Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Ford Focus III

Na výměnu předních reproduktorů ve Ford Focus III použijte:

Původní reproduktory ve Ford Focus III mají průměr 165 mm, jedná se o 2-pásmové komponentní reproduktory. Náš TIP na výborné německé reproduktory pro přední dveře Focus III jsou Gladen M 165 V2nebo levnější reproduktory nižší řady Gladen Alpha 165. Výškové reproduktory je třeba připevnit, např. pomocí tavné pistole. Kabely pro reproduktory můžete ponechat původní, pokud nejsou poškozeny. Abyste nové reproduktory využili na 100%, doporučujeme tlumení dveří. Na vytlumení jedněch dveří použijte 3 až 4 pláty Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, který si nastříháte na 1/4, nebo ještě lépe na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Abychom vám výběr co nejvíce usnadnili, vytvořili jsme pro vás sety reproduktorů do Ford Focus III. Naleznete zde mnoho variant námi otestovaných a často montovaných reproduktorů v několika možných cenových kategoriích.

Na výměnu zadních reproduktorů ve Ford Focus III použijte:

Průměr zadních originálních reproduktorů ve Ford Focus III je 165 mm a jedná se o 2-pásmové komponentní reproduktory. Náš TIP na zadní reproduktory do automobilu Focus III jsou ověřené Gladen M 165 V2, levnější Gladen Alpha 165 nebo ekonomická varianta v koaxiálním provedení Gladen Alpha 165 coax. Doporučujeme i zadní dveře vytlumit. Počet plátů na jedny zadní dveře: 3 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který nařežete na 1/4, nebo ideálně na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas.

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Máte obavy, že montáž nezvládnete, nebo nemáte kde nové reproduktory do Ford Focus III namontovat? Využijte možnosti odborné montáže v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž reproduktorů.
Montáž můžete objednat telefonicky na čísle 602 547 648, e-mailem montaze@ahifi.cz, nebo osobně na prodejně v Brně.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku