Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů v Hyundai i30 II

Na výměnu předních reproduktorů v Hyundai i30 II použijte:

Hyundai i30 2. generace má z výroby instalované 2-pásmové komponentní reproduktory o průměru 165 mm, které jsou umístěny v předních dveřích. Tyto reproduktory doporučujeme nahradit za naše špičkové a oblíbené Gladen M 165 V2 nebo levnější Gladen Alpha 165Nové výškové reproduktory se umístí na místo původních a připevní se např. pomocí pomocí tavné pistole. Pro zlepšení akustiky doporučujeme tlumení dveří. Na vytlumení jedněch dveří použijte 3 až 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, který si nastříháte na 1/4, nebo ještě lépe na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Pro rychlý a snadný výběr jsme pro vás vytvořili sety reproduktorů do Hyundai i30 II. Zde naleznete více variant otestovaných a často instalovaných reproduktorů.

Na výměnu zadních reproduktorů Hyundai i30 II použijte:

Zadní reproduktory u vozu Hyundai i30 2. generace jsou širokopásmové reproduktory o průměru 165 mm. Náš tip na nové reproduktory jsou špičkové Gladen Alpha 165 coax. Opět doporučujeme vytlumit i zadní dveře, počet plátů na jedny zadní dveře: 3 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který nařežete na 1/4, nebo ideálně na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas.

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Máte obavy, že montáž nezvládnete, nebo nemáte kde nové reproduktory do Hyundai i30 II namontovat? Využijte možnosti odborné montáže v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž reproduktorů.
Montáž můžete objednat telefonicky na čísle 602 547 648, e-mailem montaze@ahifi.cz nebo osobně na prodejně v Brně.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku