Můj účet

Pewag - sněhové řetězy nejvyšší kvality

Na konci roku 2023 jsme začali intenzivně doplňovat nnáš e-shop novou sekci zboží - rakouské sněhové řetězy Pewag, sněhové řetězy té nejvyšší kvality. V roce 2024 budeme náš sortiment postupně rozšiřovat o další autodoplňky, chceme tak naši nabídku dále zvětšovat a nabízet našim zákazníkům široké portfolio produktů na auto. V nových prostorách v brněnské Líšni se nám otevřely větší možnosti skladových prostor a možnosti zvětšit náš team, který je v současnosti už na čísle 30 zaměstnanců. Můžeme se tak profesionálně věnovat vyřizování objednávek, dotazů, prodeji, montážím atd. V minulém roce jsme do nabídky postupně zařadili velmi populární držáky na uchycení značky Plexiclick, následně gumové koberce Geyer & Hosaja a gumové koberce a vany do kufru od Rigum. Věříme, že naši čeští, slovenští a maďarští zákazníci tuto novinku ocení.

O sněhových řetězech Pewag

Pewag vznikl již v roce 1479, což je docela hluboká historie. Ze začátku se jednalo pouze o kovárnu, v roce 1912 však Pewag vyrobil první sněhový řetěz. Společnost působí ve více jak 100 zemích a má 16 továren na výrobů řetězů na 5 kontinentech. Jedna z těchto továren je i českém Vamberku. Pewag nabízí širokou škálu sněhových řetězů pro většinu velikostí pneumatik. Sněhové řetězy Pewag zaručují maximální bezpečí a komfort za každého počasí a zajistí tak bezpečnou jízdu do cíle vaší cesty. Řetězy mají oproti samotným pneumatikám nesrovnatelně lepší záběr na sněhu a ledu, zvyšují trakci a zkracují brzdnou dráhu za nepříznivých podmínek v zimním období. Řetězy Pewag se ale mohou používat i mimo zimní podmínky, mohou být použity např. na blátě, suti nebo písku. Řetězy Pewag odpovídají normě ÖNORM V 5117 a dalším homologacím a atestům pro provoz na pozemních komunikacích napříč Evropou. V závislosti na síle řetězových článků jsou vhodné i pro malé a úzké podběhy kol. V závislosti na velikosti pneumatik a ráfku, typu pneumatik (letní či zimní) a typu vozidla najdete v našem sortimentu sněhové řetězy vhodné právě pro vaše vozidlo. Standardně je určujícím faktorem pro výběr řetězů průměr kola a šířka pneumatiky a také velikost ráfku. U mnoha moderních vozidel může být prostor mezi pneumatikou a podběhem velmi malý. U větších rozměrů pneumatik může také výrobce pneumatik (Michelin, Continental, Pirelli atd.) hrát důležitou roli při výběru vhodných řetězů. Řetězy jsou prodávány v párech (2 ks v balení) v praktickém plastovém pouzdře. Montují se vždy na levou a pravou stranu vozidla na poháněnou nápravu. Dva sněhové řetězy (1 pár) jsou obvykle dostačující pro dobrý záběr i pro vozidla 4x4.

Typy sněhových řetězů Pewag

  • Pewag Lite - základní řada sněhových řetězů s označením Lite 9, jednoduché a spolehlivé řetězy s manuálním napínáním. Oka řetězu mají tloušťku 3 mm. Cenově nejdostupnější řada řetězů.
  • Pewag Servostar a Servostar X - řetězy pro vozidla bez dostatečného prostoru v podbězích a za kolem. Jednoduchá montáž z vnější strany kola. Patentovaná technologie servo ráčny. Řetěz samotný se instaluje přímo na originální matku kola. Montáž je pouze z vnější strany pneumatiky. Tato řada má efektivní ochranu disku, řetěz není nikdy v přímém kontaktu s diskem. Řetěz je koncipován z lamel vysokých 12 mm o síle článku 3,2 mm. Vhodné pro osobní auta, crossovery a malé SUV.
  • Pewag Servomatik - tato řada nabízí rychlou a zcela bezpečnou montáž bez spojovacích a jistících háčků. Navíc má automatické dopínání během jízdy. Servomatik je inovativní sněhový řetěz s řetězovou sítí z článků starwave a s pevným kruhem. Tato série je vhodná pro automobily se zadním náhonem a minimem místa v podbězích. Rychlou a bezpečnou montáž zajistí servo ráčna, díky níž docílíte správného dopnutí řetězu. Pevný kruh řetězu vám ulehčí a urychlí montáž. Řetěz Servomatik nemá žádné háčky ani ruční dopínání. Výška článku je 9 mm a síla článku pak 3,1 mm. Servomatik má i ochranu alu disku proti poškození. Vhodné pro osobní auta, crossovery a malé SUV.
  • Pewag Brenta 9 - osvědčená technika a spolehlivost při používání. Snadno a rychle se nasazují. Manuální napnutí řetězu. Výška článku je zde 9 mm a síla řetězového článku pak 3,1 mm. Vhodné pro osobní auta, crossovery a malé SUV.
  • Pewag Brenta-C - oblíbený sněhový řetěz pro každodenní použití. Roky ověřený a několikrát otestovaný systém brenta-c. Jedná se o nejprodávanější řetěz z nabídky Pewag. Má robustní síť, spolehlivý záběr a vysoce klidný chod v zimě za všech podmínek. Snadná a rychlá obsluha vnitřního uzávěru. Řetěz se dopíná manuálně. Výška řetězového článku je 13,1 mm a síla pak 3,55 mm. Vhodné pro osobní auta, crossovery a malé SUV.
  • Pewag Brenta-c 4x4 - silný a osvědčený sněhový řetěz pro instalaci bez popojíždění a pro použití na nezpevněných komunikacích. Brenta-c je nejprodávanější řada od značky Pewag a pro použití pro vozidla 4x4 byl ještě více zpevněn. Nabízí velmi jednoduchou montáž - vnitřní uzávěr se ovládá snadno a rychle. Řetěz se dopíná manuálně. Výška článku je 16 mm a síla článku 4,5 mm. Vhodné pro SUV, dodávky a off road vozidla.
  • Pewag Servo RS - řetězy pro sportovní vozidla s vysokým výkonem se samodopínacím systémem. Jedná se o superrychlý způsob nasazování a demontáž sněhových řetězů. Vysoce kvalitní řetěz s patentovanou technologií servo. Systém vhodný pro řidiče, kteří sněhové řetězy často používají. Samozřejmostí je ochrana alu disku. Výšla článku je 12 mm a síla článku pak 3,2 mm. Vhodné také pro osobní auta, crossovery a malé SUV.
  • Pewag Servo Sport RSS - tato řada vyžaduje pouze 7 mm prostoru z boku kola v podběhu. Inovativní, sportovní řetězy. Optimální využití mají právě u vozidel, kde je minimální prostor v podběhu. Servo Sport RSS má servo ráčnu, díky níž se řetěz napne zcela automaticky. Snadno se demontují díky samootevíracímu vnitřnímu uzávěru. Mají ochranu alu disku. Výška článku je na vnitřní straně 7 mm a vnější straně pak 9 mm. Síla článku řetězu je 3,1 mm. Vhodné pro sportovní auta.
  • Pewag Servostar SUV - externí řetězy, které mají síť pouze na straně běhounu. Vhodné pro vozidla kategorie SUV s nedostatkem místa v podbězích. Zcela jednoduše se montují z vnější strany alu kola. Mají na sobě inovativní, patentovanou servo ráčnu. Vhodné pro vozidla, kde je 0 mm prostoru v podběhu z vnitřní strany směrem ke tlumiči. Řetěz se montuje přímo na originální matku alu kola. Má ochranu ráfku kola proti poškození. Kombinace řetězových článků o síle 3,55 mm a výšce 14 mm - čtvercový profil.
  • Pewag Servomatik SUV - jednoduchá montáž bez jistících háčků. Funkce automatického dotahování. Řada Servomatik je určená speciálně pro vozy kategorie SUV, která na sobě má osvědčenou technologii servo ráčny. Díky tomu je nasazení velmi rychlé a pohodlné. Navíc mají ukazatel správné montáže, díky kterému je zajištěno bezpečné dopnutí řetězu. Bez háčků a upínacích součástek. Ochrana alu disku. Výška řetězového článku je 13 mm a síla 3,55 mm. Vhodné také pro osobní auta, crossovery, malé SUV, SUV a dodávky.
  • Pewag Servo SUV - sportovní, samodopínací systém a superrychlé nasazování bez popojíždění s technologií servo ráčny pro vozidla kategorie SUV. Snadná demontáž díky samootevíracímu vnitřnímu uzávěru. Ochrana alu disku. Výška řetězu je 13 mm a síla článku pak 3,55 mm. Vhodné také pro osobní auta, crossovery, malé SUV, SUV a dodávky.
  • Pewag Forstmeister - silné a bezmezně odolné prémiové řetězy. Tyto řetězy se používají v terénu a při maximálním zatížení. Exkluzivní trakční řetězy z nabídky značky Pewag v praktické dřevěné krabici pro nimrody nebo milovníky přírody. Hustá síť Pewag FM - Forstmeister (lesník) zaručuje nejen perfektní trakci, ale zároveň klidnou jízdu s ohledem na přírodu. Také mimo zpevněné silnice Pewag Forstmeister zaručuje bezpečnou jízdu lesem - žádný kořen ani bláto nemohou tento řetěz zastavit. Tento robustní řetěz je vyroben z materiálu 4,5 mm silné speciální oceli TitanGrip® s výškou článku 16 mm.
  • Pewag Snox - řetězy, které mají nejjednodušší montáž na světě. Čtyřhranné řetězové články přesně zapadají do sebe a tím zamezují překroucení řetězu při zátěži a zároveň zajišťují optimální přenos záběrových a brzdných sil. Speciální patentovaný vlnitý profil pak zvyšuje záběr a prodlužuje životnost. Díky šikmé stopě středové příčky sněhových řetězů Pewag dochází v tomto místě kromě přenosu bočního vedení i k přenosu trakce brzdných a rozjezdových sil, která je u řetězů s rovným vedením minimální. Oka řetězu mají sílu 3,7 mm. Sněhové řetězy Snox neobsahují žádné spojovací prvky - celý řetěz je v celku. Instalace je tedy maximálně jednoduchá. Řetězy se pouze navléknou na kolo a během jízdy se automaticky napnou.

Jak se řetězy montují a kde se musí používat?

V závislosti na typu řetězu může montáž sněhových řetězů vyžadovat jedno nebo dvě popojetí pro správnou montáž na vozidle. Pro zajištění pevného uchycení musí být řetěz znovu dopnut také v závislosti na typu řetězu (manuální, automatický nebo polo-automatický upínací systém). Některé typy řetězů (např. pewag snox nebo pewag servo) se dopínají automaticky a dodatečné zastavení po prvotní montáží není již potřeba. U každého produktu Pewag najdete vždy video s montáží a montážní návod v PDF. Doporučujeme si vyzkoušet montáž před jízdou, abyste byli dobře připraveni pro případ montáže v reálných podmínkách tuhé zimy. Zvýšená trakce při použití sněhových řetězů zajišťuje krátkou brzdnou dráhu. Řetězy mohou zabránit vyjetí z vozovky na svažujících se úsecích silnic. Většina alpských zemí proto zavedla zákonnou povinnost mít sněhové řetězy ve vozidle a používat je za daných povětrnostních podmínek (např. led, při nízkých teplotách). V případě, že sněhové řetězy na daném úseku nemáte, hrozí vám v Rakousku vysoké pokuty a další sankce. V České republice a hlavně na Slovensku najdeme mnoho horských úseků a průsmyků, kde je také zákonná povinnost sněhových řetězů. 

Snadný výběr - konfigurátor sněhových řetězů

Pro snadný výběr sněhových řetězů si můžete na našem e-shopu vyfiltrovat šířku pneumatiky, profil pneumatiky a průměr disku. E-shop vám tak nabídne seznam produktů přímo pro vaše auto, nebo můžete využít originálního konfigurátoru Pewag, kde si sněhové řetězy vybíráte podle typu a modelu vozidla. Záleží jen na vás, co vám lépe vyhovuje. Nám přijde více logické vybírat řetězy podle rozměru pneumatiky, kterou aktuálně na svém autě máte a použít k tomu tedy přednastavené filtry na našem e-shopu. Sněhové řetězy budeme mít skladem od 10.1., a pokud se letos chystáte do hor, můžete využít naši nabídku a řetězy si zakoupit právě u nás. Jsme autorizovaný prodejce značky Pewag.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Související produkty

Pewag Lite 9 58Sněhové řetězy Pewag Lite 9 58-15 %Rychlý náhledzákladní sněhové řetězy Pewag s manuálním napínáním, řetězové články o síle 3 mm, výška článku 9 mm1.538 Kč1.809 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag Lite 9 59Sněhové řetězy Pewag Lite 9 59-15 %Rychlý náhledzákladní sněhové řetězy Pewag s manuálním napínáním, řetězové články o síle 3 mm, výška článku 9 mm1.538 Kč1.809 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag Lite 9 60Sněhové řetězy Pewag Lite 9 60-15 %Rychlý náhledzákladní sněhové řetězy Pewag s manuálním napínáním, řetězové články o síle 3 mm, výška článku 9 mm1.538 Kč1.809 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag Lite 9 62Sněhové řetězy Pewag Lite 9 62-15 %Rychlý náhledzákladní sněhové řetězy Pewag s manuálním napínáním, řetězové články o síle 3 mm, výška článku 9 mm1.538 Kč1.809 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag Lite 9 64Sněhové řetězy Pewag Lite 9 64-15 %Rychlý náhledzákladní sněhové řetězy Pewag s manuálním napínáním, řetězové články o síle 3 mm, výška článku 9 mm1.538 Kč1.809 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag Lite 9 67Sněhové řetězy Pewag Lite 9 67-15 %Rychlý náhledzákladní sněhové řetězy Pewag s manuálním napínáním, řetězové články o síle 3 mm, výška článku 9 mm1.538 Kč1.809 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag Lite 9 68Sněhové řetězy Pewag Lite 9 68-15 %Rychlý náhledzákladní sněhové řetězy Pewag s manuálním napínáním, řetězové články o síle 3 mm, výška článku 9 mm1.538 Kč1.809 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag Lite 9 69Sněhové řetězy Pewag Lite 9 69-15 %Rychlý náhledzákladní sněhové řetězy Pewag s manuálním napínáním, řetězové články o síle 3 mm, výška článku 9 mm1.538 Kč1.809 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag Lite 9 73Sněhové řetězy Pewag Lite 9 73-15 %Rychlý náhledzákladní sněhové řetězy Pewag s manuálním napínáním, řetězové články o síle 3 mm, výška článku 9 mm1.689 Kč1.987 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag Lite 9 74Sněhové řetězy Pewag Lite 9 74-15 %Rychlý náhledzákladní sněhové řetězy Pewag s manuálním napínáním, řetězové články o síle 3 mm, výška článku 9 mm1.689 Kč1.987 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag Lite 9 75Sněhové řetězy Pewag Lite 9 75-15 %Rychlý náhledzákladní sněhové řetězy Pewag s manuálním napínáním, řetězové články o síle 3 mm, výška článku 9 mm1.689 Kč1.987 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag Lite 9 76Sněhové řetězy Pewag Lite 9 76-15 %Rychlý náhledzákladní sněhové řetězy Pewag s manuálním napínáním, řetězové články o síle 3 mm, výška článku 9 mm1.689 Kč1.987 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag Lite 9 77Sněhové řetězy Pewag Lite 9 77-15 %Rychlý náhledzákladní sněhové řetězy Pewag s manuálním napínáním, řetězové články o síle 3 mm, výška článku 9 mm1.689 Kč1.987 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag Lite 9 79Sněhové řetězy Pewag Lite 9 79-15 %Rychlý náhledzákladní sněhové řetězy Pewag s manuálním napínáním, řetězové články o síle 3 mm, výška článku 9 mm1.689 Kč1.987 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RS 60 Servo Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RS 60 Servo-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím na stojícím vozidle, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm 3.100 Kč3.647 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RS 62 Servo Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RS 62 Servo-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím na stojícím vozidle, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm 4.082 Kč4.802 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RS 64 Servo Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RS 64 Servo-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím na stojícím vozidle, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm 4.082 Kč4.802 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RS 67 Servo Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RS 67 Servo-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím na stojícím vozidle, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm 4.082 Kč4.802 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RS 68 Servo Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RS 68 Servo-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím na stojícím vozidle, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm 4.082 Kč4.802 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RS 69 Servo Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RS 69 Servo-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím na stojícím vozidle, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm 4.082 Kč4.802 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RS 73 Servo Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RS 73 Servo-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím na stojícím vozidle, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm 4.082 Kč4.802 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RS 74 Servo Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RS 74 Servo-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím na stojícím vozidle, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm 4.082 Kč4.802 KčSklademPewag RS 75 Servo Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RS 75 Servo-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím na stojícím vozidle, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm 4.662 Kč5.485 KčSklademPewag RS 76 Servo Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RS 76 Servo-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím na stojícím vozidle, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm 4.662 Kč5.485 KčSklademPewag RS 77 Servo Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RS 77 Servo-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím na stojícím vozidle, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm 4.662 Kč5.485 KčSklademPewag RS 79 Servo Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RS 79 Servo-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím na stojícím vozidle, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm 4.662 Kč5.485 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RS 80 Servo Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RS 80 Servo-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím na stojícím vozidle, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm 4.814 Kč5.663 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSC 840 Servostar Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSC 840 Servostar-15 %Rychlý náhledsněhové řetězy Pewag vhodné pro vozy s nedostatkem místa v podbězích, s automatickým napínáním, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm11.289 Kč13.281 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSC 850 Servostar Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSC 850 Servostar-15 %Rychlý náhledsněhové řetězy Pewag vhodné pro vozy s nedostatkem místa v podbězích, s automatickým napínáním, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm11.289 Kč13.281 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSC 860 Servostar Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSC 860 Servostar-15 %Rychlý náhledsněhové řetězy Pewag vhodné pro vozy s nedostatkem místa v podbězích, s automatickým napínáním, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm11.289 Kč13.281 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSC 870 Servostar Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSC 870 Servostar-15 %Rychlý náhledsněhové řetězy Pewag vhodné pro vozy s nedostatkem místa v podbězích, s automatickým napínáním, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm11.289 Kč13.281 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSC 880 Servostar Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSC 880 Servostar-15 %Rychlý náhledsněhové řetězy Pewag vhodné pro vozy s nedostatkem místa v podbězích, s automatickým napínáním, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm11.289 Kč13.281 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSC 890 X Servostar Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSC 890 X Servostar-15 %Rychlý náhledsněhové řetězy Pewag vhodné pro vozy s nedostatkem místa v podbězích, s automatickým napínáním, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm12.498 Kč14.704 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSC 900 X Servostar Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSC 900 X Servostar-15 %Rychlý náhledsněhové řetězy Pewag vhodné pro vozy s nedostatkem místa v podbězích, s automatickým napínáním, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm12.498 Kč14.704 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSC 910 V Servostar Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSC 910 V Servostar-15 %Rychlý náhledsněhové řetězy Pewag vhodné pro SUV vozy s nedostatkem místa v podbězích, s automatickým napínáním, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 14 mm 13.482 Kč15.861 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSC 920 V Servostar Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSC 920 V Servostar-15 %Rychlý náhledsněhové řetězy Pewag vhodné pro SUV vozy s nedostatkem místa v podbězích, s automatickým napínáním, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 14 mm 13.482 Kč15.861 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSC 930 V Servostar Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSC 930 V Servostar-15 %Rychlý náhledsněhové řetězy Pewag vhodné pro SUV vozy s nedostatkem místa v podbězích, s automatickým napínáním, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 14 mm 13.482 Kč15.861 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 64 Servomatik Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 64 Servomatik-15 %Rychlý náhledinovativní řetězy s řetězovou sítí z článků starwave®, s pevným kruhem, vyvinuty speciálně pro automobily se zadním náhonem, automatické napínání, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm6.098 Kč7.174 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 67 Servomatik Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 67 Servomatik-15 %Rychlý náhledinovativní řetězy s řetězovou sítí z článků starwave®, s pevným kruhem, vyvinuty speciálně pro automobily se zadním náhonem, automatické napínání, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm6.098 Kč7.174 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 68 Servomatik Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 68 Servomatik-15 %Rychlý náhledinovativní řetězy s řetězovou sítí z článků starwave®, s pevným kruhem, vyvinuty speciálně pro automobily se zadním náhonem, automatické napínání, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm6.098 Kč7.174 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 69 Servomatik Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 69 Servomatik-15 %Rychlý náhledinovativní řetězy s řetězovou sítí z článků starwave®, s pevným kruhem, vyvinuty speciálně pro automobily se zadním náhonem, automatické napínání, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm6.098 Kč7.174 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 73 Servomatik Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 73 Servomatik-15 %Rychlý náhledinovativní řetězy s řetězovou sítí z článků starwave®, s pevným kruhem, vyvinuty speciálně pro automobily se zadním náhonem, automatické napínání, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm6.098 Kč7.174 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 74 Servomatik Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 74 Servomatik-15 %Rychlý náhledinovativní řetězy s řetězovou sítí z článků starwave®, s pevným kruhem, vyvinuty speciálně pro automobily se zadním náhonem, automatické napínání, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm6.098 Kč7.174 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 75 Servomatik Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 75 Servomatik-15 %Rychlý náhledinovativní řetězy s řetězovou sítí z článků starwave®, s pevným kruhem, vyvinuty speciálně pro automobily se zadním náhonem a minimem místa v podbězích, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm6.376 Kč7.501 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 76 Servomatik Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 76 Servomatik-15 %Rychlý náhledinovativní řetězy s řetězovou sítí z článků starwave®, s pevným kruhem, vyvinuty speciálně pro automobily se zadním náhonem, automatické napínání, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm6.376 Kč7.501 KčSklademPewag RSM 76 V Servomatik SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 76 V Servomatik SUV-15 %Rychlý náhledinovativní sněhové řetězy speciálně určené pro vozy SUV, osvědčená a testovaná servomatik ráčna, automatické dotahování, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm11.365 Kč13.371 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 77 Servomatik Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 77 Servomatik-15 %Rychlý náhledinovativní řetězy s řetězovou sítí z článků starwave®, s pevným kruhem, vyvinuty speciálně pro automobily se zadním náhonem, automatické napínání, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm6.376 Kč7.501 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 77 V Servomatik SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 77 V Servomatik SUV-15 %Rychlý náhledinovativní sněhové řetězy speciálně určené pro vozy SUV, osvědčená a testovaná servomatik ráčna, automatické dotahování, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 11.365 Kč13.371 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 78 Servomatik Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 78 Servomatik-15 %Rychlý náhledinovativní řetězy s řetězovou sítí z článků starwave®, s pevným kruhem, vyvinuty speciálně pro automobily se zadním náhonem, automatické napínání, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm6.376 Kč7.501 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 78 V Servomatik SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 78 V Servomatik SUV-15 %Rychlý náhledinovativní sněhové řetězy speciálně určené pro vozy SUV, osvědčená a testovaná servomatik ráčna, automatické dotahování, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 11.365 Kč13.371 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 79 Servomatik Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 79 Servomatik-15 %Rychlý náhledinovativní řetězy s řetězovou sítí z článků starwave®, s pevným kruhem, vyvinuty speciálně pro automobily se zadním náhonem, automatické napínání, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm6.376 Kč7.501 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 79 V Servomatik SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 79 V Servomatik SUV-15 %Rychlý náhledinovativní sněhové řetězy speciálně určené pro vozy SUV, osvědčená a testovaná servomatik ráčna, automatické dotahování, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 11.365 Kč13.371 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 80 V Servomatik SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 80 V Servomatik SUV-15 %Rychlý náhledinovativní sněhové řetězy speciálně určené pro vozy SUV, osvědčená a testovaná servomatik ráčna, automatické dotahování, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 11.365 Kč13.371 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 80A V Servomatik SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 80A V Servomatik SUV-15 %Rychlý náhledinovativní sněhové řetězy speciálně určené pro vozy SUV, osvědčená a testovaná servomatik ráčna, automatické dotahování, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 11.365 Kč13.371 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 81 V Servomatik SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 81 V Servomatik SUV-15 %Rychlý náhledinovativní sněhové řetězy speciálně určené pro vozy SUV, osvědčená a testovaná servomatik ráčna, automatické dotahování, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 11.365 Kč13.371 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 81A V Servomatik SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 81A V Servomatik SUV-15 %Rychlý náhledinovativní sněhové řetězy speciálně určené pro vozy SUV, osvědčená a testovaná servomatik ráčna, automatické dotahování, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 11.365 Kč13.371 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSM 82 V Servomatik SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSM 82 V Servomatik SUV-15 %Rychlý náhledinovativní sněhové řetězy speciálně určené pro vozy SUV, osvědčená a testovaná servomatik ráčna, automatické dotahování, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 11.365 Kč13.371 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSS 60 Servo Sport Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSS 60 Servo Sport-15 %Rychlý náhledsportovní, inovativní, automatické napínání se servo technologií, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9/7 mm 5.015 Kč5.900 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSS 62 Servo Sport Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSS 62 Servo Sport-15 %Rychlý náhledsportovní, inovativní, automatické napínání se servo technologií, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9/7 mm 5.368 Kč6.315 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSS 64 Servo Sport Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSS 64 Servo Sport-15 %Rychlý náhledsportovní, inovativní, automatické napínání se servo technologií, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9/7 mm 5.368 Kč6.315 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSS 67 Servo Sport Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSS 67 Servo Sport-15 %Rychlý náhledsportovní, inovativní, automatické napínání se servo technologií, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9/7 mm 5.368 Kč6.315 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSS 68 Servo Sport Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSS 68 Servo Sport-15 %Rychlý náhledsportovní, inovativní, automatické napínání se servo technologií, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9/7 mm 5.368 Kč6.315 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSS 69 Servo Sport Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSS 69 Servo Sport-15 %Rychlý náhledsportovní, inovativní, automatické napínání se servo technologií, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9/7 mm 5.368 Kč6.315 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSS 73 Servo Sport Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSS 73 Servo Sport-15 %Rychlý náhledsportovní, inovativní, automatické napínání se servo technologií, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9/7 mm 5.368 Kč6.315 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSS 74 Servo Sport Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSS 74 Servo Sport-15 %Rychlý náhledsportovní, inovativní, automatické napínání se servo technologií, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9/7 mm 5.368 Kč6.315 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSS 75 Servo Sport Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSS 75 Servo Sport-15 %Rychlý náhledsportovní, inovativní, automatické napínání se servo technologií, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9/7 mm 5.721 Kč6.730 KčSklademPewag RSS 76 Servo Sport Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSS 76 Servo Sport-15 %Rychlý náhledsportovní, inovativní, automatické napínání se servo technologií, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9/7 mm 5.721 Kč6.730 KčSklademPewag RSS 77 Servo Sport Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSS 77 Servo Sport-15 %Rychlý náhledsportovní, inovativní, automatické napínání se servo technologií, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9/7 mm 5.721 Kč6.730 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSS 79 Servo Sport Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSS 79 Servo Sport-15 %Rychlý náhledsportovní, inovativní, automatické napínání se servo technologií, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9/7 mm 5.721 Kč6.730 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSS 80 Servo Sport Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSS 80 Servo Sport-15 %Rychlý náhledsportovní, inovativní, automatické napínání se servo technologií, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9/7 mm 5.721 Kč6.730 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSV 62 Servo SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSV 62 Servo SUV-15 %Rychlý náhledvysoce kvalitní sněhové řetězy pro montáž bez pojíždění, s technologií pewag servo, pro SUV, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 4.511 Kč5.307 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSV 64 Servo SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSV 64 Servo SUV-15 %Rychlý náhledvysoce kvalitní sněhové řetězy pro montáž bez pojíždění, s technologií pewag servo, pro SUV, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 4.511 Kč5.307 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSV 67 Servo SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSV 67 Servo SUV-15 %Rychlý náhledvysoce kvalitní sněhové řetězy pro montáž bez pojíždění, s technologií pewag servo, pro SUV, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 4.511 Kč5.307 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSV 68 Servo SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSV 68 Servo SUV-15 %Rychlý náhledvysoce kvalitní sněhové řetězy pro montáž bez pojíždění, s technologií pewag servo, pro SUV, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 4.511 Kč5.307 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSV 69 Servo SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSV 69 Servo SUV-15 %Rychlý náhledvysoce kvalitní sněhové řetězy pro montáž bez pojíždění, s technologií pewag servo, pro SUV, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 4.511 Kč5.307 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSV 73 Servo SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSV 73 Servo SUV-15 %Rychlý náhledvysoce kvalitní sněhové řetězy pro montáž bez pojíždění, s technologií pewag servo, pro SUV, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 4.511 Kč5.307 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSV 74 Servo SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSV 74 Servo SUV-15 %Rychlý náhledvysoce kvalitní sněhové řetězy pro montáž bez pojíždění, s technologií pewag servo, pro SUV, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 4.511 Kč5.307 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSV 75 Servo SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSV 75 Servo SUV-15 %Rychlý náhledvysoce kvalitní sněhové řetězy pro montáž bez pojíždění, s technologií pewag servo, pro SUV, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 5.191 Kč6.107 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSV 76 Servo SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSV 76 Servo SUV-15 %Rychlý náhledvysoce kvalitní sněhové řetězy pro montáž bez pojíždění, s technologií pewag servo, pro SUV, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 5.191 Kč6.107 KčSklademPewag RSV 77 Servo SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSV 77 Servo SUV-15 %Rychlý náhledvysoce kvalitní sněhové řetězy pro montáž bez pojíždění, s technologií pewag servo, pro SUV, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 5.191 Kč6.107 KčSklademPewag RSV 79 Servo SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSV 79 Servo SUV-15 %Rychlý náhledvysoce kvalitní sněhové řetězy pro montáž bez pojíždění, s technologií pewag servo, pro SUV, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 5.191 Kč6.107 KčSklademPewag RSV 80 Servo SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSV 80 Servo SUV-15 %Rychlý náhledvysoce kvalitní sněhové řetězy pro montáž bez pojíždění, s technologií pewag servo, pro SUV, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 5.795 Kč6.818 KčSklademPewag RSV 80A Servo SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSV 80A Servo SUV-15 %Rychlý náhledvysoce kvalitní sněhové řetězy pro montáž bez pojíždění, s technologií pewag servo, pro SUV, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 5.795 Kč6.818 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSV 81 Servo SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSV 81 Servo SUV-15 %Rychlý náhledvysoce kvalitní sněhové řetězy pro montáž bez pojíždění, s technologií pewag servo, pro SUV, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 5.795 Kč6.818 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSV 81A Servo SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSV 81A Servo SUV-15 %Rychlý náhledvysoce kvalitní sněhové řetězy pro montáž bez pojíždění, s technologií pewag servo, pro SUV, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 5.795 Kč6.818 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag RSV 82 Servo SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag RSV 82 Servo SUV-15 %Rychlý náhledvysoce kvalitní sněhové řetězy pro montáž bez pojíždění, s technologií pewag servo, pro SUV, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13 mm 5.795 Kč6.818 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag SXP 500 Snox Pro Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag SXP 500 Snox Pro-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím během jízdy, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm3.856 Kč4.536 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag SXP 505 Snox Pro Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag SXP 505 Snox Pro-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím během jízdy, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm3.856 Kč4.536 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag SXP 510 Snox Pro Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag SXP 510 Snox Pro-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím během jízdy, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm3.856 Kč4.536 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag SXP 520 Snox Pro Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag SXP 520 Snox Pro-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím během jízdy, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm4.485 Kč5.277 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag SXP 530 Snox Pro Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag SXP 530 Snox Pro-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím během jízdy, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm4.485 Kč5.277 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag SXP 540 Snox Pro Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag SXP 540 Snox Pro-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím během jízdy, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm4.485 Kč5.277 KčSklademPewag SXP 550 Snox Pro Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag SXP 550 Snox Pro-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím během jízdy, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm5.116 Kč6.019 KčSklademPewag SXP 560 Snox Pro Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag SXP 560 Snox Pro-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím během jízdy, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm5.116 Kč6.019 KčSklademPewag SXP 570 Snox Pro Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag SXP 570 Snox Pro-15 %Rychlý náhledmaximálně jednoduchá montáž s automatickým napnutím během jízdy, řetězové články o síle 3,2 mm, výška článku 12 mm5.116 Kč6.019 KčSklademPewag SXV 570 Snox SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag SXV 570 Snox SUV-15 %Rychlý náhledvelmi jednoduchá montáž s automatickým napnutím během jízdy, řetězové články o síle 3,7 mm, výška článku 14 mm5.998 Kč7.056 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag SXV 580 Snox SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag SXV 580 Snox SUV-15 %Rychlý náhledvelmi jednoduchá montáž s automatickým napnutím během jízdy, řetězové články o síle 3,7 mm, výška článku 14 mm5.998 Kč7.056 KčSklademPewag SXV 590 Snox SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag SXV 590 Snox SUV-15 %Rychlý náhledvelmi jednoduchá montáž s automatickým napnutím během jízdy, řetězové články o síle 3,7 mm, výška článku 14 mm6.501 Kč7.648 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag SXV 600 Snox SUV Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag SXV 600 Snox SUV-15 %Rychlý náhledvelmi jednoduchá montáž s automatickým napnutím během jízdy, řetězové články o síle 3,7 mm, výška článku 14 mm6.501 Kč7.648 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMB 58 Brenta 9Sněhové řetězy Pewag XMB 58 Brenta 9-15 %Rychlý náhledosvědčená technika a spolehlivost, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm1.727 Kč2.032 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMB 59 Brenta 9Sněhové řetězy Pewag XMB 59 Brenta 9-15 %Rychlý náhledosvědčená technika a spolehlivost, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm1.727 Kč2.032 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMB 60 Brenta 9 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMB 60 Brenta 9-15 %Rychlý náhledosvědčená technika a spolehlivost, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm2.366 Kč2.784 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMB 62 Brenta 9 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMB 62 Brenta 9-15 %Rychlý náhledosvědčená technika a spolehlivost, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm2.366 Kč2.784 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMB 64 Brenta 9 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMB 64 Brenta 9-15 %Rychlý náhledosvědčená technika a spolehlivost, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm2.366 Kč2.784 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMB 67 Brenta 9 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMB 67 Brenta 9-15 %Rychlý náhledosvědčená technika a spolehlivost, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm2.366 Kč2.784 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMB 68 Brenta 9 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMB 68 Brenta 9-15 %Rychlý náhledosvědčená technika a spolehlivost, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm2.366 Kč2.784 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMB 69 Brenta 9 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMB 69 Brenta 9-15 %Rychlý náhledosvědčená technika a spolehlivost, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm2.366 Kč2.784 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMB 73 Brenta 9 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMB 73 Brenta 9-15 %Rychlý náhledosvědčená technika a spolehlivost, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm2.366 Kč2.784 KčSklademPewag XMB 74 Brenta 9 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMB 74 Brenta 9-15 %Rychlý náhledosvědčená technika a spolehlivost, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm2.366 Kč2.784 KčSklademPewag XMB 75 Brenta 9 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMB 75 Brenta 9-15 %Rychlý náhledosvědčená technika a spolehlivost, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm2.797 Kč3.291 KčSklademPewag XMB 76 Brenta 9 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMB 76 Brenta 9-15 %Rychlý náhledosvědčená technika a spolehlivost, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm2.797 Kč3.291 KčSklademPewag XMB 77 Brenta 9 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMB 77 Brenta 9-15 %Rychlý náhledosvědčená technika a spolehlivost, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm2.797 Kč3.291 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMB 79 Brenta 9 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMB 79 Brenta 9-15 %Rychlý náhled (1 hodnocení)osvědčená technika a spolehlivost, řetězové články o síle 3,1 mm, výška článku 9 mm2.797 Kč3.291 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 55 Brenta-CSněhové řetězy Pewag XMR 55 Brenta-C-15 %Rychlý náhlednejprodávanější model sněhových řetězů Pewag, robustní sít, ráčnový sytém pro manuální dopínání, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13,1 mm 1.760 Kč2.070 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 56 Brenta-CSněhové řetězy Pewag XMR 56 Brenta-C-15 %Rychlý náhlednejprodávanější model sněhových řetězů Pewag, robustní sít, ráčnový sytém pro manuální dopínání, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13,1 mm 1.760 Kč2.070 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 58 Brenta-CSněhové řetězy Pewag XMR 58 Brenta-C-15 %Rychlý náhlednejprodávanější model sněhových řetězů Pewag, robustní sít, ráčnový sytém pro manuální dopínání, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13,1 mm 1.760 Kč2.070 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 59 Brenta-CSněhové řetězy Pewag XMR 59 Brenta-C-15 %Rychlý náhlednejprodávanější model sněhových řetězů Pewag, robustní sít, ráčnový sytém pro manuální dopínání, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13,1 mm 1.760 Kč2.070 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 60 Brenta-C Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 60 Brenta-C-15 %Rychlý náhlednejprodávanější model sněhových řetězů Pewag, robustní sít, ráčnový sytém pro manuální dopínání, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13,1 mm 2.401 Kč2.825 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 62 Brenta-C Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 62 Brenta-C-15 %Rychlý náhlednejprodávanější model sněhových řetězů Pewag, robustní sít, ráčnový sytém pro manuální dopínání, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13,1 mm 2.401 Kč2.825 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 64 Brenta-C Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 64 Brenta-C-15 %Rychlý náhlednejprodávanější model sněhových řetězů Pewag, robustní sít, ráčnový sytém pro manuální dopínání, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13,1 mm 2.401 Kč2.825 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 67 Brenta-C Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 67 Brenta-C-15 %Rychlý náhlednejprodávanější model sněhových řetězů Pewag, robustní sít, ráčnový sytém pro manuální dopínání, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13,1 mm 2.401 Kč2.825 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 68 Brenta-C Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 68 Brenta-C-15 %Rychlý náhlednejprodávanější model sněhových řetězů Pewag, robustní sít, ráčnový sytém pro manuální dopínání, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13,1 mm 2.401 Kč2.825 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 69 Brenta-C Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 69 Brenta-C-15 %Rychlý náhlednejprodávanější model sněhových řetězů Pewag, robustní sít, ráčnový sytém pro manuální dopínání, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13,1 mm 2.401 Kč2.825 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 69V Brenta-C 4x4 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 69V Brenta-C 4x4-15 %Rychlý náhledsilný řetěz pro montáž bez popojíždění na nezpevněných cestách, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 5.191 Kč6.107 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 70 Brenta-C Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 70 Brenta-C-15 %Rychlý náhlednejprodávanější model sněhových řetězů Pewag, robustní sít, ráčnový sytém pro manuální dopínání, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13,1 mm 2.401 Kč2.825 KčSklademPewag XMR 73 Brenta-C Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 73 Brenta-C-15 %Rychlý náhlednejprodávanější model sněhových řetězů Pewag, robustní sít, ráčnový sytém pro manuální dopínání, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13,1 mm 2.401 Kč2.825 KčSklademPewag XMR 73V Brenta-C 4x4 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 73V Brenta-C 4x4-15 %Rychlý náhledsilný řetěz pro montáž bez popojíždění na nezpevněných cestách, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm5.191 Kč6.107 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 74 Brenta-C Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 74 Brenta-C-15 %Rychlý náhlednejprodávanější model sněhových řetězů Pewag, robustní sít, ráčnový sytém pro manuální dopínání, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13,1 mm 2.401 Kč2.825 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 74V Brenta-C 4x4 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 74V Brenta-C 4x4-15 %Rychlý náhledsilný řetěz pro montáž bez popojíždění na nezpevněných cestách, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 5.191 Kč6.107 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 75 Brenta-C Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 75 Brenta-C-15 %Rychlý náhlednejprodávanější model sněhových řetězů Pewag, robustní sít, ráčnový sytém pro manuální dopínání, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13,1 mm 3.528 Kč4.150 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 75V Brenta-C 4x4 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 75V Brenta-C 4x4-15 %Rychlý náhledsilný řetěz pro montáž bez popojíždění na nezpevněných cestách, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 6.426 Kč7.560 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 76V Brenta-C 4x4 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 76V Brenta-C 4x4-15 %Rychlý náhledsilný řetěz pro montáž bez popojíždění na nezpevněných cestách, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 6.426 Kč7.560 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 77 Brenta-C Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 77 Brenta-C-15 %Rychlý náhlednejprodávanější model sněhových řetězů Pewag, robustní sít, ráčnový sytém pro manuální dopínání, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13,1 mm 3.528 Kč4.150 KčSklademPewag XMR 77V Brenta-C 4x4 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 77V Brenta-C 4x4-15 %Rychlý náhledsilný řetěz pro montáž bez popojíždění na nezpevněných cestách, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 6.426 Kč7.560 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 79 Brenta-C Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 79 Brenta-C-15 %Rychlý náhlednejprodávanější model sněhových řetězů Pewag, robustní sít, ráčnový sytém pro manuální dopínání, řetězové články o síle 3,55 mm, výška článku 13,1 mm 3.528 Kč4.150 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 79V Brenta-C 4x4 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 79V Brenta-C 4x4-15 %Rychlý náhledsilný řetěz pro montáž bez popojíždění na nezpevněných cestách, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 6.426 Kč7.560 KčSklademPewag XMR 80AV Brenta-C 4x4 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 80AV Brenta-C 4x4-15 %Rychlý náhledsilný řetěz pro montáž bez popojíždění na nezpevněných cestách, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 7.005 Kč8.241 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 80V Brenta-C 4x4 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 80V Brenta-C 4x4-15 %Rychlý náhledsilný řetěz pro montáž bez popojíždění na nezpevněných cestách, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 7.005 Kč8.241 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 81V Brenta-C 4x4 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 81V Brenta-C 4x4-15 %Rychlý náhledsilný řetěz pro montáž bez popojíždění na nezpevněných cestách, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 7.005 Kč8.241 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag XMR 82V Brenta-C 4x4 Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag XMR 82V Brenta-C 4x4-15 %Rychlý náhledsilný řetěz pro montáž bez popojíždění na nezpevněných cestách, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 7.005 Kč8.241 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag FM 73 Offroad Extreme Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag FM 73 Offroad Extreme-15 %Rychlý náhledsíťový řetěz pro extrémní a náročné off-roadové použití, materiál TitanGrip® pro dlouhou životnost, žádné plastové díly, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 22.578 Kč26.562 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag FM 75 Offroad Extreme Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag FM 75 Offroad Extreme-15 %Rychlý náhledsíťový řetěz pro extrémní a náročné off-roadové použití, materiál TitanGrip® pro dlouhou životnost, žádné plastové díly, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 22.578 Kč26.562 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag FM 76 Offroad Extreme Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag FM 76 Offroad Extreme-15 %Rychlý náhledsíťový řetěz pro extrémní a náročné off-roadové použití, materiál TitanGrip® pro dlouhou životnost, žádné plastové díly, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 22.578 Kč26.562 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag FM 77 Offroad Extreme Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag FM 77 Offroad Extreme-15 %Rychlý náhledsíťový řetěz pro extrémní a náročné off-roadové použití, materiál TitanGrip® pro dlouhou životnost, žádné plastové díly, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 22.578 Kč26.562 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag FM 79 Offroad Extreme Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag FM 79 Offroad Extreme-15 %Rychlý náhledsíťový řetěz pro extrémní a náročné off-roadové použití, materiál TitanGrip® pro dlouhou životnost, žádné plastové díly, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 22.578 Kč26.562 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag FM 80 Offroad Extreme Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag FM 80 Offroad Extreme-15 %Rychlý náhledsíťový řetěz pro extrémní a náročné off-roadové použití, materiál TitanGrip® pro dlouhou životnost, žádné plastové díly, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 22.578 Kč26.562 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag FM 82 Offroad Extreme Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag FM 82 Offroad Extreme-15 %Rychlý náhledsíťový řetěz pro extrémní a náročné off-roadové použití, materiál TitanGrip® pro dlouhou životnost, žádné plastové díly, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 22.578 Kč26.562 KčNaskladňujeme do 1 týdnePewag FM 91B Offroad Extreme Doprava zdarmaSněhové řetězy Pewag FM 91B Offroad Extreme-15 %Rychlý náhledsíťový řetěz pro extrémní a náročné off-roadové použití, materiál TitanGrip® pro dlouhou životnost, žádné plastové díly, řetězové články o síle 4,5 mm, výška článku 16 mm 43.139 Kč50.752 KčNaskladňujeme do 1 týdne

Podobné články

České gumové koberce Rigum
Před prvním sněhem jsme naskladnili gumové koberce značky Rigum. Ochraňte svůj koberec v autě gumovým autokobercem, který je pro zimní období nutností.
Celý článek
Gumové vany Rigum - novinka v sortimentu
Před příchodem zimy jsme rozšířili náš sortiment o kvalitní české gumové vany do kufru aut značky Rigum. Tyto vany jsou jednička v České republice! Určitě je poznáte i vy!
Celý článek
Rozšiřujeme sortiment o gumové autokoberce
Zima na sebe nenechá dlouho čekat, a proto s jistým předstihem uvádíme do prodeje velkou novinku. Rozšiřujeme náš sortiment o kvalitní gumové autokoberce Geyer & Hosaja!
Celý článek
Minimalistické držáky SPZ Plexiclick Pro
Po velkém úspěchu neviditelných držáku SPZ Plexiclick vám přinášíme nový minimalistický držák Plexiclick Pro. Stejná kvalita a design s téměř žádnými rámečky okolo SPZ!
Celý článek

Komentáře k článku