Můj účet

Nové produkty Purestar v naší nabídce

Začátkem roku 2021 jsme doplnili sklady produkty od jihokorejského výrobce Purestar a kromě již tradičních a velmi oblíbených ručníků a mikrovláknových utěrek jsme naskladnili i několik novinek. Těšit se můžete na nové modely utěrek, zvýhodněné sady i nové ručníky, aplikátory a kondicionér na obnovu mikrovláken. Všechny novinky si shrneme na následujících řádcích.

Mikrovláknové utěrky

  • Purestar Premium Buffing Towel Orange - nejvyšší modelová řada byla doplněna o utěrku v krásné jemně oranžové barvě. Vše ostatní zůstává stejné. I s touto utěrkou si můžete užívat brutální gramáž a dokonalou jemnost v nové barvě. 
  • Purestar Plush Light Buffing Towel Gray - odlehčená varianta naší nejprodávanější utěrky v historii Ahifi má našlápnuto stát se naším novým bestsellerem. Ultrajemná načechraná mikrovlákna, vysoká odolnost, gramáž 380 gsm a to vše za pouhých 129 Kč. 
  • Purestar Brownie Buffing Towel - základní univerzální utěrka v hnědé barvě, gramáží 320 gsm a rozměru 40 x 40 cm. Ideální základní utěrka na sleštění keramiky, sealantu nebo čištění plastů. Baleno po 2 kusech. 
  • Purestar Speed Polish Multi Towel Light - cenově zvýhodněná sada celkem 9 utěrek v krásných pastelových barvách, které využijete jako ideální základní utěrky. Gramáž 320 gsm, vlákna s uzavřenou smyčkou a rozměry 33 x 33 cm.
  • Purestar Two Face Buffing Towel Yellow/Mint - Další zvýhodněná sada tentokrát 6 dvoustranných utěrek v líbivé žluté a mentolové barvě, gramáží 320 gsm a rozměru 32 x 32 cm.

Sušící ručníky, aplikátory a další příslušenství

  • Purestar Duplex Drying Towel Blue S - Již jste si zvykli kupovat k velkému ručníku Duplex i malý pro usušení hůře dostupných míst. Šedou, limetkovou a růžovou barvu nyní doplňuje ručník v modré barvě.
  • Purestar Duplex Drying Towel White S - a modrou nekončíme. Tento oblíbený mini ručník můžete zakoupit nově také v bílé barvě. Celkem tedy je na výběr z pěti různých odstínů, ze kterých si už vybere opravdu každý. 
  • Purestar Soft Applicator Gray - extra jemný aplikátor z těch nejjemnějších mikrovláken znáte již v barevné kombinaci fialová/zelená. Nyní tento oblíbený aplikátor můžete zakoupit také v tradiční šedé barvě. V balení najdete hned dva tyto aplikátory.
  • Purestar Soft Applicator White - totožný aplikátor jen v bílé barvě. Své využití najde nejen na aplikaci vosku, sealantu nebo glaze, ale i na čištění interiérových plastů nebo kožených povrchů. Taktéž baleno po 2 kusech v uzavíratelném obalu.
  • Purestar Microfibre Restore - produkt, který na našem trhu chyběl. Microfibre Restore není klasický prací prostředek na mikrovlákna, ale kondicionér na obnovení mikrovláken, který i starým ručníkům a utěrkám vrátí původní vlastnosti. 
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Novinky Tershine pro rok 2021
Tobias Ericson a jeho tým přináší do roku 2021 zajímavé novinky, např. svoji první keramickou ochranu Magnify Coating. Podařilo se nám také vyjednat nižší ceny.
Celý článek
Nové produkty od ValetPRO v nabídce
ValetPRO patří mezi dlouhodobě ověřené značky v našem sortimentu. Máme zde několik novinek a plošné snížení cen u všech produktů.
Celý článek
Typy mikrovláknových utěrek a jejich použití
Mikrovláknové utěrky jsou nezbytnou pomůckou při péči o auta a jejich kvalita i správné použití může ovlivnit výsledek práce. Více o utěrkách a jejich použití v našem článku.
Celý článek
Infinity Wax přichází s grafenem
Začalo to voskem, následoval sealant, keramika a teď zde máme grafen. Nová technologie ochrany laku a vysokého lesku! Novinky od anglických Infinity Wax.
Celý článek
Nové produkty od Sam's Detailing
Jednotlivé značky autokosmetiky se předhání, která má nejúčinnější produkt, lepší obal nebo delší výdrž. Do tohoto "souboje" přichází novinky od Sam's Detailing. Většinu již máme skladem.
Celý článek
Novinky Purestar ve znamení letních barev
Oblíbený jihokorejský výrobce mikrovláknových utěrek a sušících ručníků představil novinky pro sezónu 2020, které již u nás můžete zakoupit. Více informací v naší aktualitě.
Celý článek
Prémiové mikrovláknové utěrky a ručníky Purestar!
Neustále pracujeme na tom, abychom přinášeli zajímavé produkty z celého světa. S příchodem podzimu vám představujeme prémiové utěrky a sušící ručníky PURESTAR.
Celý článek

Komentáře k článku