Můj účet

Poorboy's - novinky a snížení cen

Americká značka Poorboy's je na českém trhu specifická v tom, že si zákazníci oblíbili určité produkty, které nakupují často a opakovaně. Na druhou stranu je zde ale spousta zajímavých produktů, kterých si nevšímájí, a to je škoda. Chceme vám ukázat 6 novinek, nejvíce oblíbené produkty, ale právě i produkty, které jsou také super, ale čekají na svoje objevení. V souvislosti s aktualizací došlo k plošnému snížení cen.

10 nejoblíbenějších produktů od Poorboy's World

  1. Asi každý zná oživovač plastů s vůní třešní Poorboy's Natural Look  - čistič na palubní desku a další plasty v interiéru vozu. Je na vodní bázi a s patentovanou ochranou proti UVA a UVB záření. Zanechává na plastu, vinylu nebo kůži suchý, čistý a nový vzhled. Výsledek po čištění je matný efekt.
  2. Růžový sealant na disky Poorboy's Wheel Sealant (237 ml) - dlouhodobá ochrana kol tam, kde je problém s usazováním brzdového prachu, což je de facto u všech aut. Chrání proti oxidaci a má neskutečnou vlastnost - dokonalé odpuzování vody. Na co nesmíme zapomenout je podmanivá vůně sealantu, konkrétně vůně ovocné žvýkačky.
  3. Šikovný odstraňovač ptačího trusu Poorboy's Bird Sh#t Remover - rychlý a bezpečný způsob, jak odstranit ptačí trus, dehet, mrtvý hmyz nebo mízu ze stromu. Je šetrný k laku i voskům a můžete jej použít i na sklo, plasty, vinyl, chrom a další povrchy.
  4. Odstraňovač hmyzu Poorboy's Bug Squash - rychlý a bezpečný k odstranění mrtvého hmyzu, asfaltu, nečistot, silniční špíny a soli z vozidel. Hlavní předností přípravku je kromě vysoké účinnosti jeho šetrnost. PH neutrální složení je šetrné k laku a všem dalším částem vozidla, na kterých je aplikován vosk, sealant nebo keramická  ochrana laku.
  5. Velmi jste si oblíbili i čistič na skla Poorboy's Glass Cleaner - můžete ho používat na slunci i ve stínu, což každý čistič oken nesvede. Rychle schne a nezanechává šmouhy.
  6. Hybridní rychlý detailer Poorboy's Quick Detailer Plus QD+ - rychlý detailer s vysokým obsahem karnaubského vosku a syntetickými polymery, který vyčistí vaše vozidlo a zvýší lesk a ochranu laku. Ideální k použití po umytí vozidla, kdy vyčistí zbylé nečistoty nebo vodní kapky a prodlužuje stávající ochranu laku. Vzhledem ke svému unikátnímu složení můžete Poorboy's Quick Detailer Plus použít i jako samostatnou ochranu laku, která vydrží po dobu několika týdnů.
  7. Poorboy's Carpet and Upholstery Cleaner - bezpečný a účinný čistič na koberce a látkového čalounění v autě. Jedná se o netoxický, vysoce koncentrovaný přípravek, který emulguje nečistoty a zvedá skvrny z povrchu látky nebo koberce. Dostatečně účinný pro odstranění veškerých skvrn, přesto se nemusí po použití oplachovat.
  8. Prací prostředek pro utěrky Poorboy's Typhoon Microfiber Cleaner - vysoce koncentrovaný čisticí prostředek, který umí vyčistit všechny ručníky z mikrovlákna, mikrovláknové utěrky a mikrovláknové aplikátory.
  9. Glaze pro tmavé barvy Poorboy's Black Hole Show Glaze - snadno aplikovatelný glaze pro tmavé laky. Nejprodávanější produkt značky Poorboy's na světe. Pomáhá vytěžit maximum z tmavých barev a pomáhá skrývat lehké hologramy, škrábance a barevné nedokonalosti.
  10. Glaze pro světlé barvy Poorboy's White Diamond Show Glaze - snadno aplikovatelný glaze pro světlé laky. Všechny bílé, stříbrné a světlé barvy budou svítit jako diamant. White Diamond pomáhá vytěžit maximum ze světlých barev a pomáhá skrývat lehké hologramy, škrábance a barevné nedokonalosti.

6 resp 4 novinky od Poorboy's World

  1. Čistič a odmašťovač povrchu Poorboy's Ceramic Surface Prep (473 ml) - je navržen tak, aby odstranil veškeré existující zbytky leštících past, oleje nebo povrchově aktivní látky, aby se zajistilo, že váš keramický povlak bude aplikován na skutečně čistý povrch. Obsahuje IPA (isopropylalkohol) a trojitě filtrovanou deionizovanou vodu a navíc lubrikant, aby se zabránilo poškození při stírání.
  2. Keramická ochrana plastů Poorboy's Everlasting Ceramic Trim Coating Kit (30 ml) - snadno aplikovatelný nano keramický povlak s obsahem Si02 pro texturované povrchy vnějšího obložení. Tento odolný povlak zachovává barvu nového obložení, obnovuje barvu vybledlého obložení a chrání před dalším vyblednutím vystavením UV paprskům a přírodním živlům. Everlasting Trim Coating odolává chemikáliím a kontaminantům životního prostředí a co je nejlepší, nedělá šmouhy ani se nesmývá!
  3. Keramický povlak Poorboy's SuperHydrophobic Ceramic Coating Kit (30 ml) - snadno aplikovatelný nano keramický povlak pro hladké povrchy, které zahrnují čirý lak, sklo, plast a chrom. Toto nejmodernější složení obsahuje nanočástice SiO2 suspendované v robustní, ale flexibilní termoplastické pryskyřici, která se spojí s povrchem a vytvoří pružnou keramickou vrstvu. Povrchy potažené superhydrofobním keramickým povlakem jsou odolné proti poškrábání, opotřebení a chemikáliím s ochranou, která vydrží až 3 roky.
  4. Tři nové průhledné lahve o objemu 710 ml s rozdílným rozprašovačem. Vysoce pevné a odolné lahve s měrkou a možností mixování v poměru do 1:10.

Tipy na produkty Poorboy's, které možná ještě neznáte

  • Venkovní oživovač plastů Poorboy's Trim Restorer - jedinečný přípravek, který obnovuje původní vzhled exteriérových plastů, vinylu, gumy nebo pneumatik. Díky patentovanému UV absorbéru chrání materiály před UV zářením, vyblednutím, dokáže odpuzovat vodu i nečistoty a usnadňuje údržbu zejména exteriérových plastů. Speciální složení přípravku Trim Restorer hluboce proniká do plastu, dokáže obnovit zašlé černé barvy a dodá saténový lesk. Má dlouhotrvající účinek, nezanechává lepivý povrch a nedělá mapy. 
  • Silný čistič na kola Poorboy's Spray and Rinse Wheel Cleaner - agresivní citrusový čistič na kola. Stačí nastříkat na celá kola, nechat působit a následně opláchnout proudem vody.
  • Lesk na pneumatiky Poorboy's Bold and Bright Tyre Dressing - voděodolný lesk na pneumatiky. Levné lesky na pneumatiky mohou často narušit samotnou pryž a pneumatika se tak stane nebezpečnou. Bold And Bright to ale nedělá. Bold and Bright neobsahuje ropné destiláty a dokáže pneumatiky chránit před zákeřným UVA a UVB zářením. Bold and Bright je speciálně navržen tak, aby byl suchý na dotek a mohl se aplikovat na slunci i ve stínu. Práci vám navíc zpříjemní podmanivá kokosová vůně!
  • Rychlý detailer Poorboy's Spray and Gloss - rychlý detailer s vysokým leskem. Perfektní použití na automobilových výstavách, šetrně odstraní prach, vodní skvrny nebo otisky prstů. Možno používat na všech barvách, na sklo, plast nebo chrom.
  • Osvěžovač vzduchu Poorboy's Air Freshener - Strawberry (473 ml) - ve vodě rozpustný deodorátor, který ničí plísně a bakterie. Může být nastříkán do koberce, čalounění nebo použit jako jemná mlha do interiéru automobilu. Otravný zápach už nebude mít šanci. Poorboy's osvěžovače vzduchu jsou bezpečné a snadno použitelné. Nedělají skvrny na látce. Osvěžovače vzduchu od Poorboy's dokáží zničit nežádoucí bakterie, které způsobují zápach. Tyto biocidní přípravky také pomáhají předcházet vzniku plísní a zatuchlému pachu např. u veteránů aut nebo lodí, které se nepoužívají. Vůně jahod. 
Poorboys Wheel Sealant
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Plošné zlevnění značky CarPro!
Jihokorejská značka CarPro se řadí k velmi úspěšným značkám. My jsme moc rádi, že dodavatel snížil ceny a my vám tak můžeme CarPro nabídnout za lepší, trvale snížené ceny!
Celý článek
Podzimní novinky od Sam's Detailing
S příchodem chladných podzimních dnů jsme osvěžili celý sortiment "bláznivých" detailerů z anglického Sheffieldu. Upravili jsme ceny (něco dolů, něco nahoru) a doplnili novinky.
Celý článek
Deset tipů jak připravit auto na zimu
Zima se opět blíží a letos bude pravděpodobně hodně mrazivá! I proto doporučujeme s předstihem připravit exteriér i interiér vašeho plechového miláčka na dlouhé zimní měsíce.
Celý článek
Rupes - nové pasty a kotouče
Rupes, přední světový výrobce lešticí techniky pro renovaci laku, představil nové lešticí pasty a kotouče. Ukážeme si tři nové pasty, které konečně nepráší!
Celý článek

Komentáře k článku

1|Josef Matůš , 05.12.2021, 10:46
Máte výborně vedený eshop, mimo jiné takového články - aktualizace, komentáře k již zavedeným produktům v nabídce jsou super věc, netřeba číst jen o novinkách v sortimentu, hádám, že spousta lidí (stejně jako já) si najde dobrý produkt a zůstává u něho... :-)
Odpověď: Odborný prodejce - AHIFI.CZ, 06.12.2021 11:10
Dobrý den Vážený zákazníku, jsme velmi rádi, že jste spokojen a převelice děkujeme za pochvalu, moc si toho vážíme :)