Můj účet

Ultra odolná světla Unilite - novinky a snížení cen

Značka Unilite je se svojí produkcí pracovních svítilen a osvětlením na detailing ve Spojeném království jedničkou na trhu. Firma byla založena již v roce 1981 a za tu dobu dovedla svoje produkty k naprosté dokonalosti. Produkty Unilite se oproti konkurenci vyznačují extrémní odolností. Svítilny Unilite snesou i velmi hrubé zacházení, nejrůznější pády, vodu, prach atd. Jejich signifikantním znakem je zeleno-černé provedení, které nejen skvěle vypadá, ale které je i z pohledu bezpečnosti velmi praktické. Křiklavě zelenou čelovku na hlavě uvidí každý, a to se nebavíme o tom, když ji budete hledat v dílně nebo v garáži. Unilite se specializuje na ruční svítilny, na praktické čelovky, na výkonná pracovní světla a hexagonální světla nejen na detailing. Mezi super a praktické pomocníky stojí za zmínku jejich nové svítilny, které se umí nabíjet bezdrátově. Sundáte čelovku z hlavy, položíte ji na bezdrátovou nabíječku a za pár hodin máte nabito!

Nové produkty - představení

V tomto roce uvedl Unilite na trh více jak 10 nových světel, které vám zde postupně ukážeme. Jak už je to zvykem, každý dnes zdražuje, ale my jsme u této značky dokázali domluvit výhodnější podmínky, a na základě toho se nám podařilo zlevnit celý sortiment - u některých produktů až o 25%! To znamená, že světla Unilite si teď může dovolit každý, kdo chce při práci používat vysoce kvalitní osvětlení, které bude spolehlivě a dlouho pomáhat při svícení. Novinky roku 2024 jsou zde:
  • Inspekční světlo Unilite IL-925R - vysoce kvalitní ruční svítilna se 180° sklopnou svítící hlavou vyrobená z leteckého hliníku. Má 3 na sobě nezávislá světla, dvě hlavní COB LED, kdy hlavní COB LED dioda má působivý výkon 925 lumenů, sekundární COB LED dioda výkon 475 lumenů a přídavná SMD LED svítilna má 150 lumenů. Tato ruční svítilna má ultra kompaktní design, dostanete se s ní i do úzkých míst. Na základně je super silný magnet a také užitečné indikátory stavu baterie. Disponuje dobíjecí lithiovou baterii, kterou lze snadno dobít přes USB-C za necelé 4 hodiny.
  • Pracovní svítilna Unilite SLR-1450 - tato svítilna patří mezi vysoce kvalitní, kompaktní nabíjecí pracovní světla se světelným výstupem 1450 lumenů. Sklopný stojan s úhlem 180° obsahuje závěsný hák a integrované magnety pro připnutí na kovové povrchy. Díky vestavěné baterii můžete nabíjet i jiná zařízení a směle tohle světlo využívat i jako powerbanku. SLR-1450 je extrémně odolné vůči poškození nebo rozbití.
  • Pracovní světlo Unilite RF-2000 - výkonné, kompaktní pracovní LED světlo, které má výkon 2 000 lumenů a poskytuje dobře rozprostřený záplavový paprsek. Je vyrobeno z hliníku, TPR a nylonu. Tato konstrukce poskytuje odolnost proti nárazu/pádu IK07 a odolnost proti prachu a vodě IP65. Ze zadní části má nastavitelný stojan v úhlu 180° má také užitečný otvor pro stativ. RF-2000 disponuje výkonnou 5200mAh baterii, která také umí posloužit jako 2A powerbanka.
  • Pracovní světlo Unilite RF-3300 - velmi výkonné pracovní LED světlo, které má výkon 3 300 lumenů a poskytuje dobře rozprostřený záplavový paprsek. Je vyrobeno z hliníku, TPR a nylonu. Tato konstrukce poskytuje odolnost proti nárazu/pádu IK07 a odolnost proti prachu a vodě IP65. Ze zadní části má nastavitelný stojan v úhlu 180° má také užitečný otvor pro stativ. RF-3300 disponuje výkonnou 5200mAh baterii, která také umí posloužit jako 2A powerbanka.
  • Pracovní světlo Unilite RF-5400 - toto super výkonné svítidlo je ideální pro všechna pracoviště, kde jsou vysoké nároky na osvětlení s odolností proti nárazům IK09, odolností proti prachu a vodě IP65 a odolností proti pádu z výšky 2 m, což znamená, že se snadno vypořádá s drsným zacházením. Super pevná nylonová konstrukce a nízký profil usnadňují skladování a přepravu. Svítidlo používá ultra jasné vysoce kvalitní 50W 5400 lumen bílé 6500K SMD LED diody, které mají dlouhou životnost až 100 000 hodin a neoslňující mléčná čočka poskytuje hladké šíření světla. Díky duálnímu napájení lze tento světlomet nabíjet (baterie 11,1V 5200mAh li-ion) po dobu 2 až 16 hodin při 4 různých světelných výstupech, nebo jej lze napájet přímo ze sítě pomocí inteligentní 15V 1,5A nabíječky.
  • Pracovní světlo Unilite CRI-3350 - je výkonné 3350 lumenů světlo hexagonálního tvaru, které je ideální pro použití jako detailingové světlo, s možností přepínat mezi 5 barevnými teplotami v rozsahu 2700K/3500K/4500K/5500K/6500K. Třída odolnosti proti vodě a nárazu IP65 a IK07 zajišťuje vynikající odolnost a robustnost a robustní vestavěný 180° nastavitelný stojan pomáhá při nasvícení v nejrůznějších úhlech.
  • Pracovní světlo Unilite MTB-5300 - výkonné 5300 lumenové LED osvětlení, které podporuje baterie od Milwaukee, De Walt, Metabo a Makita a nebo napájení ze sítě. Je vyrobeno z ultrapevné slitiny, disponuje vestavěnou powerbankou a LED indikátory nabíjení. Dosah paprsku neuvěřitelných 95 metrů.
  • Čelovka Unilite HT-680R - výkonná dobíjecí čelovka se dvěma LED diodami. Dvě samostatné LED v rozlišném provedení - jeden bodový paprsek 680 lumenů (6500K) a jeden záplavový paprsek 500 lumenů (4500K), který pracuje při CRI 90+ pro větší přesnost. V sobě má dobíjecí Li-ion baterii, která funguje 4 hodiny, ale lze ji prodloužit na 30 hodin při ztlumení. Indikátor úrovně nabití/nabíjení uvádí stav baterie, přičemž doba nabíjení je rychlých 4,5 hodiny přes USB-C. Pevnost s odolnost proti nárazu čelovky je dle normy IK07 a odolnost proti pádu 2 metry. Odolnost proti prachu a vodě je na hodnotě IP65. Hlavní světlo lze sklopit pod úhlem 90° a součástí balení jsou 4 užitečné klipy na přilbu.
  • Čelovka Unilite HT-900R - velmi výkonná 900 lumenová průmyslová čelovka. Jeho jediná CREE LED poskytuje jak silný centrální bodový paprsek, tak široký rozptyl paprsku díky difuzní čočce. Jeho dobíjecí Li-ion baterie funguje solidních 4,5 hodiny, ale lze ji prodloužit na 100 hodin při ztlumení. Indikátor úrovně nabití/nabíjení uvádí stav baterie, přičemž doba nabíjení je rychlých 4,5 hodiny přes USB-C. Pevnost s odolnost proti nárazu čelovky je dle normy IK07 a odolnost proti pádu 2 metry. Odolnost proti prachu a vodě je na hodnotě IP65. Hlavní světlo lze sklopit pod úhlem 72° a součástí balení jsou 4 užitečné klipy na přilbu.
  • Čepice se svítilnou Unilite Beanie BLT-1 - inovativní čepice Unilite Beanie má v sobě integrované dobíjecí LED světlo poskytující světelný výstup 250 lumenů. Světlo na hlavě nebylo nikdy pohodlnější, udržuje vaši hlavu v teple a je tak ideální pro procházky, táboření, běh a profese, jako je elektrikář, instalatér atd., kteří pracují v chladném počasí. Ze čtyř vysoce výkonných studených bílých LED 6500k Samsung SMD LED jsou k dispozici tři nastavení - vysoké, nízké a blesk. Lze je snadno přepínat pomocí tlačítka umístěného ve středu světla. Světlo samo o sobě můžete vyjmout z čepice, aby se mohlo nabít. Když chcete nabíjet, jednoduše odstraňte protiprachový kryt a připojte světlo přímo do USB portu.
  • Svítilna na krk Unilite NL-350R - inovativní dobíjecí svítilna na krk, která má 2 vysoce kvalitní 175 lumenové SMD LED diody, jejichž kombinací docílíte svítivosti 350 lumenů. Super lehký design, vážící pouze 140 g, tzn. že při používání nenamáháte krk. Obě světla se mohou otáčet nahoru a dolů až o 120 stupňů a naklonit světlo přesně tam, kde je to potřeba. Svítilna je vyrobena z vysoce kvalitního polykarbonátu a ABS plastu, což poskytuje pevnou a lehkou konstrukci. Má odolnost proti nárazu IK07 a nebude ji vadit když spadne z výšky 2 metrů. Ochranu proti prachu a vodě je na hodnotě IP54, což poskytuje zvýšenou bezpečnost.
  • Ruční svítilna Unilite FL-550R - kompaktní hliníková dobíjecí svítilna s výkonným výstupem 550 lumenů. Je vyrobena z tvrzeného eloxovaného tlakově litého hliníku a má ultra vysokou odolnost proti prachu a vodě IP67, díky čemuž se ponoří do hloubky 1 metru po dobu 30 minut. 4 světelné režimy poskytují provozní flexibilitu a lepší výdrž baterie, zatímco dosah paprsku 182 metrů poskytuje vynikající výhled na velké vzdálenosti.
  • Ruční svítilna Unilite FL-1300R - velmi výkonná vysoce kvalitní LED svítilna, plně dobíjecí, se super vysokým výkonem 1300 lumenů. Je vyrobena z tvrzeného eloxovaného tlakově litého hliníku, je super robustní a má ultra vysokou odolnost proti prachu a vodě IP67, což umožňuje svítilnu ponořit do 1 metru po dobu 30 minut. 4 přídavné světelné režimy poskytují nastavení ztlumení a delší výdrž baterie, zatímco působivý dosah paprsku 291 metrů poskytuje vynikající výhled na velmi dlouhé vzdálenosti.
  • Ultra kompaktní stativ Unilite Tripod Mini - kompaktní a lehký stativ vhodný pro celou řadu pracovních světel Unilite. Je vyroben ze super odolné konstrukce z nylonu a TPR plněné sklem. Stativ je vybaven vestavěnou vodováhou a 1/4″ šroubovým držákem a obsahuje ochranný šroubovací uzávěr s poutkem na zavěšení. Protiskluzové nohy poskytují stabilní řešení pro hmotnost svítidla do hmotnosti 2,5 kg.
  • Velký magnet Unilite Large Magnet - ultrarobustní ocelový a hliníkový magnet pro připevnění k pracovnímu světlu Unilite LED (SLR-1300, SLR-2500, SLR-2750, SLR-4750, SLR-4400, SLR-6000 & SP-4500). Disponuje bezpečnou pojistnou křídlovou maticí, která se používá k upevnění na svítidlo.



Řada Unilite Wireless - praktické řešení

Unilite v roce 2021 přišel s řešením bezdrátového nabíjení. Sami na montážní dílně používáme svítilny a čelovky a můžeme potvrdit, že připnutí svítidla na magnetický držák je něco úžasného. Nemusíte nikde hledat, připojovat napájecí kabel a následně ho zase někam poklízet. Tohle řešení je pro všechny, kteří milují nabíjet svoje zařízení bezdrátově. Pojďme se tedy vrhnout do 21. století a používat světla, která umožnují právě bezdrtátové nabíjení.
  • Čelovka s bezdrátovým nabíjením Unilite WCHT5 - nejnovější čelovka ze série Unilite Wireless Charging. Tuto čelovku lze nabíjet bezdrátově buď na jednoduché nabíjecí podložce Unilite WCSGL nebo dvojité nabíjecí podložce Unilite WCDBL. Pokud ji ale nemáte k dispozici, můžete čelovku stále nabíjet přes USB typ C (doba nabíjení 3 hodiny). Čelovka disponuje duálním LED provozem s možností výběru mezi 550 lumenů 6500K bílou COB LED nebo 450 lumenů 6500K CREE LED bodovým paprskem. Čelovka je extra pevná, vyrobena ze silného polykarbonátu, má odolnost proti nárazu podle IK07 a je odolná proti pádu z výšky 2 metrů. Navíc ji lze používat za každého počasí s odolností proti prachu a vodě IP65. Pro pohodlí lze hlavu čelovky naklonit v úhlu o 125° a její plně nastavitelný popruh je potažen protiskluzovým silikonem.
  • Inspekční svítilna Unilite WCIL11 - inspekční světlo s možností bezdrátového nabíjení s 1100 lumeny z COB LED. Navíc má 220 lumenů SMD LED diodu na horní části. WCIL11 je vyrobena ze super houževnatého nylonu a TPR a má stupeň krytí IP65, který poskytuje silnou odolnost proti prachu a vodě. Má také odolnost proti nárazu IK07 a je odolný proti pádu z výšky 2 metrů. Výkonná 3350mAh Li-ion baterie se bezdrátově nabíjí na nabíjecích stanicích Unilite nebo přímo přes nabíjecí kabel USB C. Má pevnou rukojeť se zabudovaným super silným magnetem a 3 další silné zadní magnety po straně. Na zadní straně má také 2 výsuvné 360º otočné závěsné háčky.
  • Pracovní světlo Unilite WCHX7 - první kompaktní pracovní svítilna s bezdrátovým nabíjením. Disponuje 700 lumenovou COB LED diodou s 6500K čistě bílým světlem, které nabídne velké množství světla a dalším LED diodou - bodovým paprskem o výkonu 275 lumenů. Světlo má ultra pevnou konstrukci z nylonu, hliníku a TPR. Odoslnost a stupeň ochrany je IP65 / IK07, které umožňuje vysokou odolnost proti prachu a vodě, ultra tvrdou odolnost proti nárazům a také ochranu proti nárazu při pádu z výšky až 2 metrů. Otočný stojan v úhlu o 180° se super silnou magnetickou základnou dává tomuto pracovnímu světlu bezkonkurenční všestrannost. Lze jej nabíjet přiloženým 1m USB-C nabíjecím kabelem, nebo ještě lépe bezdrátově pomocí bezdrátových nabíjecích stanic WCSGL & WCDBL.
  • 2 nabíjecí stanice Unilite WCSGL a Unilite WCDBL - ultra odolné bezdrátové nabíjecí stanice pro novou řadu bezdrátových nabíjecích LED světel a chytrých telefonů. Tyto nabíjecí stanice s ultra tuhou ABS a nylonovou polymerovou konstrukcí nabízí odolnost proti nárazům IK07. Silné magnety na zadní straně umožňují snadnou montáž na magnetické povrchy, obsahuje ale také vestavěné otvory pro šrouby pro trvalou montáž. WCSGL je pro 1 zařízení a WCDBL je pak pro dvě zařízení.



Výprodej starých modelů Unilite

S novinkami téměř vždy musí některé produkty z prodeje ven a přesně tak je tomu i u Unilite. Po aktualizaci nám na e-shopu zůstalo několik světel Unilite, které už nepotřebujeme a jejichž výroba byla ukončena. Máte tak možnost je zakoupit za extra výhodné, výprodejové ceny:
  • Svítilna Unilite CT-2 - inspekční pracovní světlo Unilite CT-2 LED je kompaktní světlo s výstupem 250 lumenů. Silná konstrukce z ABS plastu a odolnost proti nárazům IK07 zajišťují dokonalou ochranu svítilny. Pro umístění v pracovním prostředí má magnetický stojan otočný o 360° a zatahovací závěsný háček. Svítilna disponuje navíc užitečnou 100lumenovou horní svítilnou, která se hodí do úzkých prostorů.
  • Ruční svítilna Unilite TL-5 -  silná průmyslová svítilna s výkonem 500 lumenů. Díky pouzdru odolnému proti korozi a hlavě z tlakově litého hliníku má vysokou odolnost proti prachu a vodě ve standardu IP68, což umožňuje ponoření na 2 metry po dobu 30 minut. Má také integrovanou kapesní sponu a je odolná proti pádu ze dvou metrů.
  • Svítilna s reproduktorem Unilite SP-750 - inovativní pracovní světlo se zabudovaným Bluetooth reproduktorem. Světlo disponuje sklopným stojanem v úhlu 180°, užitečným závěsným hákem, umožňuje montáž na stativ a silné zadní integrální magnety nabízí uchycení na kovové povrchy. Dobíjecí baterie typu USB C, která se rychle dobíjí, je poháněna silným světlem o výkonu 750 lumenů a přídavnou horní svítilnou o výkonu 300 lumenů. SP-750 má také tři nastavení tlumení světla, která prodlužují dobu výdrže baterie.
  • Ruční svítilna Unilite FL-4R - kompaktní, vysoce kvalitní LED svítilna, která využívá dobíjecí lithium-iontovou baterii a poskytuje maximální výkon 450 lumenů při vysokém nastavení. Vysoce výkonná LED Cree dioda vyzařuje bílé světlo, které nabízí tři úrovně jasu a režim blikání 8 Hz. Koncový spínač cykluje jednotlivými režimy v pořadí nízký, střední, vysoký a stroboskop s každým stiskem. Přiložená lithium-iontová baterie 14500 800 mAh se uvnitř nabíjí pomocí přiloženého kabelu micro USB. Jednoduše otevřete gumový protiprachový kryt na hlavě svítilny a vložíte konec micro USB kabelu, poté jej zapojíte přímo do USB portu počítače nebo do USB síťového / automobilového adaptéru. Během nabíjení se zobrazí červená LED a po dokončení nabíjení (přibližně po 2 hodinách) se LED indikátor rozsvítí zeleně. LED Indikátor také zobrazením červeného světla ukazuje stav baterie při dosáhnutí středního výkonu, a poté blikáním červeně, když baterie dosáhne nízkého výkonu a potřebuje nabít. Pogumovaný mikro koncový spínač a protiprachový kryt USB jsou neonově žluté, takže svítilnu lze snáze spatřit ve tmě. Součástí je šňůrka na zápěstí, která ji bezpečně udrží na zápěstí v případě pádu. FL-4R je perfektní světlo pro kempování, procházky se psem nebo uložení v tašce (přiložené pouzdro a šňůrka zajišťující bezproblémové přenášení této svítilny).
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Související produkty

Unilite Beanie BE-02+Čepice se svítilnou Unilite Beanie BE-02+Rychlý náhledčepice s integrovaným světlem659 Kč1 až 4 týdnyUnilite IL-925RInspekční světlo Unilite IL-925RTipRychlý náhledúzké inspekční světlo s 925 + 475 + 150 lumeny a 180° svislou skládací hlavou1.790 KčSklademUnilite SLR-1450Pracovní svítilna Unilite SLR-1450Rychlý náhledstředně velké pracovní světlo, 1450 lumenů1.990 KčSklademUnilite RF-2000 Doprava zdarmaPracovní světlo Unilite RF-2000Rychlý náhledvýkonné pracovní světlo, 2000 lumenů2.790 KčSklademUnilite RF-3300 Doprava zdarmaPracovní světlo Unilite RF-3300Rychlý náhledvýkonné pracovní světlo, 3300 lumenů3.790 KčSklademUnilite RF-5400 Doprava zdarmaPracovní světlo Unilite RF-5400Rychlý náhledvysoce výkonné pracovní světlo, 5400 lumenů5.590 KčSklademUnilite CRI-3350 Doprava zdarmaPracovní světlo Unilite CRI-3350Rychlý náhledvýkonné pracovní světlo pro nasvícení při leštění laku, 3350 lumenů6.490 KčSklademUnilite MTB-5300 Doprava zdarmaPracovní světlo Unilite MTB-5300Rychlý náhledpracovní světlo na baterie od pracovního náčiní Metabo, Makita, Dewalt atd., 5300 lumenů5.590 KčSklademUnilite HT-680RČelovka Unilite HT-680RTipRychlý náhledvysoce výkonná čelovka, 680 + 500 lumenů1.990 KčSklademUnilite HT-900R Doprava zdarmaČelovka Unilite HT-900RTipRychlý náhledvysoce výkonná průmyslová čelovka, 900 lumenů2.390 KčSklademUnilite Beanie BLT-1Čepice se svítilnou Unilite Beanie BLT-1Rychlý náhledčepice s integrovaným světlem790 KčSklademUnilite NL-350RSvítilna na krk Unilite NL-350RRychlý náhleddobíjecí svítilna na krk, 175 + 175 lumenů1.290 KčSklademUnilite FL-550RRuční svítilna Unilite FL-550RRychlý náhledvodotěsná ruční svítilna, výkon 550 lumenů1.690 KčSklademUnilite FL-1300R Doprava zdarmaRuční svítilna Unilite FL-1300RRychlý náhledvodotěsná ruční svítilna, výkon 1300 lumenů2.490 KčSklademUnilite WCIL11 Doprava zdarmaInspekční svítilna Unilite WCIL11Rychlý náhledinspekční světlo na detailing, 1100 + 220 lumenů2.290 KčSklademUnilite WCHT5Čelovka s bezdrátovým nabíjením Unilite WCHT5TipRychlý náhled (1 hodnocení)čelovka s možností bezdrátového nabíjení, 550/450 lumenů1.790 KčSklademUnilite Large MagnetVelký magnet Unilite Large MagnetRychlý náhledvelký magnet pro světla Unilite549 KčSklademUnilite Tripod MiniUltra kompaktní stativ Unilite Tripod MiniRychlý náhledmini stativ549 KčSkladem

Podobné články

Sam's Detailing - nové produkty pro sezónu 2024
Solidní dávku nových produktů z Anglie od Sam's Detailing najdete právě nyní u nás v e-shopu! Kdo si je jako první otestuje na svém autě?
Celý článek
Gumové vany Rigum - novinka v sortimentu
Před příchodem zimy jsme rozšířili náš sortiment o kvalitní české gumové vany do kufru aut značky Rigum. Tyto vany jsou jednička v České republice! Určitě je poznáte i vy!
Celý článek
Rozšiřujeme sortiment o gumové autokoberce
Zima na sebe nenechá dlouho čekat, a proto s jistým předstihem uvádíme do prodeje velkou novinku. Rozšiřujeme náš sortiment o kvalitní gumové autokoberce Geyer & Hosaja!
Celý článek
Minimalistické držáky SPZ Plexiclick Pro
Po velkém úspěchu neviditelných držáku SPZ Plexiclick vám přinášíme nový minimalistický držák Plexiclick Pro. Stejná kvalita a design s téměř žádnými rámečky okolo SPZ!
Celý článek

Komentáře k článku