Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Škoda Superb 2

Na výměnu předních reproduktorů ve Škodě Superb 2 použijte

Průměr předních reproduktorů ve Škoda Superb 2 je 180 mm, redukujeme je na 165mm reproduktory, jedná se o 2-pásmové komponentní reproduktory. Náš Tip na nové přední reproduktory pro Škoda Superb II. jsou německé reproduktory Gladen M 165 V2. Nové výškové reproduktory do auta je třeba správně uchytit, např. pomocí tavné pistole. Kabely můžete ponechat původní. Pokud máte ozvučení Škoda Sound System, tak nejde originální reproduktory tak snadno vyměnit, jelikož jsou zapojeny aktivně. Abyste si hudbu v autě užili naplno, doporučujeme tlumení dveří. Na vytlumení 1 dveří použijte 3 až 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, který nařežete na 1/4 nebo ještě lépe na 1/2 a nalepíte jej jako druhou vrstvu přímo za středobas. Abychom vám výběr co nejvíce ulehčili, vytvořili jsme pro vás sety reproduktorů do Škoda Superb 2. Najdete u nás více variant námi otestovaných a často montovaných reproduktorů v několika cenových relacích.

Tlumení dveří Škoda Superb 2

Na výměnu zadních reproduktorů Škoda Superb 2 použijte

Velikost (průměr) zadních repráků ve Škodě Superb 2 je 180 mm a jedná se zase opět o 2-pásmové komponentní reproduktory. Náš Tip na zadní reproduktory do Škoda Superb 2 jsou populární reproduktory Gladen M 165 V2, levnější Gladen Alpha 165 nebo eko varianta v koaxiálním provedení Gladen Alpha 165 coax. Opět i zadní dveře doporučujeme kvalitně vytlumit, počet plátů na 1 zadní dveře: 3 pláty Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který nařežete na 1/4 nebo lépe na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu rovnou za středobas.

Tlumení zadní dveře Škoda Superb 2

Odborná montážní dílna autohifi v Brně 

Myslíte si, že montáž nezvládnete nebo nemáte místo kde nové reproduktory do Škoda Superb 2 namontovat? Můžete využít možnosti odborné montáže v naší auto hifi montážní dílně v Brně. Montáž lze objednat telefonicky na tel. čísle 602 547648, na emailu montaze@ahifi.cz nebo přímo na prodejně v Brně.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku