Můj účet

Nové produkty Gyeon na rok 2024

Jihokorejská značka Gyeon patří mezi velmi oblíbené značky autokosmetiky nejen u nás v ČR, ale po celém světě. Průběžně přichází na trh s novými produkty, neustále se zlepšuje jak na poli produktů, které neustále inovuje, tak na poli marketingu, který hodnotíme jako jeden z nejlepších. Jejich specifické hranaté lahve zná už téměř každý. Pro letošní sezonu je zde několik novinek a věříme, že do konce roku přibudou ještě další. Během měsíce dubna zboží naskladníme, čekáme pouze na našeho dodavatele, který bude zboží každým dnem odesílat k nám do Brna.

Gyeon - představení novinek

  • Mycí rukavice Gyeon Q2M Smoothie EVO - EVO je vylepšená verze legendární syntetické mycí rukavice od Gyeonu. Nyní nabízí výběr ze tří různých typů vláken, gramáž má gsm 1250. Bezokrajová úprava, praktický lem a funkční šití uvnitř z ní dělají ergonomický nástroj vhodný pro mytí každého vozidla.
  • Sušicí ručník Gyeon Q2M SilkDryer EVO (90 x 70 cm) a Gyeon Q2M SoftDryer EVO (80 x 60 cm) - vylepšený sušicí ručník a vodu absorbující více než kdy jindy! Twist-loop syntetická vlákna pro působivé sušení povrchu bez jakýchkoliv šmouh. Gyeon Q²M SilkDryer EVO je aktualizovaná a vylepšená verze jednoho z nejinovativnějších sušicích ručníků na světě. Oproti verzi představené již v roce 2015 má varianta EVO zvýšenou gramáž gsm na 530. Celková nasákavost je dokonce až o 50 % vyšší, než tomu bylo dříve. Navíc můžete zaznamenat snížené okraje na absolutní minimum, aby byl ručník ještě funkčnější a bezpečnější na panelech složitých tvarů a i těch nejměkčích lacích.
  • Sušicí ručník Gyeon Q2M SilkDryer EVO Classic (90 x 70 cm) - vylepšený a vodu absorbující sušicí ručník. Twist-loop syntetická vlákna pro působivé sušení povrchu bez jakýchkoliv šmouh. Q²M SilkDryer EVO Classic je aktualizovaná a vylepšená verze jednoho z nejinovativnějších sušicích ručníků na světě. Oproti verzi představené již v roce 2015 má varianta EVO zvýšenou gramáž gsm na 530. Celková nasákavost je dokonce až o 50 % vyšší, než tomu bylo dříve.
  • Mikrovláknová utěrka Gyeon Q2M SoftWipe EVO (40 x 40 cm) - ultrajemná mikrovláknová utěrka Gyeon Q²M SoftWipe EVO je určená pro aplikaci detailerů a spray sealantů.
  • Mikrovláknová utěrka Gyeon Q2M Suede EVO (40 x 40 cm) - semišová, extra jemná mikrovláknová utěrka v rozměru 40 x 40 cm.
  • Mikrovláknové utěrky Gyeon Q2M Suede EVO 10-Pack (10 x 10 cm) - balení semišových, extra jemných mikrovláknových utěrek v rozměru 10 x 10 cm.
  • Mikrovláknové utěrky Gyeon Q2M Suede EVO 10-Pack (20 x 20 cm) - balení semišových, extra jemných mikrovláknových utěrek v rozměru 20 x 20 cm.
  • Mikrovláknové utěrky Gyeon Q2M Suede EVO 2-Pack (40 x 40 cm) - balení semišových, extra jemných mikrovláknových utěrek v rozměru 40 x 40 cm.
  • Mikrovláknové utěrky na okna Gyeon Q2M GlassPack EVO (40 x 40 cm) - nízký vlas a bez okrajů, to je Gyeon Q²M GlassWipe EVO - jemná, ale velmi účinná mikrovláknová utěrka pro péči o okna. Q²M GlassWipe EVO je nejúčinnější utěrka a způsob, jak vyčistit sklo beze šmouh a možných škrábanců. Se svou gramáží 390 gsm absorbuje nečistoty a spolu s vámi zvoleným čističem skla zanechá za sebou jen čisté a průhledné sklo.
  • Sada utěrek Gyeon Q2M InteriorPack EVO (40 x 40 cm) - set mikrovláknových utěrek, kde najdete celkem 3 druhy utěrek pro péči o interiér vozu. Kvalita mikrovlákna, jeho okrajů či šití, savost a odolnost vůči desítkám pracích cyklů určuje výsledky každého detailingového procesu - kvalita příslušenství používaného v péči o auto je vším! Produkty z mikrovlákna se používají při mytí, dekontaminaci, sušení, leštění, aplikaci ochran a následné údržbě každého jednotlivého prvku vozidla. Mohou zrychlit a zefektivnit každou akci, nebo nakonec i zničit konečný výsledek.
  • Mikrovláknové utěrky do interiéru Gyeon Q2M InteriorWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm) - perfektní volbou pro čištění všech typů obložení interiérů automobilů. Plyšová oboustranná mikrovlákna jsou savá, účinně odstraňují všechny druhy prachu, nečistot nebo zbytků čističů. S novým ultrazvukovým řezem jsou hrany utěrek ještě hladší než tomu bylo kdykoliv dříve.
  • Mikrovláknové utěrky do interiéru Gyeon Q2M InteriorWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm) - nízká vlákna bez okrajů utěrky Gyeon Q²M LeatherWipe EVO jsou jemná, ale maximálně absorbující. Perfektní k odstranění nečistot a zbytků čisticích prostředků na jakémkoli typu koženého povrchu čalounění či sedaček. Utěrky jsou také velmi účinné na Alcantaru. Ultrazvukem řezané okraje poskytují přesné a bezpečné zakončení bez hran.
  • Mikrovláknová utěrka na okna Gyeon Q2M GlassWipe EVO (40 x 40 cm) - nízký vlas a bez okrajů, to je Gyeon Q²M GlassWipe EVO - jemná, ale velmi účinná mikrovláknová utěrka pro péči o okna. Q²M GlassWipe EVO je nejúčinnější utěrka a způsob, jak vyčistit sklo beze šmouh a možných škrábanců. Se svou gramáží 390 gsm absorbuje nečistoty a spolu s vámi zvoleným čističem skla zanechá za sebou jen čisté a průhledné sklo.
  • Čisticí aplikátor Gyeon Q2M ScrubPad EVO (8 x10 cm) - oboustranný čisticí nástroj pro interiéry vozidel. Bílá strana je ideální pro čištění kůže nebo odstraňování usazených nečistot na plastovém obložení. Černá pěnová strana účinně sbírá prach. Plně syntetické materiály zůstávají po mnoha použitích jako nové. Velikost a tvar jsou vhodné pro čištění složitě tvarovaných prvků nebo štěrbin v interiérech automobilů.
  • Keramický povlak na okna Gyeon Q2 View EVO (20 + 20 ml) - ochranný povlak na okna s dlouhotrvajícím vodoodpudivým účinkem. Na trhu je k dispozici mnoho hydrofobních povlaků, ale trvanlivost není jejich silnou stránkou. Q2 View EVO kombinuje dvě z nejžádanějších vlastností tohoto typu výrobku. Po dobu až 12 měsíců zůstává na nejintenzivněji používaném čelním skle a zároveň zajišťuje stále stejnou vodoodpudivost. Na bočních oknech může vydržet fungovat až 36 měsíců. Příprava povrchu je ale naprosto zásadní. Sada Gyeon Q² View EVO se skládá ze dvou výrobků, a to: Q² Cleanse (leštěnka na skla) a Q² Repel EVO (samotný hydrofobní povlak). Nikdy nevynechávejte proces odmaštění s Q² Cleanse, který není pouze čistič, ale vytváří také pojící vrstvu, která zaručuje dokonalé přilnutí ochrany ke sklu. Předpokládáme, že čím horší podmínky na silnici, tím více by se měl řidič soustředit na řízení vozidla. View Q² poskytuje mnohem lepší výhled na silnici tím, že udržuje okna čistá, odpuzuje vodu, nečistoty a zvyšuje tak viditelnost. Hlavním úkolem Q² View je tedy zvýšit vaši bezpečnost i pohodlí při jízdě v obtížných podmínkách na silnici (při jízdě v dešti, v noci...), protože si řidič mnohem dříve všimne různých překážek a nebezpečí a může rychleji reagovat. 
  • Keramický povlak na kola Gyeon Q2 Rim EVO (30 ml) - speciální keramický nanopovlak na disky kol, který odolává vysokým teplotám. Na trhu jsou k dispozici různé typy ráfků, např. lakované, eloxované nebo leštěné. Q² Rim EVO je vhodným produktem pro ochranu každého z nich. Dokonce i majitelé modelů s leštěnými límci po aplikaci Q2 Rim EVO zjistí, že potřeba přeleštění pro tzv. zrcadlový efekt je podstatně méně častá. Q² Rim EVO se aplikuje pouze v jedné silnější vrstvě. Pokud si přejete prodloužit její trvanlivost, může být ochrana i vrstvena. Mezi vrstvami je třeba dodržet rozestup minimálně 4 hodiny. Povlak může být aplikován na všechny povrchy ráfků, a to jak lesklé, tak matné. Kola, která jsou těsně u motorového prostoru nebo hned vedle výfuku, jsou komponenty nejvíce vystavené vysokým teplotám. Q² Rim EVO má vytrvalostní schopnost přesahující 800 °C bez poškození původních vlastností. Skutečnost, že je tento keramický povlak zaměřen výhradně na disky kol je výhoda, a představuje novou úroveň kvality v oblasti ochrany kol. Podobně jako jiné povlaky na bázi SiO₂ nabízí Q² Rim EVO vynikající samočisticí schopnosti. Výsledkem je zkrácení času potřebného k udržbě kol, a to zejména těch, která mají složitý design. Q² Rim EVO chrání kola před nadměrným usazováním prachu z brzdového obložení a usnadňuje pravidelné mytí kol tlakovou vodou. S pomocí pH neutrálního čističe kol bude navíc celý proces mnohem jednodušší. Q² Rim EVO je také odolný vůči agresivnějším čisticím prostředkům.
  • Keramická ochrana na plasty Gyeon Q2 Trim EVO (30 ml) - složení, které umožňuje jeho aplikaci na nejrůznější části vozidla, jako jsou plasty s vlastní strukturou, na nelakované plasty, na takzvané klavírní černé povrchy, které jsou nejproblematičtější pro údržbu, a na kryty koncových světel a světlometů. Q² Trim není pouze ochranný povlak, ale představuje velmi silné regenerační vlastnosti pro povrchy, kam se aplikuje. Je to vysoce moderní ochrana plastů s dlouhotrvajícím účinkem - až 24 měsíců. Je zcela běžné pozorovat blednutí nebo odbarvení plastových částí automobilu pod vlivem UV záření nebo chemických látek používaných v mycích linkách. Q² Trim EVO zachovává dlouhotrvající sytost barev, což se promítá do vzhledu matných i saténových plastových povrchů. Ani po 12 měsících se efekt sytosti barev nesnižuje, což často znamená překročení životnosti tradičních ochran. Hlavním rozdílem mezi Q² Trim EVO a různými dalšími produkty pro obnovu plastových povrchů je jeho čistá SiO₂ báze. Nazanechává olejovou vrstvu na povrchu, ale silně se váže na jeho strukturu a zanechává silnou ochrannou vrstvu. Q² Trim poskytuje výrazný, dlouhodobě obnovující efekt.
  • Keramická ochrana na kůži Gyeon Q2 LeatherShield EVO - pokročilý keramický povlak speciálně vyvinutý pro automobilovou kůži. Q² LeatherShield EVO je vhodný pro všechny typy vyráběné kůže. Nemění vzhled vašeho čalounění. Je velmi snadno aplikovatelný v pouze jediné vrstvě. Před aplikací zajistěte, abyste kůži dobře vyčistili a odstranili případné zbytky čističe. Doporučujeme (!) použít jeden z vysoce efektivních čističů Q²M LeatherCleaners. Q² LeatherShield EVO je ochrana se složením na bázi SiO₂, která je speciálně vyvinutá pro všechny typy moderních potahů z automobilové kůže. Poskytuje vynikající ochranu proti nečistotám, UV paprskům a nárokům každodenního používání. Byla testována na všech typech kůže, poskytuje skvělou ochranu a zanechává plně matný povrch. Kůže po nanesení ochrany neztvrdne, ani se nezvyšuje její kluzkost, ale ponechává si svoje původní vlastnosti.
  • Sada nástrojů pro aplikaci PPF fólie Gyeon Q2M PPF Installer Kit - sada, která byla vytvořena, aby poskytla novým wrapperům vše potřebné k úspěšné a přesné aplikaci Gyeon PPF fólií a zajistila optimální výsledky a perfektní povrchovou úpravu. Tato sada slouží k vybavení každého profesionálního wrappera vhodnými nástroji pro každou fázi aplikace fólie, a to od přípravy povrchu až po konečnou úpravu. Každá součást sady byla vybrána tak, aby usnadnila práci a zlepšila kvalitu instalace. Přiložené nástroje jsou ideální pro manipulaci, řezání a přesné umístění fólie, čímž snižují riziko chyb a poškození materiálu. Tato sada vyniká úplností a kvalitou obsaženého nářadí, které bylo speciálně vybráno a navrženo pro instalaci PPF fólií. Představuje all-in-one řešení pro instalační firmy. Poskytuje vše potřebné pro zahájení práce s PPF fóliemi, zlepšuje efektivitu práce a kvalitu konečného výsledku. Investice do instalační sady Gyeon PPF představuje zásadní krok pro profesionální wrappery, kteří chtějí zajistit maximální spokojenost zákazníků.
  • Lubrikant pro aplikaci PPF folií Gyeon Q2M PPF Slip (4 l) - nejnovějším přírůstkem do specializované řady PPF Gyeon. Přichází jako ultimátní řešení navržené speciálně pro práci "ruku v ruce" s ochrannými PPF fóliemi Gyeon. Samozřejmě jej můžete použít i s jakoukoli jinou fólií na trhu. Jeho vysoká koncentrace umožňuje ředění až do poměru 1:100. Stačí přidat 10 až 15 ml na jeden litr demineralizované (destilované) vody - získáte tak dostatečné množství kluzného roztoku připraveného k okamžitému použití. V případě potřeby můžete upravit poměr podle svých osobních preferencí.
  • Odmašťovač Gyeon Q2M Degrease Tabs 10-pack - příprava povrchu je klíčová činnost pro správnou funkčnost jakékoliv ochrany. Bez ohledu na to, zda-li budete ošetřovat lak, plast či sklo, povrch musí být před aplikací ochrany řádně odmaštěn a zbaven dříve aplikované ochrany a veškerých mastnost. Tablety Q2M Degrease Tabs byly navrženy tak, aby zbavily povrch veškerých lešticích past nebo dříve aplikovaných ochran, aby byl povrch dokonale odmaštěný, čistý a připravený na novou ochranu. Gyeon Q2M Degrease Tabs 10-pack je koncentrovaný odmašťovací roztok v tabletách. Složení Q²M Degrease Tabs zajišťuje účinné a silné odstranění všech olejů a past, které mohly zůstat na povrchu laku po fázi leštění, a to bez vedlejších účinků a nutnosti dlouhodobého odpařování. Postačí vůz jednoduše umýt s pomocí těchto tablet a můžete si být jisti 100% výsledkem.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Související produkty

Gyeon Q2M Smoothie EVOMycí rukavice Gyeon Q2M Smoothie EVONovinkaRychlý náhled (6 hodnocení)mikrovláknová mycí rukavice549 KčSklademGyeon Q2M SilkDryer EVO (90 x 70 cm)Sušicí ručník Gyeon Q2M SilkDryer EVO (90 x 70 cm)NovinkaRychlý náhled (8 hodnocení)sušicí ručník, rozměry 90 x 70 cm, gramáž 530 gsm599 KčSklademGyeon Q2M SilkDryer EVO Classic (90 x 70 cm)Sušicí ručník Gyeon Q2M SilkDryer EVO Classic (90 x 70 cm)NovinkaRychlý náhledsušicí ručník, rozměry 90 x 70 cm, gramáž 530 gsm529 KčSklademGyeon Q2M SoftDryer EVO (80 x 60 cm)Sušicí ručník Gyeon Q2M SoftDryer EVO (80 x 60 cm)NovinkaRychlý náhled (8 hodnocení)sušicí ručník, rozměry 80 x 60 cm349 KčSklademGyeon Q2 View EVO (20 + 20 ml)Keramický povlak na okna Gyeon Q2 View EVO (20 + 20 ml)NovinkaRychlý náhledtekuté stěrače, životnost 1 rok, 20 + 20 ml949 KčSklademGyeon Q2 Rim EVO (30 ml)Keramický povlak na kola Gyeon Q2 Rim EVO (30 ml)NovinkaRychlý náhledkeramická ochrana kol, životnost 12 měsíců, 30 ml1.219 KčSklademGyeon Q2 Trim EVO (30 ml)Keramická ochrana na plasty Gyeon Q2 Trim EVO (30 ml)NovinkaRychlý náhledkeramická ochrana na plasty, životnost 24 měsíců, 30 ml1.199 KčSklademGyeon Q2M SoftWipe EVO (40 x 40 cm)Mikrovláknová utěrka Gyeon Q2M SoftWipe EVO (40 x 40 cm)NovinkaRychlý náhled (8 hodnocení)ultrajemná mikrovláknová utěrka, rozměry 40 x 40 cm, gramáž 350 gsm159 KčSklademGyeon Q2M PPF Installer Kit Doprava zdarmaSada nástrojů pro aplikaci PPF fólie Gyeon Q2M PPF Installer KitNovinkaRychlý náhledsada profesionálních nástrojů navržených speciálně pro aplikaci PPF fólií5.739 KčSklademGyeon Q2M PPF Slip (4 l)Lubrikant pro aplikaci PPF fólií Gyeon Q2M PPF Slip (4 l)NovinkaRychlý náhledkoncentrovaný PPF lubrikant určený pro umístění a aplikaci PPF fólií1.999 KčSklademGyeon Q2M Degrease Tabs 10-packOdmašťovač Gyeon Q2M Degrease Tabs 10-packNovinkaRychlý náhledefektivní inspekční odmašťovač povrchu před aplikací keramických ochran259 KčSklademGyeon Q2M Suede EVO (40 x 40 cm)Mikrovláknová utěrka Gyeon Q2M Suede EVO (40 x 40 cm)NovinkaRychlý náhledextra jemná semišová utěrka z mikrovlákna, rozměry 40 x 40 cm, gramáž 200 gsm99 KčSklademGyeon Q2M Suede EVO 10-Pack (10 x 10 cm)Mikrovláknové utěrky Gyeon Q2M Suede EVO 10-Pack (10 x 10 cm)NovinkaRychlý náhledextra jemná semišová utěrka z mikrovlákna, rozměry 10 x 10 cm, gramáž 200 gsm, cena za 10 ks209 KčSklademGyeon Q2M Suede EVO 10-Pack (20 x 20 cm)Mikrovláknové utěrky Gyeon Q2M Suede EVO 10-Pack (20 x 20 cm)NovinkaRychlý náhledextra jemná semišová utěrka z mikrovlákna, rozměry 20 x 20 cm, gramáž 200 gsm, cena za 10 ks359 KčSklademGyeon Q2M Suede EVO 2-Pack (40 x 40 cm)Mikrovláknové utěrky Gyeon Q2M Suede EVO 2-Pack (40 x 40 cm)NovinkaRychlý náhledextra jemná semišová utěrka z mikrovlákna, rozměry 40 x 40 cm, gramáž 200 gsm, cena za 2 ks199 KčSklademGyeon Q2 LeatherShield EVO (100 ml) Doprava zdarmaKeramická ochrana na kůži Gyeon Q2 LeatherShield EVO (100 ml)NovinkaRychlý náhledkeramická ochrana na kůži, 100 ml2.239 KčSklademGyeon Q2 LeatherShield EVO (50 ml)Keramická ochrana na kůži Gyeon Q2 LeatherShield EVO (50 ml)NovinkaRychlý náhledkeramická ochrana na kůži, 50 ml1.259 KčSklademGyeon Q2M ScrubPad EVO (8 x10 cm)Čistící aplikátor Gyeon Q2M ScrubPad EVO (8 x10 cm)NovinkaRychlý náhledčistící aplikátor, 8 x 10 cm199 KčSklademGyeon Q2M GlassPack EVO (40 x 40 cm)Mikrovláknové utěrky na okna Gyeon Q2M GlassPack EVO (40 x 40 cm)NovinkaRychlý náhledsada utěrek pro efektivní péči o okna, rozměry 40 x 40 cm, 2 ks289 KčSklademGyeon Q2M InteriorPack EVO (40 x 40 cm)Sada utěrek Gyeon Q2M InteriorPack EVO (40 x 40 cm)NovinkaRychlý náhledsada 4 kusů mikrovláknových utěrek pro údržbu interiéru automobilu, koženého čalounění a čištění oken519 KčSklademGyeon Q2M InteriorWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm)Mikrovláknové utěrky do interiéru Gyeon Q2M InteriorWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm)NovinkaRychlý náhledmikrovláknová utěrka na interiér, rozměry 40 x 40 cm, 2 ks289 KčSklademGyeon Q2M LeatherWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm)Mikrovláknové utěrky do interiéru Gyeon Q2M InteriorWipe EVO 2-Pack (40 x 40 cm)NovinkaRychlý náhledmikrovláknová utěrka na péči o kůži, rozměry 40 x 40 cm, 2 ks269 KčSklademGyeon Q2M GlassWipe EVO (40 x 40 cm)Mikrovláknová utěrka na okna Gyeon Q2M GlassWipe EVO (40 x 40 cm)NovinkaRychlý náhledutěrka pro efektivní péči o okna, rozměry 40 x 40 cm189 KčDočasně nedostupné

Podobné články

Nové přípravky Fictech a plošné zlevnění
Z Francie k nám přichází novinky od značky Fictech. Nově u nás najdete rozšířenou řadu přípravků na péči o motocykly a kompletní inovovanou řadu keramických povlaků XPERT.
Celý článek
Nové přípravky, které vám přijdou vhod na jarní sezónu
Michael Cipriani a jeho značka Infinity Wax uvádí na trh spoustu zajímavých novinek, které už máme v naší nabídce. Nesmíte je přehlédnout - doporučujeme kliknout!
Celý článek
Nové lešticí pasty a sety od Auto Finesse
Pro příznivce značky Auto Finesse máme dobrou zprávu. Zařadili jsme do nabídky jejich nové, profesionální lešticí pasty, které sklízejí v UK velký úspěch.
Celý článek
Koch Chemie, Made in Germany
Od základu jsme přepracovali popisky produktů značky Koch Chemie a doplnili všechny novinky pro rok 2024. Doporučené ceny zůstaly beze změny.
Celý článek

Komentáře k článku