Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Škoda Citigo

Na výměnu předních reproduktorů ve Škodě Citigo použijte

Průměr reproduktorů ve Škoda Citigo je standardních 165 mm. Náš Tip na nové přední reproduktory pro Škoda Citigo jsou 2-pásmové komponentní reproduktory Gladen Alpha 165. Výškové reproduktory můžete umístit na dveře ke zpětnému zrcátku nebo do rohu palubní desky nebo na původní pozici v A sloupku (v základní verzi ale nejsou), pro viditelnou "povrchovou" montáž využijte plastové domečky, které jsou součástí balení nových reproduktorů. Nový středobas se našroubuje do MDF podložky. Kabely můžete bez problémů ponechat originální z výroby. Abyste si hudbu v autě užili opravdu naplno, doporučujeme tlumení dveří. Na kvalitní vytlumení 1 dveří použijte 3 (5 dveřová verze) resp. 4 pláty (3 dveřová verze) tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který roztříhnete na 1/4 nebo ideálně na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Nově jsme pro snadný výběr reproduktorů vytvořili sety reproduktorů přímo pro Škoda Citigo.

Vytlumení dveří Škoda Citigo

Na výměnu zadních reproduktorů Škoda Citigo použijte

Velikost resp. průměr zadních reproduktorů ve Škodě Citigo v 5-dveřovém provedení je 16,5 cm. Náš Tip na zadní reproduktory do Škoda Citigo jsou koaxiální reproduktory Gladen Alpha 165 coax. Opět doporučujeme i zadní dveře vytlumit při montáži nových reproduktorů. Počet plátů na 1 zadní dveře: 3 pláty Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát Gladen Aero Wave, který nastříháte na 1/4 nebo ideálně na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu za středobas.

Tlumení zadních dveří Škoda Citigo

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Nechce se vám zaobírat s montáží a rozděláváním dveří? Vaše auto můžete svěřit nám, my vám provedeme na přání instalaci v naší montážní dílně v Brně. Na montáž se můžete objednat telefonicky na 602 547648, na emailu montaze@ahifi.cz nebo se zastavte na prodejně v Brně.
Autor: Alžběta Mareková
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku