Můj účet

Pracovní světlo Unilite CRI-3250

výkonné pracovní světlo nejen pro nasvícení při leštění laku, 3250 lumenů
Více o produktu
Pomůžeme vám s nákupem
  • Využijte naši poradnu
  • Zboží nám můžete vrátit do 14 dnů
  • Vyzkoušejte si produkt u nás na prodejně
Pracovní světlo Unilite CRI-3250

Pracovní světlo Unilite CRI-3250

Unilite CRI-3250 je vysoce kvalitní CRI pracovní světlo, které je součástí řady CRI dobíjecích LED světel Unilite. Má schopnost být napájeno ze sítě nebo být používáno díky dobíjecí baterii, + nabízí 2A powerbanku. CRI-3250 má variabilní výkon s maximem 3250 lumenů při nejvyšším nastavení a minimálně 200 lumenů při nejnižším nastavení z 30W COB LED, stejně jako možnost variabilní barevné teploty mezi 2700 K a 6500 K. Index barevného podání (CRI) je měření schopnosti světelných zdrojů věrně odhalit skutečnou barvu objektu ve srovnání s přirozeným zdrojem světla, jako je sluneční světlo, a měří se mezi 0-100. CRI-3250 má vysokou hodnotu CRI 96+, což znamená, že kvalita světelného zdroje je extrémně dobrá a zobrazuje barvy ve skutečné podobě. Pomáhá také snižovat namáhání očí, které může nižší světlo CRI způsobit. Světlo má stojan, který je zastrčený na zadní straně a lze jej vytáhnout a otočit v rozsahu 170°, aby bylo možno světlo natočit v dokonalém směru. Slouží také jako silný magnet pro připevnění k magnetickým povrchům pro práci bez použití rukou. Rukojeť umožňuje snadnou přepravu světelné jednotky. Po zapnutí se rozsvítí indikátor stavu baterie, který zobrazí zbývající energii. Světlo je vyrobeno ze super tvrdé nylonové a hliníkové konstrukce s fluorescenčním žlutým středem.

Možnosti ovládání

Model CRI-3250 nabízí vynikající šíření a výkon světla, je vybaven dvěma otočnými přepínači na zadní straně, které ovládají všechna nastavení. Levé tlačítko je tlačítko pro zapnutí/vypnutí a ovládá výstup jasu otočením přepínače doprava, aby se výstup postupně zvyšoval a nastavoval na požadovanou úroveň. Pravý přepínač CCT mění teplotu barev otočením přepínače doleva pro teplejší světlo, nebo doprava pro chladnější světlo.

Baterie a dobíjení

Model CRI-3250 využívá 11,1V 5200mAh dobíjecí lithium-iontovou dobíjecí baterii a při nejvyšším nastavení vydrží až 2 hodiny. Akumulátor lze snadno dobít zvednutím protiprachového krytu na zadní straně světla a zasunutím nabíjecího kabelu do nabíjecího portu na jednom konci a zasunutím druhého konce do síťové zásuvky. Přiložený síťový adaptér je dodáván se čtyřmi různými zásuvkami pro použití ve více zemích (Spojené království, USA, Austrálie a EU). Svítidlo lze také nepřetržitě používat, když je připojeno k elektrické síti, a to i s plně nabitou baterií, což umožňuje šetřit energii baterie, pokud je při používání světla k dispozici přístup do elektrické zásuvky. Během nabíjení budou indikátory nabíjení na zadní straně zobrazovat průběh nabíjení, přičemž jedna kontrolka začne blikat, než začne svítit a další kontrolka začne blikat, až budou nakonec všechny LED diody po přibližně 4 hodinách úplného nabití svítit. Kromě funkce světla má CRI-3250 také funkci 2A powerbanky a může nabíjet externí zařízení prostřednictvím standardního USB-A portu umístěného vedle nabíjecího portu na zadní straně. Chcete-li nabíjet externí zařízení, jednoduše zapojte konec USB-A kabelu požadovaného pro vaše zařízení do portu USB-A na osvětlení a zařízení by se mělo začít automaticky nabíjet.

Hlavní vlastnosti pracovního světla Unilite CRI-3250

  • Vysoké CRI a nastavitelné výstupy teploty barev.
  • Nabíjecí baterie + napájení ze sítě.
  • Reflexní prvky pro lepší viditelnost.
  • Skládací magnetický stojan.
  • Nejvyšší režim: 3250 lumenů; 2 hodiny provozu; dosah paprsku 60 m.
  • Nejnižší režim: 200 lumenů; doba provozu 64 hodin; dosah paprsku 14 m.
  • Světelný tok: až 3250 lumenů.
  • Teplota barev: variabilní od 2700 K do 6500 K.
  • LED: 30 W COB LED.
  • Dosah paprsku: až 60 m.
  • Baterie: vestavěná lithium-iontová baterie 11,1 V 5200 mAh nebo napájení ze sítě.
  • Doba nabíjení: 4 hodiny.
  • Rozměry: 243 x 236 x 125 mm.
  • Hmotnost: 1500 g.
  • Odolné vůči vodě a prachu podle standardu IP65
  • Obsah balení: dobíjecí průmyslové světlo Unilite CRI-3250, 1x UK napájecí kabel, 4x výměnné konektorové připojení.

O značce

Unilite je jednička na trhu s pracovními svítilnami a osvětlením na detailing ve Spojeném království. Firma byla založena již v roce 1981 a za tu dobu dovedla svoje produkty k naprosté dokonalosti. Produkty Unilite se oproti konkurenci vyznačují extrémní odolností. Svítilny Unilite snesou i velmi hrubé zacházení, nejrůznější pády, vodu, prach atd. Jejich signifikantním znakem je zeleno-černé provedení, které nejen skvěle vypadá, ale které je i z pohledu bezpečnosti velmi praktické. Křiklavě zelenou čelovku na hlavě uvidí každý, a to se nebavíme o tom, když ji hledáte v dílně nebo v garáži. Unilite se specializuje na ruční svítilny, na praktické čelovky, na výkonná pracovní světla a hexagonální světla nejen na detailing. Mezi super praktickými pomocníky stojí za zmínku jejich nové svítilny, které se umí nabíjet bezdrátově. Sundáte čelovku z hlavy, položíte ji na bezdrátovou nabíječku a za pár hodin máte nabito!
Katalogové čísloCRI-3250
ZnačkaUnilite
OdkazyOficiální webová prezentace

Komentáře k produktu

Hodnocení

Celkové hodnocení
0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil
Ohodnoťte produkt:
Zeptejte se nás
Vaše údaje použijeme pouze pro zaslání odpovědi.