Můj účet

Několik nových produktů od jihokorejského výrobce Purestar

Sortiment oblíbeného jihokorejského výrobce Purestar naskladňujeme ve větším množství několikrát do roka a prakticky vždy se objeví i několik zajímavých novinek, které nás mile překvapí svou kvalitou i účelem použití. Jinak tomu není ani tentokrát a představíme vám několik produktů, které stojí za zmínku. Kromě toho jsme naskladnili všechny produkty, které byly krátce kvůli enormnímu zájmu vyprodané.

  • Purestar Capsule Car Shampoo - I v dnešní době se občas objeví produkty, které jsou unikátní a nemají na trhu žádnou alternativu. A jedním z nich je i nový autošampon od Purestar v kapslích. Za nás skvělý nápad, protože tyto kapsle (kromě skvělého mycího účinku) šetří nejen samotnou spotřebu šamponu, ale jsou šetrné i k přírodě. 
  • Purestar Duplex Drying Towel Lime M - Duplex je bezpochyby nejprodávanějším ručníkem na našem eshopu a to zejména kvůli jeho schopnostem absorbovat vodu a šetrnosti k laku. Oblíbenou šedou barvu doplňuje limetková, která tentokrát přišla i v nejoblíbeněším rozměru 45 x 75 cm. Ten je za nižší cenu jako jeho velký bratr v rozměru 70 x 90 cm, přitom s přehledem usuší i větší auta.
  • Purestar Duplex Drying Towel Pink M - Pro slečny a všechny vyznavače cool barev jsme naskladnili stejný ručník v rozměru 45 x 75 cm, pouze v růžové barvě. Ta se netěší takové oblibě jako šedá a limetková varianta, ale uvidíme jak s prodeji zahýbá menší a levnější rozměr. 
  • Purestar Two Face Buffing Towel Mint - Oblíbená dvoustranná mikrovláknová utěrka Two Face byla dostupná nejprvé v balení po 2 kusech ve žluté a mentolové barvě. Pro velký úspěch se začala vyrábět i samostatně v barvě žluté a nyní přichází i trendy mentolová barva. Levná a velmi kvalitní utěrka pro všestranné využití.
  • Purestar Double Face Multi Towel Mint - Mentolová utěrka podruhé, tentokrát však s jiným zaměřením. Opět můžete využít dvě odlišné strany, z nichž obě jsou vyrobeny z extra jemných vláken s uzavřenou strukturou. Využijete ji zejména pro sleštění odolnější keramické ochrany, tekutých stěračů, sealantu nebo vosku. 
  • Purestar Detailing Brush - Další novinkou je detailingový štětec, který je vyroben z velmi jemných nylonových štětin. Ty jsou maximálně šetrné ke všem povrchům a jsou navíc velmi odolné. Štětec je dostupný ve dvou velikostech a celkem v 6 barvách. Momentálně jsme naskladnili 4 z nich, na další se můžete těšit příště.
  • Purestar Ironing Brush Applicator - Už jste někdy použili žehličku na čištění auta? Jestli ne, tak nyní si to můžete vyzkoušet. Další skvělý nápad od Purestar a to štětec ve tvaru žehličky, který se velmi dobře drží a práce s ním je hračkou. Vtipným detailem je i kryt štětin s otvory pro rychlé vyschnutí štětce.
  • Purestar Rainbow Reflective Organizer Bag - Krásná detailingová taška v limitované edici, která je přes den černá a v noci se můžete kochat stříbrnou barvou s duhovými odlesky. Spousta prostoru pro autokosmetiku a příslušenství a přitom kompaktní rozměry.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Spot repair systém od německé značky FLEX
Nejlepší spot repair systém na světe od německé značky FLEX je nyní v naší nabídce! Víte ale vůbec co spot repair systém znamená?
Celý článek
Doplnili jsme na e-shop novinky od Auto Finesse
Nejpopulárnější anglická značka autokosmetiky? To je Auto Finesse. Právě jsme doplnili všechny aktuální novinky od této značky na náš e-shop.
Celý článek
Gyeon novinky pro sezónu 2022
Korejský Gyeon konečně uvádí na trh novou generaci keramických povlaků EVO, ale i mnoho dalšího. Ceny ovšem zůstávají většinou původní, nebo jen mírně vyšší.
Celý článek
Flexipads nové produkty
Specialisté na příslušenství pro detailing - Flexipads, razantně zvětšují svoji nabídku produktů. My jsme nyní na e-shop zařadili veškeré novinky pro rok 2022.
Celý článek

Komentáře k článku