm UV bodový paprsek je užitečný pro kontrolu malých míst. Robustní pouzdro z kopolymeru a hliníku poskytuje špičkovou odolnost, zatímco krytí IPX5 chrání před pronikáním vody. Sklopný 180° stojan obsahuje užitečný karabinový závěsný hák a silné integrální magnety pro rychlé připnutí ke kovu. CRI-700R má vestavěnou výkonnou lithium-iontovou baterii 5200 mAh dobíjenou pomocí rychle nabíjeného USB typu C.
  • Pracovní svítilna Unilite SLR-1750 je kompaktní nabíjecí pracovní svítilna se světelným výstupem 1750 lumenů. Sklopný 180° stojan obsahuje závěsný hák/stativ a integrované magnety pro připnutí na kovové povrchy. Pro nouzovou signalizaci lze použít další červené LED diody. Díky vestavěné baterii můžete nabíjet i jiná zařízení, jako je např. mobilní telefon - tzv. funkce powerbanky. Světlo je extrémně odolné vůči poškození nebo rozbití.
  • Přenosné pracovní světlo Unilite SLR-3000 - nabíjecí velká LED svítilna Unilite SLR-3000 vyzařuje silné rozptýlené bílé světlo se světelným výkonem 3000 lumenů. Pro provoz jsou použita dvě tlačítka, která jsou umístěná vzadu. Levé tlačítko rozsvítí světlo a pravé tlačítko přepíná mezi 100% a 50% výstupem při stisknutí. Ukazatel napájení baterie je umístěn vedle tlačítek a má čtyři LED diody pro zobrazení zbývající energie. Použitím lithium-iontové dobíjecí baterie 7,4 V 6600 mAh, která je dobíjena přiloženým síťovým adaptérem, má SLR-3000 při nejvyšším nastavení dobu provozu až 3 hodiny. Baterie může být vyjmuta ze svítilny pro snazší nabíjení a také přenositelnost, protože slouží také jako powerbanka pro nabíjení externích zařízení.
  • Pracovní světlo s vestavěným reproduktorem Unilite SP-4500 je světlo, které přišlo na svět v dubnu 2020 na základě poptávky od fanoušků značky Unilite. Tento model pracovního osvětlení disponuje vestavěným stereo Bluetooth reproduktorem, který lze snadno připojit k chytrému telefonu pomocí Bluetooth technologie. Dobré světlo a hudba zvyšuje pracovní nasazení i náladu. SP-4500 disponuje super jasným 4500 lumenovým světlem a integrovaným výkonným 10 W Bluetooth reproduktorem.

High-endové hexagonální světla na stativ

  • Hexagonální světlo Unilite SLR-1300 je nejmenší model v řadě hexagonálních dobíjecích LED světel Unilite s výstupem 1300 lumenů z 10 W COB LED, se třemi výstupními úrovněmi výkonu svícení, z nichž si můžete vybrat. Díky vynikajícímu rozptylu světla a výkonu je SLR-1300 nepostradatelným pomocníkem při práci, kde je potřeba kvalitní nasvícení. Světlo je ovládáno pomocí tlačítka napájení umístěného na zadní straně, přičemž každé stisknutí cykluje nízkým, středním, vysokým a vypnutým.
  • Hexagonální světlo Unilite SLR-2500 je prostředním modelem řady hexagonálních dobíjecích LED světel Unilite. Má výkon 2500 lumenů složených z 20 W COB LED diody při maximálním nastavení, a má tři úrovně výstupu, ze kterých si můžete vybrat. SLR-2500 je možné ovládat pomocí tlačítka napájení (umístěného na zadní straně) při každém stisknutí, a to nízkým, středním, vysokým a vypnutým. Využívá lithium-iontovou dobíjecí baterii 11,1V 4400 mAh. SLR-2500 má výdrž až 2 hodiny a 30 minut při nejvyšším nastavení. Vestavěnou baterii lze snadno dobít zvednutím protiprachového krytu na zadní straně světla a vložením nabíjecího kabelu do nabíjecího portu na jednom konci a zasunutím druhého konce do síťové zásuvky.
  • Hexagonální světlo Unilite SLR-4750 je nejvyšším modelem řady hexagonálních dobíjecích LED světel Unilite. Má výkon 4750 lumenů a má tři úrovně výstupu, ze kterých si můžete vybrat. SLR-4750 ovládána pomocí tlačítka napájení (umístěného na zadní straně) při každém stisknutí, a to nízkým, středním, vysokým a vypnutým. Využívá lithium-iontovou dobíjecí baterii 5200 mAh. SLR-4750 má výdrž až 1,5 hodiny při nejvyšším nastavení. Baterii lze snadno dobít zvednutím protiprachového krytu na zadní straně světla a vložením nabíjecího kabelu do nabíjecího portu na jednom konci a zasunutím druhého konce do síťové zásuvky.
  • Hexagonální světlo Unilite CRI-2300 je výkonné světlo (2300 lumenů) s možností přepínání barevného spektra v rozsahu od 2700K / 3500K / 4500K / 5500K do 6500K, což je ideální nejen pro automobilový detailing, ale také spoustu jiných činnosti, kde je potřeba měnit barevné spektrum. Duální napájení pomocí integrované dobíjecí baterie, nebo přímo pomocí 5 m dodávaného síťového kabelu. Krytí IP65 a IK07 odolnost proti vodě a nárazům zajišťují vynikající trvanlivost a robustnost. Pevně zabudovaný 180° nastavitelný držák umožní produkt nasměrovat do nejrůznějších míst. Toto světlo lze použít se všemi tripody od Unilite.

Ruční svítilny Unilite

  • Ruční svítilna Unilite PL-3 je kompaktní svítilna vyrobená z tlakově lité hliníkové slitiny. Produkuje 275 lumenů bílého světla na nejvyšší úrovni z vysoce výkonných SMD LED diod. K dispozici jsou tři světelné režimy, které se cyklicky přepínají v pořadí: vysoký, střední, nízký a vypnutý rychlým stisknutím fluorescenčního pogumovaného mikrospínače, který je umístěn na horním konci svítidla. Pokud je v jakémkoli režimu déle než 3 sekundy, další stisk zhasne. PL-3 má několik způsobů použití bez nutnosti držet svítilnu v ruce. Na zadní straně má silný magnet, který je ideální pro práci na autě nebo v dílně, může se také připevnit k oblečení nebo batohu pomocí hliníkové sponky na kapsy, což je užitečné pro přenášení.
  • Svítilna Unilite PS-PL4R je mini dobíjecí svítilna s fluorescenčním tělem pro vysokou viditelnost. Je vybaveno dvěma bílými LED Cree SMD a poskytuje maximální výkon 125 lumenů s výdrží 2 hodiny, a to díky vestavěné lithium-iontové dobíjecí baterii s kapacitou 350 mAh. Jednotlivá úroveň jasu se ovládá pomocí koncového spínače click press, který se snadno a pohodlně ovládá jednou rukou. Neklouzavý design těla zase zajišťuje, že se vám bude svítilna pevně držet. Pro případ, že se PS-PL4R nepoužívá, je na těle zabudována praktická kapesní spona. Do těla je také zabudován silný magnet pro hands free použití - svítilnu můžete uchytit na libovolný kovový předmět.
  • Ruční svítilna Unilite PT-2 je ruční svítilna, která je vybavena bílou LED Cree, která produkuje 275 lumenů při nejvyšším nastavení. K dispozici jsou dva režimy vysoké a nízké úrovně, které se ovládají tlačítkem na konci svítilny, které je fluorescenční, takže je ve tmě rychle najdete. Jedno stisknutí se rozsvítí na nízké úrovni a poté se vypne a znovu zapne na vysoké úrovni. Hlava svítidla má průměr 18 mm, což umožňuje snadnou kontrolu malých prostor, a má kapesní sponu pro snadné přenášení. Napájení probíhá dvěma alkalickými bateriemi AAA nebo jednou NiMH. Svítidlo je odolné proti vodě / prachu podle standardů IP66.
  • Ruční svítilna Unilite TL-5 je silná průmyslová svítilna s výkonem 500 lumenů. Díky pouzdru odolnému proti korozi a hlavě z tlakově litého hliníku má vysokou odolnost proti prachu a vodě ve standardu IP68, což umožňuje ponoření na 2 metry po dobu 30 minut. Má také integrovanou kapesní sponu a je odolná proti pádu ze 2 metrů.
  • Ruční svítilna Unilite FL-2 je kompaktní, vysoce kvalitní LED svítilna, která využívá jednu AA alkalickou nebo NiMH baterii k zajištění maximálního výkonu 220 lumenů při vysokém nastavení. Vysoce výkonná LED Cree vyzařuje bílé světlo, které nabízí tři úrovně jasu a režim blikání 8 Hz. Spínač  na konci svítilny cykluje režimy v pořadí nízký, střední, vysoký, stroboskop s rychlými polovičními stisknutími a úplným stisknutím vyberete režim. Světlo lze také rychle zapínat a vypínat a procházet režimy, ale pokud v jakémkoli režimu po dobu delší než 3 sekundy se při příštím zapnutí a opětovném zapnutí vrátí zpět na vysokou úroveň. Pogumovaný mikrospínač je neonově žlutý, takže lze svítilnu ve tmě snáze spatřit, součástí balení je šňůrka na zápěstí, která ji bezpečně drží na zápěstí v případě pádu. FL-2 je perfektní světlo pro kempování, procházky se psem nebo uložení v tašce a přiložené pouzdro a šňůrka zajišťující bezproblémové přenášení této svítilny.
  • Ruční svítilna Unilite IL-625R je kontrolní ruční svítilna s výkonem 625 lumenů. Je plně odolná vůči povětrnostním vlivům a má krytí IP65. Je vyrobena z ultra tvrdého polykarbonátu a vysoce kvalitního litého hliníku, takže ustojí drtivou většinu pádů na tvrdou zem. Má integrovaný magnetický klip a je rychle nabíjitelná pomocí USB typu C. Další světlo v hlavě svítilny vytváří 200 lumenů ostrého chladného bílého světla. Skutečně univerzální přenosné světlo, které lze použít při všech typech vnitřních i venkovních použitích.
  • Ruční svítilna Unilite FL-4R je kompaktní, vysoce kvalitní LED svítilna, která využívá dobíjecí lithium-iontovou baterii a poskytuje maximální výkon 450 lumenů při vysokém nastavení. Vysoce výkonná LED Cree dioda vyzařuje bílé světlo, které nabízí tři úrovně jasu a režim blikání 8 Hz. Koncový spínač cykluje jednotlivými režimy v pořadí nízký, střední, vysoký, stroboskop s každým stiskem. Přiložená lithium-iontová baterie 14500 800 mAh se uvnitř nabíjí pomocí přiloženého kabelu micro USB. Jednoduše otevřete gumový protiprachový kryt na hlavě svítilny a vložíte konec micro USB kabelu, poté jej zapojte přímo do USB portu počítače nebo do USB síťového / automobilového adaptéru. Součástí je šňůrka na zápěstí, která ji bezpečně udrží na zápěstí v případě pádu. FL-4R je perfektní světlo pro kempování, procházky se psem nebo uložení v tašce (přiložené pouzdro a šňůrka zajišťující bezproblémové přenášení této svítilny).
  • Ruční svítilna Unilite FL-11R je vysoce výkonná dobíjecí ruční svítilna pro každodenní použití. Díky bílé LED Cree, která poskytuje vynikající výkon, je maximální výkon této svítilny s vysokou viditelností 1100 lumenů, s dobou běhu 4 hodiny a 30 minut z přiložené 18650 2600 mAh lithium-iontové dobíjecí baterie. K dispozici jsou tři úrovně jasu a nastavení stroboskopu. Jediným stisknutím koncového spínače se cyklicky přepínají režimy v pořadí vysoký, střední, nízký, stroboskop a vypnutí. Pokud je v jakémkoli režimu déle než 10 sekund, další stisk světlo vypne.
  • Ruční svítilna Unilite CRI-1250R je super jasné multifunkční 1250 lumenové kontrolní svítidlo s vysokým CRI 96+ a třemi různými barevnými teplotami - 2500K teplé bílé / 4500K chladné bílé / 6500K denní světlo. Využívá rychlejší dobíjení USB typu C. Svítidlo je odolné vůči povětrnostním vlivům a má krytí IP65, je vyrobeno z vysoce pevného polykarbonátu a robustního, vysoce kvalitního litého hliníku. Díky integrálnímu zavěšovacímu háku a silným magnetům v základně a zádech je svítilna všestranná a snadno ovladatelná za všech okolností. Díky ergonomické konstrukci s vybráním padne přesně do dlaně.
  • Ruční svítilna Unilite IL-SIG1 má bílé kontrolní světlo, bílé světlo horní a červené, oranžové a zelené signální světlo. 10 LED diod Samsung na hlavním těle světla nabídne dvě nastavení jasu. Díky reflektoru vyzařuje široké světlo, a proto je ideální pro detailní inspekční práce. Disponuje výkonnou LED v hlavě, která poskytuje koncentrovaný paprsek s výkonem 200 lumenů. Horní část má 6 červených LED, střední část má 6 oranžových LED a spodní část obsahuje 6 zelených LED. Možnosti přepínání barev jsou užitečné v průmyslových prostorách jako způsob signalizace. Světlo je ovládáno čtyřmi nezávislými tlačítky - levým horním tlačítkem ovládajícím bílé výstupy a cyklováním přes horní světlo, vysoké hlavní, nízké hlavní a vypnuté rychlým stisknutím. Červená, žlutá a zelená tlačítka ovládají své příslušné barevné LED diody, cyklicky se zapínají konstantními barvami. Barvy blikají a vypínají rychlým stisknutím. Bílá a barevná světla nelze zapnout současně. Současně lze zapnout pouze jednu barvu. Pokud je v jakémkoli režimu déle než 3 sekundy, další stisk se zdeaktivuje.
V měsíci září došlo k velké aktualizaci značky, která zahrnovala nahrání nových fotek, zlevnění všech produktů a doplnění novinek. Budeme rádi, když vyzkoušíte kvalitu svítilen Unilite a dáte nám pak k produktu hodnocení. Jsme přesvědčeni o tom, že budete maximálně a dlouho spokojeni.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Související produkty

Unilite TL-5Ruční svítilna Unilite TL-5-47 %Poslední kusyRychlý náhledmalá průmyslová svítilna s výkonem 500 lumenůProdej skončilUnilite HL-5RČelovka Unilite HL-5RRychlý náhled (1 hodnocení)výkonná čelovka se světelným tokem 325 lumenů, vestavěná dobíjecí baterie1.390 KčSklademUnilite HL-1RČelovka Unilite HL-1R-55 %Poslední kusyRychlý náhledčelovka s výkonem 125 lumenů, vestavěná dobíjecí baterieProdej skončilUnilite PS-HDL1Čelovka Unilite PS-HDL1-37 %Poslední kusyRychlý náhledvýkonná čelovka s možností připnutí na helmu, 160 lumenůProdej skončilUnilite IL-850RInspekční světlo Unilite IL-850RPoslední kusyRychlý náhledtenké LED inspekční světlo s pevnou konstrukcí, 850 lumenůProdej skončilUnilite IL-275RInspekční světlo Unilite IL-275R-61 %Poslední kusyRychlý náhledkompaktní LED inspekční světlo se 275 lumenyProdej skončilUnilite IL-175RInspekční světlo Unilite IL-175RTipRychlý náhledúzké inspekční světlo se 175 lumeny a 180° svislou skládací hlavou1.090 KčSklademUnilite SP-750Svítilna s reproduktorem Unilite SP-750-45 %Poslední kusyRychlý náhledmalé pracovní světlo s vestavěným reproduktorem, 750 lumenůProdej skončilUnilite CRI-700R Doprava zdarmaPracovní světlo Unilite CRI-700RPoslední kusyRychlý náhledpracovní světlo s možností přepínání barevné teploty, 700 lumenůProdej skončilUnilite Tripod-360 Site Light Stand Doprava zdarmaStativ Unilite Tripod-360 Site Light StandRychlý náhledrobustní hliníkový stativ až pro 4 pracovní světla Unilite2.090 KčSklademUnilite Wheeled Tripod Doprava zdarmaStativ na kolečkách Unilite Wheeled TripodRychlý náhledrobustní stativ pro jedno pracovní světlo Unilite SLR nebo CRI, na kolečkách2.490 KčSklademUnilite HL-6R Doprava zdarmaČelovka Unilite HL-6RRychlý náhledvýkonná čelovka s výkonem 450 + 260 lumenů, vestavěná baterie na zadní straně hlavy2.290 KčSklademUnilite PS-HDL9R Doprava zdarmaČelovka Unilite PS-HDL9RRychlý náhled (2 hodnocení)velmi výkonná profesionální čelovka se světelným výstupem 750 lumenů3.190 KčSklademUnilite FL-11R Doprava zdarmaRuční svítilna Unilite FL-11RRychlý náhledprofesionální ruční svítilna se světelným výkonem 1100 lumenů2.390 KčSklademUnilite FL-4RRuční svítilna Unilite FL-4R-52 %TipPoslední kusyRychlý náhledruční svítilna s výkonem 450 lumenů, 109 gramů999 Kč2.090 KčSklademUnilite FL-2Ruční svítilna Unilite FL-2Rychlý náhledruční svítilna na AA baterii, výkon 220 lumenů1.190 KčSklademUnilite PT-2Ruční svítilna Unilite PT-2Rychlý náhledmalá ruční svítilna s výkonem 275 lumenů849 KčSklademUnilite CT-2Svítilna Unilite CT-2-46 %TipPoslední kusyRychlý náhledkompaktní pracovní svítilna, 250 + 100 lumenůProdej skončilUnilite 3X AAA Battery CaseObal pro alkalické baterie Unilite 3X AAA Battery CasePoslední kusyRychlý náhledprázdný obal na 3x AAA baterie pro čelovku Unilite PS-HDL6RProdej skončilUnilite Rechargeable Battery SLR 3000Náhradní baterie Unilite Rechargeable Battery SLR 3000Poslední kusyRychlý náhled (1 hodnocení)náhradní baterie pro pracovní světlo Unilite SLR-3000Prodej skončilUnilite Rechargeable Battery HDL6RNáhradní baterie pro čelovku Unilite Rechargeable Battery HDL6RPoslední kusyRychlý náhlednáhradní dobíjecí baterie pro čelovku Unilite HDL6RProdej skončilUnilite Bonnet Lamp BracketDržák Unilite Bonnet Lamp Bracket-45 %Poslední kusyRychlý náhledhliníkový držák pro pracovní světla Unilite HXProdej skončilUnilite HL-11R Doprava zdarmaČelovka Unilite HL-11RRychlý náhledsvětelný výkon 1100 lumenů, výdrž 4 až 148 hodin3.990 KčSklademUnilite Double Head Tripod Doprava zdarmaStativ na pracovní světlo Unilite Double Head TripodPoslední kusyRychlý náhledrobustní stativ pro 2 pracovní hexagonální světla Unilite2.349 KčSklademUnilite Single Head TripodStativ na pracovní světlo Unilite Single Head TripodRychlý náhledrobustní stativ pro jedno pracovní hexagonální světlo Unilite1.790 Kč1 až 4 týdnyUnilite PS-PL4RSvítilna Unilite PS-PL4R-36 %Poslední kusyRychlý náhledmalá ruční svítilna, 125 lumenůProdej skončilUnilite SLR-3000Přenosné pracovní světlo Unilite SLR-3000-56 %Poslední kusyRychlý náhled (1 hodnocení)velmi výkonné pracovní světlo, 3000 lumenůProdej skončilUnilite SLR-1300Pracovní světlo Unilite SLR-1300-42 %Poslední kusyRychlý náhledhexagonální světlo pro detailní nasvícení při leštění laku, 1300 lumenůProdej skončilUnilite SLR-2500 Doprava zdarmaSvětlo Unilite SLR-2500-39 %Poslední kusyRychlý náhledvýkonné hexagonální světlo pro nasvícení při leštění laku, 2500 lumenůProdej skončilUnilite PS-HDL6RČelovka Unilite PS-HDL6RTipRychlý náhledvýkonná čelovka s možností 3x AAA baterií + vlastní nabíjecí baterie, 350 lumenů1.990 KčSklademUnilite HL-7RČelovka Unilite HL-7RRychlý náhled (1 hodnocení)vysoce výkonná čelovka s dobíjecí baterií, 475 lumenů1.590 KčSklademUnilite HL-4RČelovka Unilite HL-4RRychlý náhledvýkonná čelovka s možností připnutí na helmu, 275 lumenů, vestavěná dobíjecí baterie1.290 KčSklademUnilite PS-HDL2Čelovka Unilite PS-HDL2Rychlý náhledvýkonná čelovka s možností připnutí na helmu, 200 lumenů990 KčSklademUnilite CRI-H200RČelovka Unilite CRI-H200RTipRychlý náhled (2 hodnocení)výkonná čelovka s přepínáním světelného spektra, přepínání gestem, bezdotyková, 200 lumenů1.790 KčSklademUnilite CRI-2300 Doprava zdarmaSvětelná lampa Unilite CRI-2300Rychlý náhledvýkonné pracovní světlo pro nasvícení při leštění laku, 2300 lumenů6.290 KčSklademUnilite PL-3Ruční svítilna Unilite PL-3TipRychlý náhled (12 hodnocení)malá ruční svítilna, 275 lumenů349 KčSklademUnilite IL-625RRuční svítilna Unilite IL-625RRychlý náhledvýkonná ruční svítilna, 625 + 200 lumenů1.590 KčSklademUnilite SP-4500 Doprava zdarmaPracovní světlo s vestavěným reproduktorem Unilite SP-4500Rychlý náhledpracovní světlo s vestavěným Bluetooth reproduktorem, 4500 lumenů7.390 KčSklademUnilite SLR-4750 Doprava zdarmaSvětlo Unilite SLR-4750Poslední kusyRychlý náhledvelmi výkonné hexagonální světlo pro nasvícení při práci, 4750 lumenůProdej skončilUnilite HX1500RPracovní světlo Unilite HX1500R-30 %Poslední kusyRychlý náhled (2 hodnocení)kompaktní pracovní světlo, 1500 lumenůProdej skončilUnilite HX800RPracovní světlo Unilite HX800R-50 %Poslední kusyRychlý náhled (1 hodnocení)pracovní světlo, 800 lumenůProdej skončilUnilite Beanie YellowČepice se svítilnou Unilite Beanie YellowPoslední kusyRychlý náhledčepice s integrovaným světlem, žlutá reflexní barvaProdej skončilUnilite Beanie BE-02+Čepice se svítilnou Unilite Beanie BE-02+Rychlý náhledčepice s integrovaným světlem659 Kč1 až 4 týdnyUnilite SLR-1750 Doprava zdarmaPracovní svítilna Unilite SLR-1750Rychlý náhled (4 hodnocení)středně velké pracovní světlo, 1750 lumenů2.490 KčSklademUnilite SLR-1000Pracovní světlo Unilite SLR-1000-36 %TipPoslední kusyRychlý náhled (2 hodnocení)velmi výkonná pracovní svítilna, 1000 lumenů + 300 lumenůProdej skončilUnilite SLR-500Pracovní světlo Unilite SLR-500TipPoslední kusyRychlý náhled (1 hodnocení)malá pracovní svítilna, 500 lumenů + 300 lumenůProdej skončilUnilite IL-SIG1 Doprava zdarmaRuční svítilna Unilite IL-SIG1Rychlý náhledvýkonná ruční svítilna s přepínatelnými barvami, 600 + 200 lumenů2.390 KčSklademUnilite CRI-1250R Doprava zdarmaRuční svítilna Unilite CRI-1250RTipRychlý náhled (3 hodnocení)výkonná ruční svítilna s dokovací nabíjecí stanicí, přepínání teploty barvy (2500K, 4500K, 6500K), 1250 + 300 lumenů2.390 Kč1 až 4 týdny

Komentáře k článku