Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Škoda Fabia 2

Na výměnu předních reproduktorů ve Škodě Fabia 2 použijte

Přední reproduktory ve Škoda Fabia 2 mají původní rozměr 165 mm a proto je snadné je vyměnit za nové, výrazně lepší. Naše doporučení na nové přední reproduktory pro Škoda Fabia 2 jsou německé reproduktory Gladen Alpha 165. Nové výškové reproduktory je potřeba správně uchytit, doporučujeme uchycení např. pomocí tavné pistole. Prostor pro montáž nových výškových reproduktorů je třeba upravit, ubrousit nebo vystříhat část původního uchycení. Přívodní kabely můžete ponechat originální z výroby. Abyste si hudbu v autě užili opravdu naplno, doporučujeme tlumení dveří. Na kvalitní vytlumení 1 dveří použijte 3, ideálně 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který roztříhnete na 1/4 nebo ideálně na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Abychom vám výběr co nejvíce usnadnili, vymysleli jsme pro vás sety reproduktorů do Škoda Fabia 2.

Tlumení dveří Škoda Fabia 2

Na výměnu zadních reproduktorů Škoda Fabia 2 použijte

Velikost zadních reproduktorů ve Škodě Fabia 2 je 16,5 cm. Náš Tip na zadní reproduktory do Škoda Fabia 2 jsou reproduktory Gladen Alpha 165 coax. Opět doporučujeme i zadní dveře vytlumit, počet plátů na 1 zadní dveře: 3 pláty Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát Gladen Aero Wave, který nastříháte na 1/4 nebo ideálně na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu rovnou za středobas.

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Myslíte si, že montáž nezvládnete nebo nemáte kde nové reproduktory do Škoda Fabia 2 namontovat? Využijte možnosti odborné instalace v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž nových reproduktorů. Montáž můžete objednat telefonicky na 602 547648, na emailu montaze@ahifi.cz nebo se zastavte na prodejně v Brně.

Autor: Alžběta Mareková
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku