Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů v Honda Civic IX

Na výměnu předních reproduktorů v Honda Civic IX použijte:

Honda Civic 9. generace má v předních dveřích 165 mm komponentní reproduktory. Středobasový reproduktor je umístěný na vnitřním plechu dveří a výškový reproduktor je umístěný v horní části dveří v plastovém domečku. Zakladní verze tohoto audio systému jsou bez výškového reproduktoru. Jako upgrade továrního audio systému doporučujeme vyměnit reproduktory za naše špičkové Gladen M 165 V2, nebo levnější Gladen Alpha 165. U verze bez výškového reproduktoru se také musí koupit nový plastový domeček pro repro, nebo původní upravit. Pro perfektní výsledek doporučujeme také tlumení dveří. Na vytlumení jedněch dveří použijte 3 až 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, který si nastříháte na 1/4, nebo ještě lépe na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Abychom vám výběr co nejvíce usnadnili, vytvořili jsme pro vás sety reproduktorů do Honda Civic IX. Zde naleznete více variant námi otestovaných a často montovaných reproduktorů.

Na výměnu zadních reproduktorů Honda Civic IX použijte:

V zadních dveřích u automobilu Honda Civic IX jsou instalované 2-pásmové koaxiální reproduktory o průměru 165 mm. Jako vhodnou náhradu za tyto reproduktory doporučujeme naše skvělé Gladen Alpha 165 coax. Opět doporučujeme vytlumit i zadní dveře, počet plátů na jedny zadní dveře: 3 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který nařežete na 1/4, nebo ideálně na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas.

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Máte obavy, že montáž nezvládnete, nebo nemáte kde nové reproduktory do Honda Civic IX namontovat? Využijte možnosti odborné montáže v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž reproduktorů.
Montáž můžete objednat telefonicky na čísle 602 547 648, e-mailem montaze@ahifi.cz nebo osobně na prodejně v Brně.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku