Můj účet

Audison 2021 - nové produkty a mírné zdražení

Audison je velmi oblíbená značka de facto po celém světě. V současnosti se těší největší oblibě Plug & Play reproduktory a subwoofery do BMW. Nedávno uvedená řada zesilovačů Audison SR se nám velmi líbí a zájem našich zákazníků nás opravdu těší. Začátkem dubna jsme z Itálie obdrželi nový ceník na značky Hertz, Connection a Audison. Aktualizaci jsme zahájili Audisonem, a zbylé dvě značky budou následovat v průběhu měsíce dubna. Kdo si tedy chce pořídit například reproduktory Hertz ještě za staré ceny, doporučujeme s tím příliš neotálet! Díky neustálému zdražování surovin se v Elettromedii rozhodli pro nepopulární krok, a to k mírnému zdražení svých produktů. U značky Audison jsou již na e-shopu nové, aktuální a platné ceny nastaveny. Zdražení se týká většiny sortimentu a je řádově do 10%. OEM reproduktory Audison pro BMW naopak zlevnily, stejně tak OEM subwoofery šly s cenou dolů.

Pár slov o šesti novinkách Audison

  • Audison AP F IN ADP - volitelný a vysoce flexibilní adaptér vyrobený z dílů pro automobilový průmysl, který umožňuje použití prodlužovacích kabelů Audison Prima také pro bit zesilovač AP F8.9 bez nutnosti pájení.
  • Audison C2O - převodník, který umí převést signály přicházející z koaxiálního digitálního vstupu a z analogového AUX-IN na optický digitální výstupní signál TOSLINK (až 24 bitů / 192 kHz). Audison C20 umožňuje integraci nových přenosných zařízení Hi-Res vybavených koaxiálním digitálním výstupem (75 Ω) a smartphonů s analogovým výstupem na 3,5 mm mini Jack s procesory Audison s optickým digitálním vstupem.
    Audison AP 1P - výškové reproduktory s exkluzivní technologií AIF (Any Install Faceplate), díky níž je možná instalace třemi různými druhy umístění pro širokou univerzálnost aplikace a zkrácení doby instalace.
  • Audison AP 6.5P - 165 mm středobasové reproduktory, které byly navrženy tak, aby fungovaly co nejlépe v OEM umístění, kombinující vynikající ovládání výkonu a efektivitu s velmi širokým výkmitem, aby zvládly dynamické špičky bez jakékoli komprese.
  • Audison AP F1D - 1kanálový zesilovač, který byl navržen pro pohon náročných subwooferů a je ideálním rozšířením pro zesilovač AP F8.9. Je stabilní na 1 Ohm a může dodávat až 1000 W energie v extrémně kompaktním rozměru.
  • Audison TH 3.0 II voce - referenční třída 70 mm reproduktorů pro ucelený 3pásmový systém Audison TH. Lidský sluchový systém zpracovává rozsah středních frekvencí s maximální citlivostí a selektivitou, protože činí hlas srozumitelnějším od zbytku zvukového spektra. Team výzkumu a vývoje firmy Elettromedia vycházel z tohoto jednoduchého principu, a od začátku vyvíjel reproduktory VOCE TH 3.0 II tak, aby byl zvuk věnovaný tomuto základnímu rozsahu frekvencí s jednoduchým i ambiciózním cílem extrémní linearity, aby nepřidával ani nezakrýval nic ze signálu.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Aktualizace kategorie odhlučnění vozidel
Kompletně jsme přepracovali kategorii materiály pro odhlučnění vozidel, doplnili nové podkategorie, filtry, parametry i spoustu nových produktů. Více info v naší aktualitě.
Celý článek
Nové high-end reproduktory Morel v detailu
Po dlouhé době čekání jsme konečně naskladnili všechny novinky izraelského výrobce high-end ozvučení a sepsali jsme první dojmy o nejzajímavějších modelech.
Celý článek
Comfortmat Premium Dark v minirecenzi
Podívali jsme se detailněji na oblíbený antivibrační materiál Comfortmat z prémiové řady Dark, který vyniká vysokou účinností a extrémně nízkou hmotností. Více v našem článku.
Celý článek
Novinky Gladen & Mosconi Gladen
V Gladenu se stále pracuje na nových produktech a pro rok 2021 zde máme několik zásadních novinek v sortimentu obou značek Gladen a Mosconi Gladen.
Celý článek

Komentáře k článku