Můj účet

Výprodej sortimentu Mac Audio se slevou až 42%

Populární německý výrobce Mac Audio, v jehož nabídce najdete zejména cenově dostupné produkty pro ozvučení vozidel se skvělým poměrem ceny a kvality, se rozhodl po dlouhých 35 letech fungování ukončit kompletní produktovou nabídku. V domovském Německu, ale i v České republice a dalších sousedních zemích patřily produkty Mac Audio k těm vůbec nejpopulárnějším a například reproduktory Mac Audio APM Fire 2.16 se staly dokonce těmi nejprodávanějšími v historii našeho eshopu. Zároveň získaly hned 4x po sobě ocenění srovnávacího portálu Heureka produkt roku pro nejprodávanější produkt v dané kategorii. Víc jich bohožel nezíská, protože společně se všemi ostatními produkty Mac Audio končí s tím, že se vedení společnosti rozhodlo všechny své síly soustředit na trh s ozvučením domácností, kde vlastní značky Magnat, Jamo nebo nově i Onkyo a mnoho dalších.

Poslední možnost zakoupit produkty Mac Audio, nyní za výprodejové ceny!

V souvislosti s ukončením prodeje produktů Mac Audio nám jako výhradnímu dovozci do České republiky bylo nabídnuto odkoupení zbývajících skladových zásob. Neváhali jsme tedy a zakoupili velké množství těch nejpopulárnějších produktů, které jsme následně dali do výprodejové akce. Nyní můžete tedy se slevou až 42% zakoupit populární reproduktory modelových řad APM Fire, Mac Mobil Street nebo BLK a samozřejmě i neméně oblíbené zesilovače MPexclusive a Edition S. Ačkoliv produkty značky Mac Audio patří mezi ty nejprodávanější na našem eshopu, hledat přímou náhradu nebudeme. V podobné cenové kategorii máme v nabídce například americký Powerbass, jehož produkty základních řad nabídnou vyšší kvalitu za danou cenu a zmínit můžeme i základní řady italského výrobce Hertz. Slevy platí samozřejmě pouze do vyprodání zásob, poté budou všechny produkty Mac Audio skryty. 

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku

2|Pavel Štrobach , 13.09.2022, 09:52
Dobrý den.Můžete mi prosím doporučit nějaké reproduktory do vozuMercedes Benz Viano W639r.v.2007?Děkuji
Odpověď: Lukáš Zemánek - AHIFI.CZ, 14.09.2022 10:22
Dobrý den Vážený zákazníku, u tohoto vozidla se nabízí více variant nového ozvučení kontaktujte nás prosím s tímto dotazem na email dotazy@ahifi.cz , kde Vám dokážeme více poradit. 
1|David Palotáš , 17.09.2022, 19:47
Dobrý den mam autorádio .MAC 310 jaký mi doporučíte mikrofon na telefonování děkuji
Odpověď: Lukáš Zemánek - AHIFI.CZ, 21.09.2022 10:40
Dobrý den Vážený zákazníku, pokud se jedná o 3,5 Jack pak je možné použít mikrofon do Densionu