Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Škoda Rapid

Na výměnu předních reproduktorů ve Škodě Rapid použijte

Velikost resp. průměr předních reproduktorů ve Škoda Rapid je 16,5 cm, jedná se o 2-pásmové komponentní reproduktory. Náš Tip na nové přední repráky pro Škoda Rapid jsou německé reproduktory Gladen M 165 V2 nebo levnější Gladen Alpha 165. Nové výškové reproduktory do auta je třeba dobře uchytit a uchycení upravit, instalovat pomocí tavné pistole. Kabely můžete ponechat originální z výroby. Abyste si hudbu v autě užili opravdu naplno, doporučujeme tlumení dveří. Na kvalitní vytlumení 1 dveří použijte 3, ideálně 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který roztřihnete na 1/4 nebo ideálně na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Abychom vám výběr audia do auta co nejvíce usnadnili, vymysleli jsme pro vás sety reproduktorů do Škoda Rapid. Naleznete zde více možností námi vyzkoušených a často montovaných reproduktorů v různých cenových kategoriích. V ceně setů jsou zahrnuty nutné redukce pro montáž reproduktorů.

Tlumení předních dveří Škoda Rapid

Na výměnu zadních reproduktorů Škoda Rapid použijte

Velikost (průměr) zadních reproduktorů ve Škodě Rapid je 16,5 cm a jedná se opět o 2-pásmové komponentní reproduktory. Náš Tip na zadní repráky do Škoda Rapid jsou reproduktory Gladen M 165 V2, levnější Gladen Alpha 165 nebo ekonomická varianta v koaxiálním provedení Gladen Alpha 165 coax. Opět doporučujeme i zadní dveře dobře vytlumit, počet plátů na 1 zadní dveře: 3 pláty Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát Gladen Aero Wave, který nastříháte na 1/4 nebo ideálně na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu rovnou za středobas.

Tlumení zadních dveří Škoda Rapid

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Nevíte, jak vyměnit staré reproduktory do auta za nové? Máte obavy, že montáž nezvládnete nebo nemáte kde nové reproduktory do Škoda Rapid namontovat? Využijte možnosti odborné instalace v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž reproduktorů do auta. Montáž audia do auta můžete objednat telefonicky na 602 547648, na emailu montaze@ahifi.cz nebo se zastavte na prodejně v Brně.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku