Můj účet

JL Audio nově na Ahifi!

Pro rok 2022 jsme avizovali přidání několika nových výrobců ze světa car audio do naší nabídky a tím prvním je JL Audio. Tento americký výrobce je ve světě známý především díky svým špičkovým subwooferům a dalším produktům pro ozvučení vozidel i domácností. A pro nás je značka JL Audio logickou volbou po našem rozhodnutí jít cestou vysoké kvality nejen produktů, ale zejména našich instalací. Po získání distribuce značek jako jsou Audison, Morel, Zapco nebo ESB Audio nám v našem portfoliu chyběl výrobce s nabídkou vysoce kvalitních subwooferů. A právě JL Audio přesně splňuje všechny naše požadavky a kromě zmíněných subwooferů přináší i spoustu dalších produktů nejvyšší kvality. JL Audio nabízí i vynikající zesilovače, DSP procesory nebo produkty pro snadnou integraci na tovární systém.

Historie a současnost JL Audio

Společnost JL Audio byla založena již v roce 1975 a patří tedy mezi nejstarší výrobce v tomto oboru. Zakladatelé James Birch a Lucio Proni propůjčili první písmena svých jmen a díky tomu vznikl název "JL". Jejich prvními produkty na domácí scéně byly domácí reproduktorové systémy. Po dvou letech působení na trhu byla otevřena prodejna na Floridě, která byla zaměřena zejména na prodej a opravy reproduktorů. Úspěch se rychle dostavil a na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let se rozhodli zakladatelé JL Audio zúročit své znalosti z oblasti ozvučení domácností k výrobě prvních reproduktorů a subwooferů do auta pod značkou JL. A jejich floridská prodejna Speaker Warehouse se rychle stala velmi známým místem, kam zajít za špičkovým zvukem. V druhé polovině osmdesátých let již ve Speaker Warehouse začali navrhovat soutěžní vozy se svými audio systémy JL Audio, se kterými dominovali na automobilové audio scéně na jižní Floridě. Na počátku devadesátých let se již společnost JL Audio stala známou po celých Spojených státech a Kanadě poté, co vyhrála několik cen v soutěžích ozvučení vozidel. Od té doby začíná obrovský úspěch značky, který pokračuje až do současnosti. Během své bohaté historie vyrobili v JL Audio spoustu zcela unikátních a patentovaných subwooferů, které neměly v dané době téměř žádnou konkurenci. Subwoofery tohoto výrobce ohromují svým výkonem a zároveň naprosto špičkovou kvalitou zvuku, unikátními patenty a excelentním zpracováním. Zejména nejvyšší řady W6 a W7 patří dlouhodobě k těm nejzajímavějším produktům na dnešním trhu. Zaujmou však i revoluční ploché subwoofery série TW1 a TW3, i dokonale vyladěné subwooferové ozvučnice. Stejnou kvalitu můžete očekávat i u zesilovačů a za zmínku stojí i špičkové produkty určené pro integraci na tovární audio systémy. Vysoká kvalita produktů a zpracování je dána i ruční výrobou v tovární v USA na Floridě, kde se stále vyrábí většina subwooferů a vyšších modelových řad ostatních produktů. A to pod důkladným dohledem zakladatele značky, neboť Lucio Proni je i v dnešní době generálním ředitelem a hlavním inženýrem JL Audio.

Subwoofery JL Audio

Subwoofery JL Audio jsou bezesporu tím hlavním sortimentem, kterým se značka proslavila po celém světě. Právě při vývoji subwooferů bylo zaregistrováno nejvíce exkluzivních patentů JL Audio, které podtrhují jejich naprostou výjimečnost. Vybírat můžete celkem z pěti modelových řad klasických subwooferů a tří plochých s extrémně nízkou instalační hloubkou. Všechny řady, v čele s již legendární W7, se pyšní špičkovým a věrným zvukem s neuvěřitelnuu přesností, ale i vysokými výkony a perfektním zpracováním. Prakticky každá modelová řada patří v dané cenové kategorii k tomu nejlepšímu na dnešním trhu a obvykle byste jen těžko hledali ekvivalentní produkt se stejnou kvalitou. Díky opravdu širokému portfoliu si vybere vhodný subwoofer snad každý a na ty nejzajímavější se můžete podívat níže:
  • JL Audio 12W0v3 - zástupce základní modelové řady W0, která je vstupní branou do světa JL Audio. Spolehnout se můžete na vysoký výkon, dlouhou výchylku membrány, několik patentových technologií a samozřejmě kvalitu zvuku i zpracování JL Audio. Potěší i nároky na malou ozvučnici. Zakoupit můžete celkem tři modely v nejběžnějších rozměrech 10", 12" a 15".
  • JL Audio 12W1v3 - modelová řada W1 nabízí stejný výkon subwooferů jako řada W0, ovšem s vyšší kvalitou zvuku s vynikající přesností, pokročilejšími technologiemi a patenty. Vybírat můžete z celkem 5 subwooferů o rozměrech 8", 10" a 12". Poslední dva zmíněné rozměry můžete zakoupit ve dvou různých impedancích 4 a 2 Ohmy pro různorodé možnosti připojení na zesilovač.
  • JL Audio 12TW1 - subwoofery modelové řady TW1 nabízejí kombinaci vysokého výkonu, malé montážní hloubky a velmi skromných požadavků na objem ozvučnice. Díky tomu jsou vynikající volbou pro velmi malé uzavřené ozvučnice, které nezaberou ve voze téměř žádné místo. A co je nejlepší, nízká montážní hloubka se žádným způsobem neprojevuje na výkonu. Dostupné celkem 4 modely s rozměry 10" a 12" s různými impedancemi.
  • JL Audio 12W3v3 - subwoofery JL Audio modelové řady W3v3 nabízí fenomenální kvalitu zvuku při středních úrovních výkonu, aniž by vyžadovaly objemné ozvučnice. Tato nejnovější generace W3 těží z celé řady pokročilých technologií původně vyvinutých pro vlajkovou loď JL Audio W7, což z nich dělá skvělou volbu pro instalace zaměřené na vyšší kvalitu zvuku. Celkem 8 subwooferů s nějširší škálou rozměrů a impedancí.
  • JL Audio 12TW3 - také modelovou řadu W3 můžete zakoupit ve slimové verzi s pořádně nadupanými technologiemi. Subwoofery TW3 nabízí kombinaci velmi kvalitního zvuku, vysokého výkonu, malé montážní hloubky a schopnosti vychýlení membrány. Optimalizované do těch nejstísněnějších prostor a přesto poskytnou bohatou a skvěle kontrolovanou basovou složku. Dostupné celkem 4 modely s rozměry 10" a 12" s různými impedancemi.
  • JL Audio 13TW5v2 - nejvyšší řada plochých subwooferů od společnosti JL Audio je skutečným unikátem a prezentací dnešních technologií. Nabízí výkon a kvalitu velkého basového reproduktoru s montážní hloubkou neskutečných 67 mm. Výkon 600 W RMS je dostatečný i pro extémnější ozvučení a přitom se můžete spolehnout na excelentní kvalitu zvuku a minimální nároky na objem ozvučnice. Dostupné 2 modely s různými impedancemi.
  • JL Audio 12W6v3 - již třetí generace řady W6 představuje ztělesnění excelentní kvality a přesnosti zvuku, vysokého výkonu a patentovaných technologií. Subwoofery W6 sdílejí montážní linku a několik převratných technologií s vlajkovou lodí W7 a tyto pokroky udržují zkreslení hluboko pod hranicí slyšitelnosti v celém dynamickém rozsahu. W6 je optimální subwoofer pro sound quality instalace, dostupný v rozměrech 10" a 12".
  • JL Audio 12W7AE - W7 se v posledních letech stala referenčním standardem ve světě špičkového domácího i automobilového audia. Jedinečným návrhem W7 je jeho schopnost poskytovat extrémní výstup, přesnou dynamiku a vznešenou kvalitu zvuku. Anniversary Edition W7 Series 12W7AE-3 nabízí nejnovější vylepšení tohoto převratného subwooferu. K dostání celkem 4 rozměry subwooferů W7.

Pasivní subwoofery JL Audio v ozvučnici

U subwooferů zůstáváme, protože dalším důležitým sortimentem značky JL Audio jsou pasivní subwoofery v ozvučnici. A i zde JL Audio nabízí produkty, které u konkurence jen tak nenajdete. Základem jsou samozřejmě výše uvedené špičkové subwoofery JL Audio, které jsou osazeny do vysoce kvalitních ozvučnic. Prakticky každá modelová řada subwooferů má i svou vlastní ozvučnici a to ne ledajakou. Ozvučnice jsou vždy přesně vypočítány pro daný subwoofer, aby maximalizovaly jeho výkon a přesnost zvuku. Dá se s jistotou tvrdit, že svépomocí takto přesná a kvalitní ozvučnice lze jen ztěží vyrobit. Samozřejmostí je i vysoce kvalitní MDF, pevné vyztužení, odolný koberec a krycí mřížky. A jako třešnička na dortu výroba v USA na Floridě, takže se můžete spolehnout na nejvyšší možnou kvalitu. Subwoofery si tentokrát rozdělíme podle typu ozvučnice:
  • JL Audio BassWedge™ - v základní řadě subwooferů BassWedge™ jsou osazené subwoofery modelové řady JL Audio W0 třetí verze. Bassreflexové ozvučnice standardních rozměrů se vyznačují pečlivě spočítaným štěrbinovým portem a mohutnými basy. Tento systém lze umístit i tak, aby basový reproduktor směřoval směrem dolů. Vždy se však můžete spolehnout na ohromné basy bez ohledu na umístění tohoto boxu.
  • JL Audio MicroSub™ - řada ozvučnic MicroSub™ se vyznačuje zejména malými rozměry a bassreflexovou ozvučnicí. Takovou ozvučnici lze hravě umístít do dvojitého dna zavazadlového prostoru, nebo i na jeho bok či dno. Vždy s minimálními nároky na objem kufru. I proto jsou využívány zejména ploché subwoofery modelové řady TW1 a W3, které nejsou náročné na objem ozvučnice. V nabídce celkem 5 ozvučnic různých velikostí a parametrů.
  • JL Audio PowerWedge™ - ozvučnice PowerWedge™ jdou se svými extrémně malými rozměry ještě dál a to díky uzavřené konstrukci a zvolením plochých subwooferů řady TW1, TW3 a TW5. Spolehnout se můžete na vysoce přesný a věrný zvuk při minimálních nárocích na objem ozvučnice i zavazadlového prostoru. V nabídce najdete celkem 9 subwooferů v ozvučnici, takže si vybere opravdu každý.
  • JL Audio H.O. Wedge™ - bassreflexové ozvučnice JL Audio H.O. jsou zkratkou pro "High Output" a to je přesně to, co uslyšíte a ucítíte. Patentované ozvučnice High Output jsou navrženy tak, aby poskytovaly dokonalý a vysoce výkonný basový zážitek s vzácnou kombinací vynikající kvality zvuku a úžasného výstupu. Celkem 5 subwooferů modelových řad W3 a W6 pro maximální výkon těchto špičkových ozvučnic.
  • JL Audio ProWedge™ - výhradně uzavřené ozvučnice ProWedge™ jsou určeny všem, kteří hledají maximální věrnost basové složky, nekompromisně přesný zvuk, vysoký výkon a to vše ve velmi kompaktním provedení. Zdá se vám to nemožné? A přeci není. V této sérii najdete ploché subwoofery TW3 a dvě nejvyšší řady W6 a W7 ve vskutku luxusních ozvučnicích. Požadujete to nejlepší? Dál již nehledejte.

Aktivní subwoofery JL Audio

Subwoofery do třetice a tentokrát aktivní subwoofery JL Audio. A za nás opravdu speciální a velmi zajímavé produkty. Pokud se podíváme do našeho sortimentu, tak až na jednu nebo dvě výjimky v něm nevidíme žádný aktivní subwoofer, který bychom si dovolili instalovat do ozvučení zaměřené na vysokou kvalitu zvuku. A tuto situaci mění subwoofery JL Audio. Jejich největší předností není pouze nekompromisní ozvučnice. Ale i subwoofery, které jsme si již představili výše a plnohodnotné integrované digitální zesilovače. Právě to je zádrhel většiny aktivních subwooferů, jejíž součástí obvykle není zesilovač s adekvátním výkonem a kvalitou zvuku. U aktivních subwooferů JL Audio se ničeho takového nemusíte obávat, protože kompletní produkt je sestaven s maximální pečlivostí. Samozřejmostí je i zde vysoce kvalitní MDF řezaná na CNC stroji, pevné vyztužení ozvučnice, odolný koberec a krycí mřížky a v neposlední řadě odpovídající zesilovač nejvyšší kvality. Aktivní subwoofer můžete připojit k vaší aparatuře pomocí RCA i vysokoúrovňových vstupů a možné je i připojení dálkového ovládání pro regulaci basů. Na zesilovači je možné nastavit vstupní citlivost a dolní pásmovou propust. A stejně jako ostatní boxy JL Audio, i ty aktivní sestavují šikovné ruce zaměstnanců JL Audio ve floridské továrně Miramar. Ozvučnice opět rozdělujeme dle jejich typu:
  • JL Audio MicroSub+™ - aktivní subwoofery MicroSub+ jsou svou konstrukcí a výběrem vhodných subwooferů totožné s pasivními subwoofery MicroSub. V nabídce tedy najdete výhradně bassreflexové ozvučice s velmi kompaktními rozměry a věrnou basovou složkou. Důležitým bonusem je však vestavěný digitální zesilovač DCD™ od JL Audio. Ten dodá subwooferu potřebný výkon a vy se nemusíte již o nic dalšího starat. Osazeno opět subwoofery TW1 a W3, které nejsou náročné na objem ozvučnice. V nabídce celkem 4 ozvučnice různých velikostí a parametrů.
  • JL Audio PowerWedge+™ - také u aktivních subwooferů PowerWedge+™ platí to samé jako na předcházejících řádcích a tešit se tedy můžete na ozvučnice PowerWedge™ vybavené vestavěným digitálním zesilovačem DCD™ od JL Audio. Vše ostatní zůstává stejné. Extrémně malé rozměry díky uzavřené konstrukci ozvučnice, maximálně přesné basy a možnost instalace i do velmi stísněných prostor dnešních vozidel. Změna je pouze v použitých subwooferech, konkrétně pouze v rámci řady TW1. A omezenější je i počet aktivních subwooferů na pouhé dva kousky.

Zesilovače JL Audio

Mezi velmi úspěšný a důležitý sortiment JL Audio patří i zesilovače. Tým inženýrů značky patří k těm nejodbornějším v rámci trhu s elektronikou a jejich úkolem je vytvořit jedinečné zesilovače, které vždy nabídnou optimální kombinaci vysokého výkonu, účinnosti, nejmodernějších technologií a špičkového zpracování. JL Audio se úzce specializuje na digitální zesilovače, jejichž kvalitu zvuku a účinnost neustále zdokonalují, aby se přiblížila věrnosti zvuku klasických zesilovačů třídy A/B. Chloubou inženýrského týmu JL Audio jsou především digitální monobloky s vysokou účinností, excelentní kontrolou subwooferu a vysokým výkonem. Právě tyto parametry jsou nezbytné pro velmi náročné subwoofery JL Audio, ke kterým nedoporučujeme připojen jen tak nějaký zesilovač. A optimálním řešením jsou zesilovače JL Audio, které jsou konstruovány právě pro subwoofery tohoto výrobce. V sortimentu najdete celkem 5 modelových řad zesilovačů třídy D, které se liší použitými technologiemi, zaměřením a samozřejmě i výkonem a kvalitou zvuku. Pojďme se tedy na ně podívat podrobněji.
  • Zesilovače JL Audio JD - zesilovače JL Audio základní modelové řady JD využívají nejmodernější technologie společnosti JL Audio s velkorysou výbavou, aby poskytovaly fantastickou hodnotu. Disponují technologií NexD™ pro vynikající věrnost zvuku a vysokou účinnost. Ta snižuje tepelný výkon a umožní kompaktní rozměry zesilovačů JD. Ovládací prvky zesilovače jsou umístěny na vstupním panelu, zatímco připojení napájení a reproduktorů lze nalézt na opačném konci jeho extrudovaného hliníkového šasi. V nabídce najdete celkem 4 zesilovače, z toho 3 monobloky a jeden čtyřkanálový zesilovač.
  • Zesilovače JL Audio RD - elegantní a výkonné zesilovače JL Audio modelové řady RD s vynikající kvalitou zvuku, moderním industriálním designem s vysoce kvalitní povrchovou úpravou. Pro snadnou instalaci a nastavení zvuku jsou všechny připojovací terminály umístěny podél jedné strany zesilovače s ovládacími prvky nahoře skrytými pod odnímatelným ochranným krytem. Všechny zesilovače taktéž nabízí technologii NexD™ a diferenciálně vyvážené vstupy pro eliminaci šumu a maximalizaci kompatibility s širokou škálou typů signálů. V nabídce najdete celkem 5 zesilovačů, z toho 3 monobloky, čtyřkanálový a pětkanálový zesilovač.
  • Zesilovače JL Audio XD - zesilovače JL Audio modelové řady XD kombinují působivý a věrný zvuk, vysokový výkon a především velmi malé rozměry. Zesilovače dosahují účinnosti přesahující 80 % a díky tomu produkují mnohem méně tepla a umožňují používat velmi kompaktní litinové chladiče. Ke všem technologiím nižších modelových řad inženýři JL Audio přidali pokročilou tepelnou ochranu Advanced Rollback Protection, která eliminuje vypínání, takže vaše hudba může hrát stále bez přerušení. Nejširší nabídka ze všech modelových řad JL Audio v podobě 9 zesilovačů.
  • Zesilovače JL Audio HD - zesilovače série HD jsou bezkonkurenční v kombinaci vysokého výkonu, stability, skvělého zvuku a kompaktních rozměrů. A to i díky špičkovým technologiím, které najdete uvnitř těchto designových skvostů. Zmíníme technologie Single Cycle Control™ pro excelentní věrnost zvuku, pokročilou tepelnou ochranu Advanced Rollback Protection, systém RIPS pro zajišťení konzistentní dodávky energie nebo diferenciálně vyvážené vstupy pro eliminaci šumu. A především zvuk, který se vyrovná špičkovým zesilovačům třídy A/B. V nabídce najdete celkem 4 zesilovače.
  • Zesilovače JL Audio VXi - Nejvyšší modelová řada zesilovačů JL Audio VXi kombinuje špičkový zvuk a pokročilé technologie s výkonným digitálním signálovým procesorem a to vše v kompaktním a krásném designu. Zesilovače JL Audio VXi se snadno instalují a nabízí bezprecedentní výkon a flexibilitu ladění. Srdcem každého zesilovače VXi je tříjádrový motor AKM® DSP s vlastní konfigurací. Tento výkonný DSP procesor umožňuje nejen rozsáhlé možnosti ladění, ale také pomáhá zlepšit výkon zesilovače tím, že funguje jako hlavní mozek full range zesilovačů VXi. K dostání celkem 8 zesilovačů pro maximální variabilitu instalace.

Reproduktory JL Audio

Nesmíme zapomenout ani na reproduktory JL Audio. Zatímco subwoofery poskytují základ pro nízké frekvence, váš výběr reproduktorů bude mít největší vliv na celkový zvuk vašeho audio systému automobilu. Každá z řad reproduktorů do auta JL Audio je navržena tak, aby splňovala požadavky nejnáročnějších akustických a ekologických podmínek ve světě ozvučení vozidel. S využitím rozsáhlých testovacích a vývojových zdrojů je každý model optimalizovan pro nízké zkreslení, dynamiku a hladkou odezvu v autě. A samozřejmě velmi kvalitní zvuk a zpracování. V aktuální nabídce najdete celkem 4 řady reproduktorů pro pokrytí široké poptávky zákazníků:
  • Reproduktory JL Audio C1 - reproduktory JL Audio řady C1 poskytují ve své kategorii skvělý zvukový výkon se zaměřením na snadný upgrade továrních reproduktorů. Středobasové reproduktory v komponentních a koaxiálních systémech C1 využívají odborných znalostí společnosti JL Audio v oblasti špičkových subwooferových měničů a jsou navrženy tak, aby byly hlasité a zároveň zachovávaly hladký, dynamický zvuk s nízkým zkreslením. Výškové reproduktory řady C1 využívají hliníkovou kalotu s hedvábným zavěšením pro vynikající čistotu zvuku a definicí vysokých frekvencí. Celkem 10 reproduktorů pro snadný upgrade továrního ozvučení.
  • Reproduktory JL Audio C2 - reproduktorové systémy řady C2 od JL Audio kombinují věrný zvuk hedvábné kaloty výškového reproduktoru, přirozené středy a výkonový potenciál středobasových reproduktorů v široké škále oblíbených rozměrů. V sérii C2 tedy najdete jak komponentní a koxiální reproduktory o několika běžných rozměrech, tak samostatné výškové reproduktory. Při navrhování nových reproduktorů série C2 čerpali inženýři JL Audio z rozsáhlých zkušeností s designem basových reproduktorů a také z technologií výškových reproduktorů používaných v komponentních systémech vyšší řady C5. K dispozici celkem 11 reproduktorů pro snadný upgrade továrního ozvučení.
  • Reproduktory JL Audio C3 - prémiová modelová řada C3 nasazuje kompletní sadu technologických vylepšení a patentů s cílem poskytnout nepřekonatelnou hodnotu, zvuk a spolehlivost. V nabídce najdete výhradně komponentní reproduktory v několika nejběžnějších rozměrech s prvotřídní kvalitou zvuku a zpracování. Všechny reproduktory jsou konvertibilní, takže z komponentních reproduktorů snadno uděláte koaxiální se špičkovou kvalitou zvuku. Konstrukce středobasů těží z rozsáhlých zkušeností JL Audio s designem subwooferů a pokročilých modelovacích systémů. I proto v této modelové řadě najdete exkluzivní technologie jako je Elevated Frame Cooling pro zlepšenou manipulaci s výkonem nebo motor optimalizovaný podle patentovaného systému DMA. Nabídka obsahuje celkem 4 špičkové konvertibilní reproduktory a jedny výškové.
  • Reproduktory JL Audio C7 - Modelová řada C7 je vrcholem designu automobilových reproduktorů JL Audio, který těží z nejpokročilejších technologií, vývojových nástrojů a závazku k precizní výrobě. Designová řešení řady C7 byla vytvořena a zdokonalována pomocí výkonných mechanických a modelovacích systémů pro analýzu konečných prvků (FEA) společnosti JL Audio, včetně vlastního softwaru Dynamic Motor Analysis (DMA). Tyto studie vedly k inovativním řešením motoru a odpružení, která byla klíčová pro splnění konstrukčních cílů C7 pro hladkou odezvu mimo osu, dynamickou stabilitu a nízké zkreslení. Žádný detail, materiál nebo designový prvek nezůstal bez zkoumání u každého z reproduktorů C7. Výsledkem je velkolepá hudební prezentace, která snadno překračuje hranice výkonu typických špičkových reproduktorových systémů do auta. Když posloucháte C7, uslyšíte úroveň rozlišení, přesnosti a zvuku, která zajistí intenzivně čistý zvukový zážitek.

Procesory JL Audio

Fenoménem dnešní doby jsou procesory a to zejména kvůli širokým možnostem nastavení zvuku v nedokonalém prostředí automobilu. Zejména moderní vozy a jejich příplatkové audio systémy neumožňují jejich snadnou výměnu a nejen pro tyto případy má JL Audio skvělé řešení, které nenabízí snad žádný další výrobce. Nejprve zmíníme procesory pro OEM integraci na tovární audio systémy FiX™, který umožní automatickou deekvalizaci a poskytne čisté a ploché zvukové signály v plném rozsahu pro vytvoření nového audio systému. Následně DSP procesory TwK™ pomohou posunout váš zvuk na další úroveň díky širokým možnostem nastavení zvuku.
  • JL Audio FiX™ - skvělý zvuk začíná plochým stereo signálem s plným rozsahem ze zdroje. Většina továrních automobilových audiosystémů je navržena se změněnými zvukovými výstupy, které kompenzují kvalitu a umístění reproduktorů. V mnoha případech jsou jediné dostupné audio signály rozsekány do různých frekvenčních rozsahů, což činí integraci kvalitních zesilovačů a reproduktorů ještě obtížnější. JL Audio má řešení díky dvěma modelům pokročilých OEM digitálních integračních procesorů s automatickým slučováním kanálů, časovými korekcemi a korekcí odezvy. Procesory poskytnou čisté a ploché zvukové signály v plném rozsahu pro propojení vašeho továrního rádia s aftermarketovými zesilovači a reproduktory.
  • JL Audio TwK™ - jakmile budete mít čistý, plochý zdrojový signál, TwK™ System Tuning DSP vám pomohou posunout zvuk na další úroveň. Procesory TwK™ vybavené výkonným 24bitovým digitálním signálovým procesorem, zahrnují flexibilní možnosti vstupu/výstupu, celkem 80 pásem ekvalizace, zpoždění kanálů a výkonné nástroje pro mixování, které vám umožní přesně nastavit a doladit váš nový audio systém. Pomocí softwarového rozhraní TüN™, připojeného přes PC, lze snadno provádět ladění pro všechny typy systémů, od základních po komplexní. Ať už upgradujete tovární audio systém nebo stavíte systém svých snů, naše OEM Integration a System Tuning DSP jsou těmi správnými nástroji k dosažení prvotřídního zvuku.
  • JL Audio LoC-22 - plně aktivní dvoukanálový převodník úrovně reproduktorů na linkový výstup s automatickým zapnutím. LoC-22 je aktivní dvoukanálový procesor pro instalace vyžadující útlum továrních audio signálů pro použití s ​​aftermarketovými zesilovači a signálovými procesory. LoC-22 využívá plně regulovaný spínaný MOSFET napájecí zdroj a design plně analogového obvodu pro poskytování ploché frekvenční odezvy na jakékoli úrovni signálu, aniž by došlo ke změně odezvy basů při vysokých úrovních, jako je běžné u pasivních linkových výstupních konvertorů. LoC-22 je navržený pro potlačení indukovaného kabelového šumu a vyznačuje se diferenciálně vyváženou vstupní architekturou, díky níž je kompatibilní s prakticky jakýmkoli analogovým audio signálem.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Alpine uvádí několik novinek pro rok 2022
Přinášíme vám několik novinek od japonského výrobce Alpine. Nové jsou hlavně záznamové DVR kamery - černé skříňky, multimediální autorádia, několik reproduktorů a zesilovačů.
Celý článek
Spousta nových produktů od Nakamichi
Tento týden nám dorazila zatím největší zásilka od japonského výrobce Nakamichi a mezi nimi i produkty, které jste si oblíbili a byly již vyprodané, ale i spousta zajímavých novinek.
Celý článek
OEM reproduktory pro Teslu a další novinky Steg
Přinášíme vám novinky od italské značky Steg, kde můžete najít nové Plug & Play reproduktory pro Teslu model 3 a model Y - a nejen to! Novinky již máme skladem!
Celý článek
ESB Audio - high-end reproduktory z Itálie
Představujeme italského výrobce ESB Audio, který se pyšní více než 50letou tradicí. V nabídce najdete několik modelových řad v čele se zřejmě nejdražšími reproduktory do auta na trhu.
Celý článek
Ohlédnutí za rokem 2021
Rok 2021 pomalu finišuje a přichází čas na bilancování, plánování a shrnutí všeho, co se v Ahifi za poslední rok událo. A napovíme, co pro vás chystáme pro rok následující.
Celý článek

Komentáře k článku