Můj účet

Kompletně přepracovaná kategorie materiálů pro odhlučnění vozidel

Kompletně jsme přepracovali eshopovou kategorii materiály pro odhlučnění vozidel a to zejména z důvodu zpřehlednění, doplnění nových parametrů, filtrů i nových produktů. V naší nabídce najdete široký sortiment více než 15 výrobců odhlučnění vozidel a příslušenství, včetně těch bezkonkurenčně nejkvalitnějších na dnešním trhu. I proto bylo nezbytné se na tuto kategorii důkladně zaměřit a na to, co vše se změnilo, se můžete podívat v této aktualitě. 

Nové podkategorie a správné zařazení materiálů všech výrobců

Prvním krokem bylo zkontrolování podkategorií, jejich správné pojmenování a vytvoření zcela nových podkategorií. Tradiční podkategorie antivibračních, zvukově izolačních nebo tepelně izolačních materiálů byly doplněny o materiály pohlcující hluk, moderní membránové materiály, materiály proti vrzání plastů a vícevrstvé materiály. V kategoriích najdete i odkazy na náš konfigurátor odhlučnění, web odhlučnění a různé články. Zároveň jsme produkty všech výrobců, kterých je několik stovek, zařadili vždy do správné podkategorie. Nově tedy můžete navštívit následující podkategorie:
  • antivibrační materiály - široký sortiment materiálů, které zamezují vibracím a nízkofrekvenčnímu hluku a aplikují se v první vrstvě. 
  • zvukově izolační materiály - materiály, které snižují hluk v interiéru vozu a plikují se jako druhá vrstva při odhlučnění
  • zvuk pohlcující materiály - materiály, které zvuk neizolují, ale naopak absorbují. Jedná se zejména o polyuretanové pěny s paměťovým efektem
  • tepelně izolační materiály - materiály nejen se zvukově izolačními, ale i tepelně izolačními schopnostmi, které oceníte jak v zimě, tak v létě.
  • membránové materiály - moderní membránové materiály, které umožňují nejůčinnější odhlučnění současnosti.
  • materiály proti vrzání plastů - pokud vás trápí vrzaní jednotlivých plastových dílů, v této kategorii najdete řešení.
  • vícevrstvé materiály - vícevrstvé materiály, které usnadňují instalaci. Jsou složeny obvykle z antivibrační a zvukově izolační vrstvy.
  • příslušenství - příslušenství pro odhlučnění vozidel jako jsou přitlačovací válečky, rukavice, chemie na čištění, apod.
  • sety tlumících materiálů - námi vytvořené sady materiálů pro odhlučnění jednotlivých oblastí vozu.

Vytvoření parametrů a filtrů pro všechny produkty a kategorie 

U každého produktu jsme vytvořili přes 20 parametrů, které slouží nejen pro přesné informace o produktu, ale v budoucnu i pro plánované porovnávání dle konkrétních parametrů. Již nyní jsme však zprovoznili řazení produktů dle filtrů, které jsou specifické pro každou kategorii a umožní vám vybrat ten nejvhodnější produkt. Hledáte antivibrační materiál o tloušťce 2 mm do dveří svého auta? Klikněte na antivibrační materiály, poté na filtry, zvolte tloušťku 2 mm, oblast použití dveře a zobrazí se všechny vhodné materiály. A to není vše, filtrovat můžete i podle značky, rozměru, ale i účinnosti na základě hodnot akustického ztrátového činitele. A pokud by ani takové možnosti nestačily, přečtěte si náš nový článek "jak vybrat antivibrační materiál", který najdete v horní části stránky. U zvukově izolačních materiálů je k dispozici ještě více možností a vybrat si můžete kromě již zmíněných filtrů i další specifické vlastnosti jako složení, schopnost tepelné izolace, nebo účinnost zvukové izolace. Nyní si tedy můžete vybrat vhodný materiál pro odhlučnění nejen vašeho vozu na základě svých přesných požadavků a to daleko jednodušeji než kdy dříve. 

SGM - další prémiová značka v nabídce odhlučnění

Materiály pro odhlučnění Comfortmat jsou momentálně nejprodávanější a stabilně rostoucí značkou na celém našem eshopu a zároveň leader trhu s odhlučněním nejen u nás, ale i v Rusku a okolních zemích. Odhlučnění je fenomén poslední doby a proto jsme se rozhodli dovážet do ČR i druhého vysoce konkurenčního výrobce z Ruska - SGM. Tito odvěcí rivalové se neustále předhánějí v nových technologiích a špičkových materiálech a materiály SGM díky nejvyšší modelové řadě Prime dokonce předčí svou účinností i Comfortmat. Materiály z modelové řady SGM Prime disponují momentálně nejvyšší účinností na dnešním trhu a to jak antivibrační, tak zejména zvukově izolační materiály. A to je hlavní důvod, proč sortiment tohoto výrobce najdete nově na eshopu. Vždy se totiž snažíme přinášet to nejlepší z odvětví, kterým se věnujeme. Dle našich zákulisních informací Comfortmat brzy odhalí novou generaci svých antivibračních a membránových materiálů a my jsme rádi, že vám můžeme nabídnout sortiment obou těchto nejvíce inovativních společností na dnešním trhu s odhlučněním. Více o značce SGM a všech materiálech se již brzy dozvíte na našem blogu. 

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Nové high-end reproduktory Morel v detailu
Po dlouhé době čekání jsme konečně naskladnili všechny novinky izraelského výrobce high-end ozvučení a sepsali jsme první dojmy o nejzajímavějších modelech.
Celý článek
Comfortmat Premium Dark v minirecenzi
Podívali jsme se detailněji na oblíbený antivibrační materiál Comfortmat z prémiové řady Dark, který vyniká vysokou účinností a extrémně nízkou hmotností. Více v našem článku.
Celý článek
Zařazujeme do prodeje novinky Auto Finesse
Novinky od anglických Auto Finesse konečně na Ahifi.cz! Přesně 49 nových produktů, které jsme pro vás zařadili do prodeje na e-shopu.
Celý článek
Novinky Gladen & Mosconi Gladen
V Gladenu se stále pracuje na nových produktech a pro rok 2021 zde máme několik zásadních novinek v sortimentu obou značek Gladen a Mosconi Gladen.
Celý článek
Novinky od Purestar pro nadcházející sezonu
S naskladněním produktů oblíbeného jihokorejského výrobce Purestar jsme doplnili sortiment o několik zajímavých produktů, na které se můžete podívat v naší aktualitě.
Celý článek
Italské zboží - novinky STEG
Italové umí a vždy uměli dělat hudbu, mají to v sobě hluboce zakořeněné. My jsme rádi, že můžeme nabízet značku Steg, která si zaslouží Vaši pozornost.
Celý článek
Comfortmat Blockshot - konec hluku v autě
Výběr vhodného a účinného protihlukového materiálu je základem pro úspěšné odhlučnění vozidla a my se v tomto článku zaměříme na ten nejúčinnější na dnešním trhu.
Celý článek
Představujeme Comfortmat Integra
Představení hlavních funkcí a výhod membránového protihlukového materiálu Comfortmat Integra, který je určen speciálně pro odhlučnění dveří vozidla.
Celý článek
Comfortmat - revoluce v odhlučnění vozidel
Technologie jdou rychle dopředu a to platí i pro odhlučnění vozidel. Proto jsme museli přijít s novými hi-tech materiály a novou strategií pro nadcházející roky. Určitě čtěte dále, stojí to za to!
Celý článek

Komentáře k článku