Můj účet

Prémiové lampy Unilite - novinky pro rok 2022

Mít kvalitní světlo je alfa omega nejen při detailingu, jak se dnes s oblibou údržbě auta říká. Kvalitním světlem myslíme vysoce nasvícený povrch nebo prémiové lampy, které Unilite značka nabízí. Kvalitní svítilnu či lampu ale můžete použít i při sportu, v lese, při domácích pracech atd atd. Značku Unilite můžete snadno identifikovat pomocí výrazné zeleno-žluté barvy. Toto barevné provedení není jen pro estetický dojem, ale hlavně kvůli tomu, aby se lampa rychle našla, když ji zrovna hledáte. Pro rok 2022 si Unilite nachystal několik novinek, ze kterých je nejzásadnější moderní bezdrátové nabíjení, což se bude každému v dílně nebo doma v garáži líbit. Bohužel u značky Unilite došlo ke zdražení všech stávajíích produků, díky rostoucím cenám surovin a nákladům na proclení, díky Brexitu.

Představení novinek Unilite

  • Cenově dostupná čelovka Unilite HT-450 - čelovka s kompaktním designem, která nabízí dva režimy LED diod - jedno hlavní 450 lumenů bílé 6500k CREE LED světlo a další 250 lumenů bílý bodový paprsek CREE LED, 6500k.
  • Střední třída Unilite HT-650R - čelovka s duálním výkonem 650 lumenů. Obsahuje 650 lumenů COB LED, 6500K světlo a další 450 lumenů CREE LED bodový paprsek, 6500K. Díky pevné kontrukci ABS plastu a pogumovanému povrchu vydrží i velmi drsné zacházení.
  • 360° pracovní světlo Unilite RL-5250 - specifické kulaté světlo s výkonem 5250 lumenů 50W při 160 x SMD LED diodách a teplotě 6500k. Tato svítilna je vyrobena z ultra pevná nylonová polymerová slitiny, která vydrží snad vše.
  • Přenosné pracovní světlo Unilite SLR-3500 - ultra jasné, 3500 lumenové pracovní LED světlo s powerbankou a dobíjecí baterií. Světlo, které je vyrobeno z tvrzeného polykarbonátu s antireflexní čočkou.
  • Silné přenosné pracovní světlo Unilite SLR-5500 - ultra jasné, 5500 lumenové pracovní LED světlo s vestavěnou powerbankou a dobíjecí baterií. Světlo, které je vyrobeno z tvrzeného polykarbonátu s antireflexní čočkou.
  • Detailingová lampa Unilite SLR-4400 - dobíjecí lampa, která poskytuje ultra silný výstup 4400 lumenů. Disponuje duálním napájením, které lze používat prostřednictvím integrované dobíjecí baterie, nebo zapojit přímo do síťové zásuvky. Světlo je vyrobeno z tvrzeného, tlakově litého hliníku se super odolnou odolností proti nárazům IK07. Stupeň krytí IP65 poskytuje vysokou ochranu proti vodě a prachu a jeho robustní 180° nastavitelný stojan/rukojeť zajišťuje umístění v mnoha pozicích.
  • Velká detailingová lampa Unilite SLR-6000 - velká dobíjecí lampa, která poskytuje ultra silný výstup 6000 lumenů. Disponuje duálním napájením, které lze používat prostřednictvím integrované dobíjecí baterie nebo zapojit přímo do síťové zásuvky. Světlo je vyrobeno z tvrzeného, tlakově litého hliníku se superodolnou odolností proti nárazům IK07. Stupeň krytí IP65 poskytuje vysokou ochranu proti vodě a prachu a jeho robustní 180° nastavitelný stojan/rukojeť zajišťuje umístění v mnoha pozicích.
  • Pracovní světlo Unilite WCHX7 - první kompaktní pracovní svítilna s bezdrátovým nabíjením. 700 lumen COB LED s 6500k čistě bílým světlem nabízí dostatek světla a další 275 lumen bodový paprsek LED nabízí dálkový paprsek. Světlo má ultra pevnou konstrukci z nylonu, hliníku a TPR nabízí ultra pevné IP65 IK07 IP, které umožňuje vysokou odolnost proti prachu a vodě, ultra tvrdou odolnost proti nárazům a také ochranu proti nárazu při pádu z výšky až 2 m.
  • Ruční svítilna Unilite WCFL12 - zbrusu nová, super jasná 1200 lumen svítilna s možností bezdrátového nabíjení. Je vyrobena z ultra pevného nylonu, hliníku a TPR a může se pochlubit působivým hodnocením IP68/IK07, které nabízí vysokou ochranu před prachem a vodou a extrémně tvrdou odolnost proti otřesům a také odolnost vůči pádu z výšky až 2 m.
  • Nabíjecí stanice Unilite WCSGL - ultra odolná bezdrátová nabíjecí podložka pro novou řadu bezdrátových nabíjecích LED pracovních světel a také chytrých telefonů. Tato nabíjecí podložka s ultra tuhou ABS a nylonovou polymerovou konstrukcí nabízí odolnost proti nárazům IK07. Silné magnety na zadní straně umožňují snadnou montáž na magnetické povrchy a také vestavěné otvory pro šrouby pro trvalou montáž na stěnu. Ideální pro nabíjení jednoho zařízení.
  • Duální nabíjecí stanice Unilite WCDBL - ultra odolná duální bezdrátová nabíjecí podložka pro novou řadu bezdrátových nabíjecích LED pracovních světel a také chytrých telefonů. Tato nabíjecí podložka s ultra tuhou ABS a nylonovou polymerovou konstrukcí nabízí odolnost proti nárazům IK07. Silné magnety na zadní straně umožňují snadnou montáž na magnetické povrchy a také vestavěné otvory pro šrouby pro trvalou montáž na stěnu. Ideální pro nabíjení dvou zařízení.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Rozšíření nabídky a zlevnění u Fictech
Francouzská značka autokosmetiky Fictech u nás nyní prošla důkladnou revizí - kompletní snížení doporučených cen, doplnění spousty novinek a zavedení plošné slevy -12 %!
Celý článek
Leštící pasty Scholl Concepts
Rozšiřujeme naši nabídku o produkty pro strojní leštění laku. Jedná se o německou značku Scholl Concepts, která nabízí prémiové pasty a leštící kotouče.
Celý článek
Poorboy's - kompletní aktualizace
Zařadili jsme do nabídky 6 novinek od značky Poorboy's a celý sortiment jsme zlevnili. Nyní je bestseller Natural Look ještě dostupnější!
Celý článek
Plošné zlevnění značky CarPro!
Jihokorejská značka CarPro se řadí k velmi úspěšným značkám. My jsme moc rádi, že dodavatel snížil ceny a my vám tak můžeme CarPro nabídnout za lepší, trvale snížené ceny!
Celý článek

Komentáře k článku