Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Ford Mondeo MK3

Na výměnu předních reproduktorů ve Ford Mondeo III použijte:

Ford Mondeo MK3 má z výroby ve dveřích oválné koaxiální reproduktory o rozměru 6 x 8". Pro výrazné zlepšení továrního ozvučení doporučujeme špičkové americké reproduktory od světového výrobce Rockford Fosgate POWER T1682, nebo levnější PRIME R168X2. Pro opravdu skvělý výsledný zvuk doporučujeme tlumení dveří. Na vytlumení jedněch dveří použijte 3 až 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, který si nastříháte na 1/4, nebo ještě lépe na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Pro usnadnění výběru jsme pro vás vytvořili sety reproduktorů pro Ford Mondeo MK3. Zde najdete více variant pro vaše vozidlo. 

Na výměnu zadních reproduktorů ve Ford Mondeo III použijte:

V zadních dveřích jsou stejné reproduktory jako v předních dveřích, a to oválné koaxiální reproduktory o rozměru 6 x 8". Jako nové zadní reproduktory doporučujeme POWER T1682,nebo levnější PRIME R168X2. Stejně jako v předchozím případě doporučujeme tlumení dveří. Na vytlumení jedněch dveří použijte 3 až 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, který si nastříháte na 1/4, nebo ještě lépe na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas.

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Máte obavy, že montáž nezvládnete, nebo nemáte kde nové reproduktory do Ford Mondeo MK3 namontovat? Využijte možnosti odborné montáže v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž reproduktorů.
Montáž můžete objednat telefonicky na čísle 602 547 648, na e-mailu montaze@ahifi.cz nebo osobně na prodejně v Brně.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku